Şimdi Ara

Lanet Olası Elo-Hell...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30 levelin verdiği acemilikle ranked takılalım derken bi bakdım Elo düşüyor ilk başlarda aldırmadıysamda şuan içinden çıkılmaz bi hal aldı.. Jungler Alıp Oyun tasıyorum oyle oyle yukselttım suan baska bi tavsiyesi olan v,ar mı ? Coguları support ile tası diyorlar sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en kolayı ad carry. Ayrıca ben rankedda şuana kadar doğru düzgün ad carry oynayan göremedim. Kendine güveniyorsan ad carry pickleyip takımı taşıyabilirsin. Ben ne zaman ad carry alsam yanıma support gelmiyor, hep troll pickler geliyor. Bir uğursuzluk var. Onun arkasını kollayacağım derken farm da yapamıyorum. Bu yüzden hala elo helldeyim. Ama dediğim gibi oyunu en rahat taşıyabilecek championlar ad carrylerdir bence

Darth Maul
  • elo helldeydim kendıme guvendığımde yanı 3 gecede 1 ranked girdim şu an tam 1250 elodayım yarın tekrar ranked oynayacağım hergün her saat ranked oynamak bence biraz kötü bi durum lose streak yaparsan
  • 780'lerden 1000'lere ulaşmış (nordic east-1000den sonra açmadım bir hiçbir oyunu) biri olarak söylüyorum ki ap carry. Neden diye sorarsan, 1. yanına gelecek olan bir malın ihtimali bile yok. 2.si ap carryler early ve mid gamede parlar ki çoğu maçında 20'de surrender olduğunu düşünürsek bu çok iyi bir şey. 3.sü ise karşı taraftaki feedlenmiş herif pek anlamıyorsa oyundan ki elo hellde anlamaz magic resist çekmeyince tek atıcaksın. Ki magic resist bile fayda etmeyebilir. Haç çekerse belki. Ad carry 30. Dakika'den sonra açılır karşısı feedlemezse ki böyle bir risk almaya hiç gerek yok. Git ap carry oyna. Boş bulduğundada sağa sola gank atarsın ohh mis. LB tipi erken oyun heroları alırsan faydanadır ayrıca. Ben yinede millet ne oynarsa ona göre sona kalan pozisyonu alıyorum. Çünkü mecburen jungle alıpta s.çıp batıran adam çok oluyor. Tabii her pozisyonda oynayabilirim diyorsan geçerli bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esas olarak zaten ana lane'm Mid, Akali, Veigar, Brand, Ahri türü herolarla baya iyiyim ama gel gelelim main'im Nocturne, Jungler yani ne kadar sıcıp batırsa da dıger laneler ganklayarak toparlıyorum zaten bilmem elo hell'den dolayımıdır ama nocturne skorlarım hep 15 killin üzerinde deathlarım ise 6 yı geçmez. ama cıkıyor biri cat jungler alıyor kalakalıyorum. Ad carry ise Corki, Ezreal ' da iyiyiyimdir onlarında mana sıkıntısı var..

Orijinalden alıntı: tatar_

1800 elolarda ancak adam akıllı insanları yakalayabilirsin oda kesin değil hsgg adam 2200 elolarda onun oyunlarında bile çıkıyor gerçi pek eloya bakmıyor bu şans işi gibi

Hıı tabi 2100 de başlıyor aslında oyunun seviyesi zaten. Abartın abartın

evet malesef öyle

o adamlarin hepsi senden benden daha iyi oynuyo biliyosun dimi?
    helsi senin acc yi alip 1000 elodan 1500 lere cikarabilicek insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulme -- 30 Mayıs 2012; 3:17:15 >

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

evet malesef öyle

tek başlarına hiçbirşey yapamazlar 1000-1500 elo arası oyunlarda troll gelmemesi tamamen şans

quote:

quote:

evet malesef öyle

tek başlarına hiçbirşey yapamazlar 1000-1500 elo arası oyunlarda troll gelmemesi tamamen şans

o adamlarin hepsi elo boost yapiyolar git bak istersen
    bilip bilmeden konusmayi birakip gerceklere takil biraz 1490 a dusmustum adamdan rica ettim 2k elolu arkadastan 1550 ye geri cikardi belese 4 maci da midde ap carry oynayarak yendi adam

• su elo boost olayı gercek ama cıdden. Dun bırıyle tanıstım urgot oynuyodu ama ben boyle bısey gormedım ben de support uydum. Sonra ekledım bı oyun sonra ben aslında 2300 eloyum boost yapıyorum para karsılıgı dedı. Duo gırdık bız de 3 oyun hepsınde de 15+ kıll le bıtırdı asagı lane ı tamamen ezdı. Ben urgot oynarken o kadar vurmuyo ama o ıste bı garıplık var :D

Orijinalden alıntı: Nocturne.

su elo boost olayı gercek ama cıdden. Dun bırıyle tanıstım urgot oynuyodu ama ben boyle bısey gormedım ben de support uydum. Sonra ekledım bı oyun sonra ben aslında 2300 eloyum boost yapıyorum para karsılıgı dedı. Duo gırdık bız de 3 oyun hepsınde de 15+ kıll le bıtırdı asagı lane ı tamamen ezdı. Ben urgot oynarken o kadar vurmuyo ama o ıste bı garıplık var :D

arp/ ad/armor rune gitmistir^^

quote:

su elo boost olayı gercek ama cıdden. Dun bırıyle tanıstım urgot oynuyodu ama ben boyle bısey gormedım ben de support uydum. Sonra ekledım bı oyun sonra ben aslında 2300 eloyum boost yapıyorum para karsılıgı dedı. Duo gırdık bız de 3 oyun hepsınde de 15+ kıll le bıtırdı asagı lane ı tamamen ezdı. Ben urgot oynarken o kadar vurmuyo ama o ıste bı garıplık var :D

baska bı secenek yok zaten de ama harbıden cok fazla vuruyodu :D adam konusurken hemen fıyat lıstesı cıkardı bana ıstersen ucretsız yapabılırım dedı ama yok duo gırelım boyle ıyı dedım :D low elo urgot un degerını bılmıyo dedı banlamıyolar kımse de pıcklemıyo dedı. Gelecek planlarım arasında urgotla ustalasmak var ^^

• 1427 elo , valla oynadıgım mevki sup,jung,ad,ap,tank.Kısacası tüm herolarla oynayabiliyorum en kısa zamanda sende alış tüm herolarla oynamaya bu jung ad ap gibi kavramlara takılmazsın.Takımın neye ihtiyacı varsa onu oynarsın.İyi oyunlar.

quote:

quote:

baska bı secenek yok zaten de ama harbıden cok fazla vuruyodu :D adam konusurken hemen fıyat lıstesı cıkardı bana ıstersen ucretsız yapabılırım dedı ama yok duo gırelım boyle ıyı dedım :D low elo urgot un degerını bılmıyo dedı banlamıyolar kımse de pıcklemıyo dedı. Gelecek planlarım arasında urgotla ustalasmak var ^^

benimde bi arkadas var trist/kennen/garip ama jungle jax ile elo boost yapiyo :D

ne zaman trist alsa yanina taric oluyorum lanese %95 kazaniyoruz kaybetsek bile teamfightlardaki konum ile kazaniyoruz :D

• Daha oyunu anlamadan deneyimsiz bir sekilde girersen öyle olur zaten ne bekliodunki girip perma winmi alıcaktın ?

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.