Bende ne zaman my december dinlesem biri arıyor yarın benle çıkar mısın?Sonrada senin evde eğleniriz diyor. Tesadüf işte...
quote:Orjinalden alıntı: loodyeyes Bende ne zaman my december dinlesem biri arıyor yarın benle çıkar mısın?Sonrada senin evde eğleniriz diyor. Tesadüf işte... waaay bak senn o şarkıyı tavsiye ederim
quote:Orjinalden alıntı: loodyeyes Bende ne zaman my december dinlesem biri arıyor yarın benle çıkar mısın?Sonrada senin evde eğleniriz diyor. Tesadüf işte... bnde o şarkıyı mı dinlesem acaba
ne zaman yemek yerken grup vitaminden ellere varda bize yokmu dinlesem önümden biri tabağımı alıyor lanetlendim o may gad
quote:Orjinalden alıntı: PowerOn ne zaman yemek yerken grup vitaminden ellere varda bize yokmu dinlesem önümden biri tabağımı alıyor lanetlendim o may gad taklitçi olma kendin ol biraz bkz.gora
quote:Orjinalden alıntı: tpt_hf Benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecem arkadaşın olduna şaşmamalı...
quote:Orjinalden alıntı: loodyeyes Bende ne zaman my december dinlesem biri arıyor yarın benle çıkar mısın?Sonrada senin evde eğleniriz diyor. Tesadüf işte... Tamam bütün forum 7/24 bunu dinler şimdi
Arif Susam, Kahtalı Mıçı, Ümit Besen gibi değerlerimiz varken gidip elin devilini dinlersen olacağı bu
quote:Orjinalden alıntı: atroce Arif Susam, Kahtalı Mıçı, Ümit Besen gibi değerlerimiz varken gidip elin devilini dinlersen olacağı bu
quote:Orjinalden alıntı: gokhanww2 Şeytandan e-mail alan arkadaşla tanışın, yardımcı olun birbirinize.
quote:Orjinalden alıntı: ZEUS__ o senin kendi öz sakarlığından kaynaklanıyor bence. düriyenin eteklerini de dinlesen aynısı olurdu yani. düriyenin güğümleri değilmiydi o bende ne zaman sinirlensen unforgiven dinliyorum mesela ama acayip bişey olmuyor sinirimde geçmiyor niyeki
quote:Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan quote:Orjinalden alıntı: tpt_hf Benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecem arkadaşın olduna şaşmamalı... Senin gibi terörist özentisi kroların espiri yapmaya çalışması ne kadarda acınası değil mi...