Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
49
Favori
74.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • performans nasıl? sata3 uyumlu mu? stabil çalışıyor mu?
  • HP dv6-6115st modeline uygun mudur ?
  • ben de acer e1-572g serisi notebook var. acaba herhangi bir uyum sorunu çıkartır mı? eğer sorun çıkmazsa bu ürünü alarak bir de 120gb ssd almayı düşünüyorum.. bilgi verirseniz mutlu olurum.

Acer e1-572g
  • 12.7mm 9.5mm mi nasıl anlıcaz? aygıt yoneticisinden baktım olmuyor.

Cd romum bu ; TSSTcorp CDDVDW SN-208BB
  • Herkese selamlar

dvd rom yuvasına ikinci bir ssd taktım ancak görmüyor.
    sebep ne olabilir? yapılması gereken nedir?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

dell inspiron 6000 gibi eski bir cihaza, ide to sata kutu alsam, 120-128 gb ssd taksam, sistemi optik sürücüye taktığım bu kutudaki ssd ile açabilir miyim?

Sorunuza cevap bulabilfinizmi acaba? Yada konu sahibi ide çözüm sunabiliyormu bahsi geçen laptop için?
    Selamlar,
  • Ssd biostan primary olarak ayarlanması gerek. Yoksa hdd yuasındaki diski 1. Disk olarak görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Deneme yanılma ile cevap buldum :) yurtdışından ide TO sata kutu aldım, denemek için sata Disk taktım 80gb sıkıntısı çalışıyor fakat birincil Disk olmuyor, yani Windows kurulamıyor. Ek kapasite sağladı sadece
    Bu arada 15 liraya aldım kutuyu kargo dahil.

• beyler bu cd rom to hdd kutusundan sipariş ettim ama şöyle bir duyum aldım bunlardan kullanırken ana karı yanan kişiler var yani bu kutu artık cdromdan daha yüksek mi güç çekşyor ısınıyorda hdd ile ana kart birleşiminden patlama ile arızaya sebep oluyor.

Var mı böyle sorun yaşayan
    birde packe4rd bell tj75 modeli kullanıpğ cdrom to hdd sorunsuz kullanan var mı
  • beyler bu cd rom to hdd kutusundan sipariş ettim ama şöyle bir duyum aldım bunlardan kullanırken ana karı yanan kişiler var yani bu kutu artık cdromdan daha yüksek mi güç çekşyor ısınıyorda hdd ile ana kart birleşiminden patlama ile arızaya sebep oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

beyler bu cd rom to hdd kutusundan sipariş ettim ama şöyle bir duyum aldım bunlardan kullanırken ana karı yanan kişiler var yani bu kutu artık cdromdan daha yüksek mi güç çekşyor ısınıyorda hdd ile ana kart birleşiminden patlama ile arızaya sebep oluyor.

Ben 3 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok. C primary directory 240 gb . samsung ssd, d: ikincil directory 1 tb. cd rom yuvasında sorunsuz çalışıyor.
    Bir tek D: cd rom dan bazen yavaş okuyor tek sorun bu
  • kerem2018 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağol ancak benim dediğim olay burada bir kişinin dahi başına gelmişse hiç girmeyeceğim bu kutu olayına
  • Dediğiniz olay çok çok düşük bir ihtimal. Eğer anakartı yakma ihtimali varsa anakart her türlü yanar. DVD rom da yakabilir, normal hdd de....
    Çevremde de aynı şekilde kullananlar var bir sıkıntı yok. Şikayet de duymadım. Ancak SSD kullanmamak çok önemli bir teknoloji atağını geri tepmek olur.....
  • CmrHun kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu aparatın aynısından bende alıp laptopa monte ettim, ancak ssd'yi biosda görüyor içerisine sistemi yüklüyorum fakat windows açılırken siyah ekranda kalıyor bir dosyaya ulaşamadığı yazıyor.Pc nin kendi hddsine sistemi kurunca sorun yok ancak dvd yerine taktığım caddye sistem kurunca pc açılmıyor.Acil yardımlarınızı bekliyorum.

PC:Dell İnspiron n5110
  • Hdd yerine ssd takıp dvd rom yerine hdd taktığınızda sorun olmuyorsa bu şekilde kullanın

• yaklaşık 2 senedir cdrom yuvasına hdd takılı şekilde kullanıyorum. ubuntu kurdum ama açılışta görmüyor. bunun için bir bios güncellemesi veya patch falan yokmudur. mecburen usb den çalıştırıyorum ama böylede performans düşüyor.
  • Beyler bu aparat Sony Vaio VPC-F24P1E/B laptop icin uyumlumudur ?

Cevap icin simdiden tesekkur ederim.
  • Merhabalar.
    Bende kullanıyorum bir aydır bu ürünü üzerine 500gb HDD takmıştım lakin şuan disk yetersizliğinden ötürü 2TB alıp takcam. Malum 2tb hacat pahalı.. 300 tl verip de bu aparat yüzünden diske birşey olurmu ?
    Yani bilgisayar hdd yuvası ile dvd yuvasına eşit güç veriyormu yoksa güç dağıtımı farklı mı

Notebookum Asus X550 modeli Anlayan varsa ses versin lütfen iş ciddi
  • Asus n53Sn modeli için bir tane istiyorum. PM attım
  • CmrHun kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim cd rom için TSST corp CDDVDW SN-208AB yazıyor acaba kaç mm olandan sipariş vermeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.