Önümüzdeki hafta Playstation 3 ve lap top bilgisayar almayı düşünüyorum ama bazı sorularım olacak.
2.5 ytl bütçem var ve ikisini birlikte almayı planlıyorum. Alacağım lap topu sadece internet ve Windows 7 için kullanacağım. intel centrio 2 işlemcisi olmasını istiyorum. başka da bildiğim birşey yok. diğer özelliklerinin nasıl olması gerekir?
Playstation 3ü de sadece adventure tarzı oyunları oynamak için istiyorum ama piyasadaki oyunlara baktığımda hiç benim tarzım olan bir oyun göremedim. Eski oyunların hepsini PS3 de çalıştırabilirmiyim?
Cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.
dell inspiron 1520 isini gorur fazla bile
eski oyunlar derken ps2 oyunlari calismaz ps3 te sadece ps3 oyunlari ayrica xbox360 oneririm ps3 ile ayni kalitede oyunlari bedavaya cekersin ps3 oyunlarina para bayilacagina
Eski oyunlar derken bir zamanlar sierra firmasının phantasmagoria'sı vardı. Pentium 166 da oynardım. bu tarz korku adventure oyunlarından elimde birsürü var. (cd de) bu oyunların cd lerini playstation 3 okurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: Tufan74
Eski oyunlar derken bir zamanlar sierra firmasının phantasmagoria'sı vardı. Pentium 166 da oynardım. bu tarz korku adventure oyunlarından elimde birsürü var. (cd de) bu oyunların cd lerini playstation 3 okurmu?
dostum dalgami geciyosun ps3 bluray nasil okusun sen en iyisi sadece leptopta oyna ps3 ve xbox360 sana gore degil aradigin oyunlar yok onda varda az konsola para verdigine demez leptopta valve oyunlarina takil veya masaustu al daha uzun omurlu olur
bu eski dediğim oyunlar Windows XP de bile çalışmıyor. Eskiden Windows 98 de oynardım. Yani playstation 3 bunları okumaz diyorsun.
Piyasadaki playstation 3 oyunlarına baktığımda hiç benim tarzımda olan bir oyun göremedim. Elvira, Waxworks, Phantasmagoria tarzında olan (FRP-Adventure) hiç mi oyun yok Playstation da? Taa ozamandan beri oyun oynamayı bırakmıştım, aradan yıllar geçti hala oyunun bütün sahneleri video dan oluşan oyunlar yapılmadımı?
dostum sen kac yil ara verdin butun dh deki pc konsol bolumlerini yalayip yut anca toplarsin kendini
dostum sen kac yil ara verdin butun dh deki pc konsol bolumlerini yalayip yut anca toplarsin kendini
öldüm gülmekten yaa tarz meselesi arkdaşım öyle deme
Peki son bir sorum olacak. Playstation 3 de öyle bol kanlı ve vahşet içeren, bütün sahneleri gerçek video görüntülerinden oluşan korku oyunları varmı? Ona göre karar vereceğim alıp almamayı. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme