Şimdi Ara

Lapierre Raid 200 hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 TL'ye kadar dağ bisikleti araştırmalarım sonucu seçeneklerimi eleyerek neredeyse bu modelde karar kıldım. Gayet uygun fiyata buldum, görünüşü çok hoşuma gitti ve donanım olarak da yeterli olacağını düşünüyorum. Bisikletforum'da açtığım konuya daha alt seviye markaların daha üst donanımlı bisikletlerini bulabileceğim söylendi ama pek bulduğumu sanmıyorum. Lapierre kullanan var mı? Ne düşünüyorsunuz bu bisiklet hakkında?
    Bir de ikinci el 800 TL'ye Mosso Wildfire 3.29 var. 200 lira fark vermeye değer diye düşünüyorum.

quote:

Kadro: Raid 26" Alüminyum 6061
    Maşa: Suntour XCM 100mm
    Vites Sayısı: 24 Vites
    Arka Vites: Shimano Acera RD-M360
    Ön Vites: Shimano FD-M190
    Aynakol: Suntour / 42x34x24
    Orta Göbek: CH51 68/127mm
    Ruble: Shimano CS-HG31 / 11-32T
    Fren Takımı: Shimano M395 Hidrolik Fren
    Vites Kolu: Shimano Acera ST-M310 3x8V
    Furç Takımı: PT-1805H 1"1/8 Entegre
    Gidon: Lapierre Raid Siyah/Kırmızı 31,8/680mm
    Gidon Boğazı: Lapierre Raid Siyah/Kırmızı 31,8mm
    Sele Borusu: Lapierre Raid Siyah/Kırmızı 6061 27,2/350mm
    Sele: Lapierre Raid Siyah/Kırmızı Velo
    Pedal: Plastik Siyah
    Lastik: Michelin Country Racer 26x2,10
    Beden: 44cm (M) ve 50cm (L)
    Ağırlık: 13,90 Kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 3 Aralık 2015; 0:16:09 >

• nerede kullancaksın ne yapacaksın haftada kaç km süreceksin kaç kilosun sürme şeklin nasıl sürekli vites mi değiştiriyorsun yoksa vitesleri 5er 5er mi atıyorsun, konfor mu önemli yol tutuş mu bisikleti alıp ekstradan kaç tl harcaya bilirsin. eldiven far telefon tutucu vs alacak mısın? alacaksan onlara ayrı paran var mı?

bunumu alıyım şunumu demek için seni tanımamız gerek unutmamak gerek ki her malın bir alıcısı vardır. Yanlış bisiklet kötü bisiklet yoktur yanlış kişiye yanlış bisiklet aldırmak vardır. Bir bisiklete hakettiğinden çok para vermek vardır. Dağ bisikleti alıp buna ince teker takacam diye konu açmak vardır. Memlekette herkes ince teker takıyor daha kalın taker takan görmek nasip olmadı. Herkes tekeri inceltiyorsa demekki vites frenden önce bu bisiklet benim kullanım amacıma uygun mu diye sormak gerek. bu soruları sorduktan sonra zaten parayı cebe koyup 5 dkda istediğin modeli seçersin. Çünkü bisikleti alacaksın 1000tlye sonra kilidiydi telefon tutucusuydu farıydı suluk suluk kafesi ayakçak kadro koruyucu sele popaya uymuyorsa sele jelli tayt vs. bir bakmışsın 1500tl masraf çıkmış. Bisiklet ve motorsiklette ekstra masraflar çok önemli o iki bisiklet arasında 200tl fark olmayabilir belkide fark 300tldir. (2 adet suluk suluk kafesi ayakçak far sinyal zaten 100tlyi geçiyor.) Ha dersin sulukla işim olmaz çantamda 0,5litre su taşıyorum oda senin bileceğin şeyler. örneğin ikinci el alacağın bisiklette birinde lastik olarak rubena vardır birinde schwalbe, schwalbe zaten 180lira vites seti 100lira. Daha doğru seçim yapmak için alt alta ihtiyacını kullanım alanını yaz sonuç çıkar ortaya. Bisiklet bisiklettir sonuçta.

• İkinci elinin fiyatı değil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrına up

• Kankam için up

• sadece dağ bisikleti almayı düşündüğünü göz önünde bulundurarak cevaplıyorum ki 1000 tl verilmez o bisiklete, en azından ben vermem,arka acera, ön tourney-altus yani kısaca toplama parçalar ıvar, tam bir grupset yok,biraz daha araştırırsan sahibinden.com üzerinde 1000 tl civarına daha iyi bisikletler mevcut
  • lapıerre gerçekten kaliteli kadro yapan bir marka bu fiyata bu bisiklet bedava donanım kötü sayılmaz bisikletin en önemli yeri kadrosudur bunuda iyi yapıyorlar bu paraya gözünü kırpmadan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih+

lapıerre gerçekten kaliteli kadro yapan bir marka bu fiyata bu bisiklet bedava donanım kötü sayılmaz bisikletin en önemli yeri kadrosudur bunuda iyi yapıyorlar bu paraya gözünü kırpmadan al

Hocam aldım zaten, çok memnunum iyi ki onu almışım
    Kadro gerçekten iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.