MODEL LANCER EVOLUTION IX ŞANZIMAN ŞANZIMAN 6 MT ÖLÇÜLER VE AĞIRLIKLAR Uzunluk mm 4,490 Genişlik mm 1,770 Yükseklik mm 1,450 Dingil mesafesi mm 2,625 İz Genişliği - Ön mm 1,515 İz Genişliği - Arka mm 1,515 Yerden yükseklik mm 140 Boş ağırlık kg 1,465 Brüt ağırlık kg 1,885 Yolcu kapasitesi kişi 5 PERFORMANS 0-100 km/saat hızlanma* sn 5.7 Maksimum hız* km/s 250 Minimum dönüş yarı çapı m 5.9 MOTOR Tip 2,0 lt. 16-valflı, DOHC MIVEC Intercoolerlı Turbocharger Silindir hacmi cc 1,997 Çap x strok 85.0 x 88.0 Sıkıştırma oranı 8.8 Maksimum güç (EEC net) (kW) PS / d/dak (206) 280 / 6,500 Maksimum tork (EEC net) (Nm) kg-m / d/dak (355) 36.2 / 3,500 YAKIT SİSTEMİ Yakıt besleme sistemi ECI-MULTI Yakıt cinsi Benzinli (RON 98) Yakıt tankı kapasitesi lt 55 AKTARMA Debriyaj Tek, kuru plakalı, diyafram yaylı Tip 6-ileri düz Sürekli dört tekerlekten çekiş ACD (Aktif merkezi diferansiyel) Ön LSD (Sınırlı kaydırmalı diferansiyel) Super AYC (Aktif savrulma kontrolü) arka diferansiyel Şanzıman oranları 1. 2.909 Şanzıman oranları 2. 1.944 Şanzıman oranları 3. 1.434 Şanzıman oranları 4. 1.100 Şanzıman oranları 5. 0.868 Şanzıman oranları 6. 0,693 Şanzıman oranları Geri 2.707 Şanzıman oranları Son dişli 4.583 DİREKSİYON Tip Yükseklik ayarlı, hidrolik destekli, Rack&pinyon direksiyon sistemi SÜSPANSİYON Ön Mac Pherson çubuklu süspansiyon Alüminyum ön alt bağlantılar Stabilizer Arka Çok noktadan bağlantılı süspansiyon Alçaltılmış çift salıncaklı Alüminyum arka süspansiyon kolları Stabilizer FRENLER Tip Brembo Fren Sistemi, EBD destekli spor ABS fren sistemi Ön 17" hava kanallı fren diskleri ve 4-pot alüminyum kaliperler Arka 16" hava kanallı fren diskleri ve 2-pot alüminyum kaliperler LASTİK VE JANTLAR Lastikler (Ön ve arka) 235 / 45R17 93W lastikler Jantlar (Ön ve arka) 17" x 8.0 JJ, Alüminyum alaşım jantlar YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 Yakıt tüketimi (lt/100 km) -Şehir içi 14,6 lt Yakıt tüketimi (lt/100 km) -Şehir dışı 8,2 lt Yakıt tüketimi (lt/100 km) -Karışık 10,6 lt CO 2 (g/km) -Şehir içi 347 CO 2 (g/km) -Şehir dışı 196 CO 2 (g/km) -Karışık 251
Bu arabanın turbo sesini duydum müthiş bir şey 2lt motorla bu beygir gücü gerçekten harika 56500 euroluk fiyatıyla porche vb arabalara nal toplatır..
Tek kelimeyle mükemmel bir alet ,,, gerçekten müthiş... İnsan hayatında bir kerede olsa bu aleti sürmeli....
quote:
Orjinalden alıntı: düttürüleyla
Tek kelimeyle mükemmel bir alet ,,, gerçekten müthiş... İnsan hayatında bir kerede olsa bu aleti sürmeli....
aynen. bu zevk herkesin hakkı olmalı, sadece azınlık kesimin değil
280HP tek kelimeyle muthis bi alet!!!!!!!
bi de 56.500EURO olmasa
param olsa bmw,mercedes alacagıma gozumu kırpmadan bu aletten alırım bitane dehşet bişi yaw...
0/100 km hızlanması çok etkili bence.. 5.7 sn..
uçmak istiyorum lancer uçur beni
Yurtdışında 2. elleri çok uygun ayrıca yakıt ve konforu ile aile arabası olmayada uygun süper bir araba bir gün tr de de uygun fiyatlarla almak nasip olur inşallah..
Bu arabayı aile arabası yapmak bence ona hakaret , o safkan bir yarış arabası... Üretim amacı konfor değil , adrenalin.. Çok yakan bir araç ama bu aracı alacak kişi zati işe gitmek için değil hobi için kullanacaktır. işe gitmek için bunu alana damın ciddi bir maddi serveti olması lazım. ayrıca istanbulun şehir içi trafiğinde hiç bir anlamı yok evo nun.. Onun yeri otoban.. Ayrıca belirtmek isterim ki bu araçları alanlar lütfen zevk için makas atmayın. sola geçip sellektör yapın çekilmeyen varsa uygun anda sağdan solayın , makasa hayır
quote:
Orjinalden alıntı: nehuse
Yurtdışında 2. elleri çok uygun ayrıca yakıt ve konforu ile aile arabası olmayada uygun süper bir araba bir gün tr de de uygun fiyatlarla almak nasip olur inşallah..
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
0/100 km hızlanması çok etkili bence.. 5.7 sn..
uçmak istiyorum lancer uçur beni
Kanatları olsa neden olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: düttürüleyla
Bu arabayı aile arabası yapmak bence ona hakaret , o safkan bir yarış arabası... Üretim amacı konfor değil , adrenalin.. Çok yakan bir araç ama bu aracı alacak kişi zati işe gitmek için değil hobi için kullanacaktır. işe gitmek için bunu alana damın ciddi bir maddi serveti olması lazım. ayrıca istanbulun şehir içi trafiğinde hiç bir anlamı yok evo nun.. Onun yeri otoban.. Ayrıca belirtmek isterim ki bu araçları alanlar lütfen zevk için makas atmayın. sola geçip sellektör yapın çekilmeyen varsa uygun anda sağdan solayın , makasa hayır
quote:
Orjinalden alıntı: nehuse
Çoğu arabadan fazla yakmıyor en azından bu beygir gücündeki arabalara göre yakıtı iyi ayrıca geniş bir hacmi var yoksa aile arabası olacak bir sürü araba var elbette...
güzel alet ah şu 56000 € olmasa çok pahalı ama subaruyu vuracağı kesin subaru 2500 motora çıkınca malum vergiden dolayı fiyatı pahalı kaldı bu aletin karşısında
japonyadaki 280 bg güç sınırlaası nedeniyle ne subaru nede mitsubishi gönüllerince araç üretemiyor ama buna rağmen bahsi geçen alet ara hızlanmalarda 575 bg gücündeki lamborgini diablo ile aynı zamanları yapabiliyor testlerde bmw m3 ü geçebildi pistte bazı araçlara geçilebilir ama yolda mclarene bile kafa tutarsınız yüzünüz kızarmadan
Şehiriçi ve şehir dışı genel kullanım da 14 litre falan yakıyor. Gazladın mı otobanda yaklaşık 17 falan yakıyor.
Böyle bir araca göre çok değil bence, ama bizim cebimizi boşalttı Bolu Abant a gidip gelinceye kadar.Ha rahat durduk mu yolda .... durmadık o ayrı ama cihaz harika.Evo 8 den bahsediyorum tabii 9 değil yanlış anlaşılmasın. Yakıtı hakkında bilgi vermek istedim kendimce. Kalın sağlıcakla.
quote:
Orjinalden alıntı: yosunkaya
Şehiriçi ve şehir dışı genel kullanım da 14 litre falan yakıyor. Gazladın mı otobanda yaklaşık 17 falan yakıyor.
Böyle bir araca göre çok değil bence, ama bizim cebimizi boşalttı Bolu Abant a gidip gelinceye kadar.Ha rahat durduk mu yolda .... durmadık o ayrı ama cihaz harika.Evo 8 den bahsediyorum tabii 9 değil yanlış anlaşılmasın. Yakıtı hakkında bilgi vermek istedim kendimce. Kalın sağlıcakla.
eyide bu kadar yakan bi araca 55 lt depo küçük yaw ... ömrün benzincilerde geçer.
yaw nediimm süper bir araç bunu görünce imperezadan soğudum.
56000 euro yurtdışı fiyatıdır heralde 90 papele vermezler bu makinayı
aşmış .... 10 numara...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme