Şimdi Ara

Lap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Laptopimi fan degistirmek suretiyle acmistim.Fakat fani degistirmemem icin hazirlanan 100 zorlu yolun 99. olaninda takildim kaldim.Bende fani diklatlice temizledim ve cikaridgim tum soketleri yerlerine taktim.Herseyi topladim artan vidalar disinda :) fakat bilgisayarim Ekran goruntusu vermiyor ve touch screenim calismiyor.Hatayla iligili olabilcegini dusundugum soketleri tekrar tekrar temizleyip taktim ama ekranda ve touch screende hala bir calisma yok.Makinem HP pavilion DB6.Garantimde yok.
    Ne tavsiye edersiniz?

Bu durum çok can sıkıcı olsa da dikkatli bir şekil de yeniden bağlantılara göz atmanız gerekiyor.

Atlamış olduğunuz en ufak bir ayrıntı böylesine sorunları peşin de getirir..

Üstelik çıkartmış olduğunuz vidaların da yerlerini bulmaya çalışın.

Bu sorunu aşmanız sizin eliniz de, sağlam çalışır vaziyet deki bilgisayarı dağıtıp geri toplamak sizin yapabileceğiniz bir işlem.
  • 100 zorlu yol dediğin için 99'uncu neydi sormayacağım. o kadar zor bir konstrüksiyonla karşı karşıya olduğunu paylaşman forum için güzel bir bilgi oldu. doğrusu dell' de durum tam tersi. tecrübelerim diyor ki soketlere zarar vermiş olma ihtimalin olabülü. minik soketlerden bahsediyoruz lakin ekran kartının ve pad'in çalışmaması onların soket montajında problem olduğunu göstermeyebilir. bence ram' leri bir kontrol et. tam yuvasına oturtamamış olabilir misin? o kadar zoru başardığına göre basit bir noktada hata yapıyor ya da bir şeyi atlıyor olmalısın. bu arada kaç civata arttı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Nisan 2012; 0:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    City Car Driving pedal sorunu
    11 yıl önce açıldı
    city car driving 1.2.3 YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.