Şimdi Ara

Laptobum Kendi Kamerasını Tanımıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer 5742z,windows 7 işletim sistemine sahip bir laptoba sahibim...Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu.Sıfır aldım ve bugüne kadar hiç format atmadım.Lakin kendi kendine arasıra güncellemeler yaparken bir gün bi baktım,webcam görünmüyor....Aygıt yöneticilerine baktım,devre dışı değil...İnternetten webcamla ilgili ne kadar program varsa indirdim,çalıştırdım fakat yine de her seferinde bilgisayarın webcamını tanımıyor bu programlar...Var mı aranızda aynı sorunla karşılaşan ve çözen....Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...

• Durduk yere gitti ise donanımsal olabilir, kameranın kablolarında vs. temassızlık yada bozulmuş olabilir.
  • benim de aklıma bu söylediğiniz geliyor ama yine de farklı önerileri olan çıkar,bi umut diyelim :)
  • Birde Denetim Masası/Aygıt Yöneticisi/Görüntüleme Aygıtları yazan yere bakın, kamera görünüyor mu? Bunu Windows 8'e göre yazdım 7 için farklı yazabilir, kamera görünmüyor ise bozuk demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Eylül 2013; 11:16:15 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    evet,görünüyor sanırım :/

Laptobum Kendi Kamerasını Tanımıyor :(
  • Mantık olarak bilgisayar görüyor ise sağlam demektir, orjinal yazılımını kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi?
  • arkadasın dediği gibi kaldırıp yine kur dell de olduğu gibi webcam central gibi programı varsa bilgisayarın onuda yükle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP'UM WİFİ AĞINI GÖRMÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    programı komple kaldırıp yeniden kurdum,webcam yok uyarısı veriyor...her seferinde aynı uyarıyla karşılaşıyorum.deliricem ya :)
  • Malesef aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
    teşekkür ettim yine de ilginiz için
  • Estağfurullah bir yardımım dokunamadı, son çare olarak bir de eğer mümkün ise laptop'u fabrika ayarların sıfırlayın (formatlayın) belki problem çözülür.
    evet,bunu da bi deneyelim bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.