Şimdi Ara

LANET BİYOLOJİYİ UNUTMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BIKTIM ŞU BİYOLOJİDEN ÇALIŞMAYI BIRAKIYORUM ANINDA UNUTUYORUM SİZLERDE BENİM GİBİ MİSİNİZ SİZ NASIL BİYOLOJİYİ ÇALIŞIYORSUNUZ UNUTMAMAK İÇİN HANGİ YOLLARI DENİYORSUNUZ ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam unutmamak mümkün değil maalesef. Alan denemesi çözüp eksiklerimi görmeye calisicam

• Ben bu konudan çok sıkıntı çektim. Gaza gelip başlıyordum sonra unutuyordum çözümü belli tekrar. Artık her gün tekrar yapıyorum. İlk başta nasıl tekrar edilecek bu kadar şey falan diyorsun ama oturunca 1 saatini almıyor. Bir de sürekli tekrar edince ezberliyorsun iyice artık cümlenin başını görünce sonunu hatırlıyorsun falan. Palme a konu anlatımlıdan 1 er ünite her gün okuyorum. Sistemleri de defterimden her gün tekrar ediyorum. Çok memnununm. Başka da yolu olduğunu pek düşünmüyorum.
  • Geçen yıl sınava üç ay kala çalışmaya başlamıştım o yüzden unutmamıştım sanırım bu yıl da hala doğru düzgün biyoloji çalışmadım ama neyse ki kalan zamanda bitebilecek bir ders

• Böyle sihirli değnek tarzı bir şey bekleme. Sürekli tekrar yapman, deneme falan çözmen gerekiyor. Başka yolu yok yani.

• Hocam biyoloji çok emek isteyen bir ders benim konulara çalışma yöntemim şu ki faydasını görüyorum tavsiye ederim, öncelikle konuyu güvendiğin bir kaynaktan adamakıllı ek bilgiler olacak şekilde öğrenmen yani tekrar etmek de denebilir ondan sonra mümkünse bi arkadaşın veya aileden biriyle senle soru cevap şeklinde yapabilirse çok fazla işine yarar. Üstüne konuyla alakalı kolay olmayan ama aşırı da abartı olmayan kaynaklardan en az 100 soru ile 10 numara oturtursun konuyu. Arayı çok açmadan falan haftada birkaç test çözersen de aklında kalacaktır zaten. Ama dediğim tekrar + soru cevap (kendi kendine de verimli oluyor) + test olayını bir güne sığdırmaya çalış. Bayağı bir yorucu oluyor ama yüksek netler için birebir. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SAATTEN SONRA GEOMETRİ.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene son 2 ay çalıştım sadece öncesinde 0'dı biyolojim tyt 1-2 ayt de - ye bile düştüğüm oluyordu. Son 2 ay çalıştım sadece tyt full ayt 10 net geldi.
    Bu senede aynısını yapacağım ama bu sefer sadece ayt çalışırım tyt oturmuş unutmuyorum pek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.