Şimdi Ara

lanet olası yumatu iq series e biss nereden girilior ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu lanet yumatu iq seriese biss key nasıl giriliyor bilen var mı ?
    9339 yazıyorum
    key edit i seçiyorum
    media guard, viacess, irdeto, curpto works, nagra vision, conax diye lanet olası 6 tane seçenek çıkıyor..
    bunlardan birine mi girliyor bu biss ?
    bu trt nin de yumatunun da ..
    ne zaman maç bişey olsa adamı deli ederler. !

• quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

arkadaşlar bu lanet yumatu iq seriese biss key nasıl giriliyor bilen var mı ?
    9339 yazıyorum
    key edit i seçiyorum
    media guard, viacess, irdeto, curpto works, nagra vision, conax diye lanet olası 6 tane seçenek çıkıyor..
    bunlardan birine mi girliyor bu biss ?
    bu trt nin de yumatunun da ..
    ne zaman maç bişey olsa adamı deli ederler. !

Hemen umutsuzluğa kapılma. Büyük ihtimalle, %99,9999 olarak viacess kısmına giriliyor. Bende de yumatu var. Yıllar önce viacess kısmına girdiğimi hatırlıyorum. Hala o şifre var ve maç yayınlarını çözdüğünü gördüm dün.
  • way arkadaş yaaaa
    şimdi hocam bizde aynı yumatı iq seriesten ik itane var. birine az bi uğraşmayla hemen yaptım. şöyle ki , viacess kısmına şifreyi yazdım, sonra viacessin bulunduğu menüye tandber diye bir seçenek daha eklendi, orayada şifreyi yazdım sorun halloldu.
    amaaaa
    oturma odasında bulunan herşeyi ile aynı olan yumatu iq series uydu alıcısına aynı işlemi bi çok kere uyguladım, ama tandber seçeneği yerine ona BİSS seçeneği geldi. oraya yazınca şifreyi işe yaramadı..
    onu hala yapabilmiş değilim. halbuki aynı cihaz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.