Arkadaşlar donanım bilgim pek yok ve bu sene şehir dışında üniversite okuyacağım; bu yüzden laptop arayışına girdim. Bana fiyatı çok pahalı olmayan, rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim. Hızlı ve sorun çıkartmayacak bi laptop marka/model önerir misiniz. Biliyorsanız fiyatlarını da yazarsanız sevinirim.
hangi oyunları oynayacaksın? Her oyunu rahatlıkla oynamak istiyorsan en az 2.000 tlyi gözden çıkaracaksın.
2000TLyi aşmadıkça problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan03
hangi oyunları oynayacaksın? Her oyunu rahatlıkla oynamak istiyorsan en az 2.000 tlyi gözden çıkaracaksın.
Kim salladı bunu , sen mi ? Yok öyle birşey. İmzamdaki notebook'u 1350 liraya aldım , piyasadaki her oyunu yüksek-full ayarlarda en ufak kasma olmadan oynuyorum.
Piyasadaki her oyunu yüksek-full ayarda oynarsın. 2000 lira vermene gerek yok. Alan , kullananlar var forumda..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan03
Kim salladı bunu , sen mi ? Yok öyle birşey. İmzamdaki notebook'u 1350 liraya aldım , piyasadaki her oyunu yüksek-full ayarlarda en ufak kasma olmadan oynuyorum.