Şimdi Ara

LAN sevgi sözcüğü mü sizce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mesela LAN jale gibi...

ben LAN dedim diye kız trip attı anatamadım da.. LAN'dan kastımı :)

• Babamdan anneme, annemden sevgilime kadar herkeze lan derim

Ama başkasının bana demesini istemem hatta demin birini şikayet ettim bana lan dedi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 22 Nisan 2010; 16:45:54 >
  • Tabi lan.
  • lan "oğlan" hitap şeklinden türemiştir. oğlan-ulan-lan şeklinde ki sizden küçüklere bu şekilde hitap ederseniz biraz da sevecenlik içerirse belki biraz sevgi sözcüğü olabilir. ama her halükarda saygısızlık içeren bir sözdür çok fazla samimi olmadığınız kişiye söylenirse....
  • Lan:(LOCAL AREA NETWORK-YEREL AĞ)
    LAN (yerel ağ) yüksek hızlıhata toleranslı nispeten küçük alanları kapsayan bir veri ağıdır. Tipik bir LAN workstationPCyazıcı ve bunun gibi diğer cihazları birbirine bağlar. LAN lar bilgisayar kullanıcılarına uygulamalara ve cihazlara ulaşım bağlı kullanıcılar arasında dosya değişimi elektronik posta ve diğer uygulamalar yoluyla haberleşme gibi çeşitli avantajlar sağlar.

• Söyleyiş tarzına göre değişir ya, sorduğun soruya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Lan:(LOCAL AREA NETWORK-YEREL AĞ)
    LAN (yerel ağ) yüksek hızlıhata toleranslı nispeten küçük alanları kapsayan bir veri ağıdır. Tipik bir LAN workstationPCyazıcı ve bunun gibi diğer cihazları birbirine bağlar. LAN lar bilgisayar kullanıcılarına uygulamalara ve cihazlara ulaşım bağlı kullanıcılar arasında dosya değişimi elektronik posta ve diğer uygulamalar yoluyla haberleşme gibi çeşitli avantajlar sağlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    haklı azil mi , değil mi ?
    4 yıl önce açıldı
    insan ne için yaşar ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LAN derken anlaması lazım ama karşındakinin. Lan senin derse buna sevinilmezde LAN jale dersen brence sevgidir. :)

yani sevgi sözcüğü olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Lan:(LOCAL AREA NETWORK-YEREL AĞ)

muhahahah Süperdi LAN :)))

• LAN sevgi sözcüğüdür. Açılımı şu şekilde:
    [L]ütfen [A]rtık [N]olurrr..

Edit:Facebook'ta rastlamıştım hatırladığım kadarıyla böyleydi..
  • Kesinlikle tarzla ilgili :) Bazi yerlerde her ne kadar kaba olsada cok sevimli durabiliyor sanirim.
  • bencede
  • lan aslında samimiyet ifade eder. önemli olan nerede ve nasıl kullanıldığı.
  • Hadi lan
  • :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

lan aslında samimiyet ifade eder. önemli olan nerede ve nasıl kullanıldığı.

Heh bunu diyecektim.
  • "Lan Jale " Müthiş bir repliktir.
  • Zaman , yer ve kişiye bağlı olarak söylenme amacı değişebilir.
  • Ya söylerken sevgimi yoksa kin mi belirttiğini belli edebilirsin fakat yazışırken kullandığın zaman kızın öyle anlaması normal yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.