Şimdi Ara

Lane Seçememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir sezondur lol oynuyorum, şuan gold'um. Fakat hala lane seçme konusunda kararsız kalıyorum. Bir süre oyuna ilk başladığımda mid oynuyordum 120k kadar kata oynadım ve bıraktım. Daha sonrasında uzun bir süre, şimdiye kadar jungle oynadım. Özellikle elise, kayn, kha zix, ekko gibi her türlü jungle herosunu. Fakat hergün lane mainleme konusunda kararsız kalıyorum. Arkadaş çevresinde jungle'da iyi oynadığımı söylüyorlar fakat derecelide jungle oynarken oyunu hard taşıyamıyorum. İyi oynuyorum fakat smurfleyemiyorum.

Ayrıca hergün mid ve jungle mainleme arasında kalıyorum. Mide geçip katarina oynamaya devam etmek var aklımda. Aynı zamanda lig olarak daha da yükselmek istiyorum. Fakat sürekli jungle mid arasında kalıyorum. Bir lane belirlemek istiyorum ve bu lane ile lig yükselmek.

Jungle oynadığımda mid aklımda kalıyor, mid oynadığımda jungle ile belki daha başarılı olup daha hızlı lig atlarım diye düşünüyorum. Yani her türlü çıkmaz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yardımcı olmanızın bana çok yardımı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her iki lane ile de zirveye çıkabilirsin önemli olan eğlendiğin bir rol oynamak
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Ayn tam olarak aradığım yorum iyi oynamana bakma hangi lane eğleniyorsan onu oyna tabi gidip milletin oyununu baltalayıp ben eğleniyorum boşverinde deme😂♥️☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana kalırsa elo kasayım yükseleyim diyorsan bot pre şu an en güçlü lane karşıya autofill gelince lane yokediliyor. Karşı takım 3vs5 kalıyor. Bide kastıktan sonra jungle ile karşı ormanda rakip jungle kesip oyun dışı bırakırsan kolay oyun...

Soloq için mid daha mantıklı imkan bulursan topa bota yardım edip , crep vs karşıya baskı kurabiliyorsun. Jungle bazen takımdan geriye düşüyor. Oyunu kaybettiğini bilerek oynuyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi sana keyif veriyorsa ordan devam et derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mid or fid hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.