Şimdi Ara

laptop alıcam kararsızım hangısını alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drag00n40

crımınal arkadasım su cıhaz hakınndakı dusuncen nedır. ılgılenırsen sevınırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-112tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-3072mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=44086

packard bellin 112 tk modelide şu an piyasadaki en iyi f/p ürünlerindendir.

işlemci olarak i5 430 m çok iyi zaten sony eb1s1e modelindeki işlemci ile aynı. ekran kartıda aynı hd5650. bende sony yi almasaydım bunu alıcaktım zaten bu model f/p olarak çok iyi şu an.

işlemci ve ekran kartı olarak 2-3 sene idare edebilecek bi model. ben packard bell e marka olarak pek güvenemediğim için sony yi seçtim aslında ama siz bana bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 26 Mart 2010; 19:03:48 >

• selam arkadaşlar uzun zamandır laptop alcağım ve araştırıyorum son kararım i5 ve hd 5650 bir laptop sizce hangi marka ve nerden almalıyım bu arada acerda ekranda bikaç sorun çıkmış. son olarak oyunlarda i3 işlemci ile i5 işlemci arasında fark olurmu yoksa olay ekran kartında mı bitiyor.Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.