Şimdi Ara

LAN OYUN ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz bizim odadaki arkadaşlarla 3-4 pc lan dan strateji oyunu oynamak istiyoruz ama age of , rise of nations tarzı değilde uzun süreli bir oyun oynamak istiyoruz mesela herkesin bir bölgesi olacak gelişecek falan uzun sürecek yani dota tarzı değil bunuda belirteyim empire total war tarzı yani onuda bilmiyorum lan dan oynanıyormu diye ama varsa öneri oyununuz söyleyin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Neredeyse her strateji oyunu landan oynanabiliyor. Sana europa universalis 4 ve crusader kings 2 öneririm

o oyunları biliyorum ama kablosuz ağ yani landan oynanabiliyormu
  • Bende Eu4 ve Ck2'yi şiddetle öneririm. Ama belirteyim iyi ingilizceniz olması gerekiyor. Özellikle Ck2 muazzam eğlenceli bir arkadaşla uzun süre oynadım sürekli bir gözün arkadaşın ne yapıyor diye bakıyor oyun sırf entrika olduğundan. Ülkenle beraber ailenide yönetiyorsun krallık sen ölünce oğluna kalıyor oğlunla devam ediyorsun. Sonra istediğin karakteri öldürtebiliyorsun krallar biraz zor oluyor ama kralı sevmeyen çoksa onlarda da pek zorlanmıyorsun. Böyle olunca her ölümde insan şüpheleniyor. Oğlum ölüyordu ilk aklıma gelen tuncay öldürtmüş olmasın adama savaş açasım geliyordu

Ne olacak bir çocuktan diye düşünme özellikleri iyi çocuklar ölürse krallık mal çocuğun birine kalır. O zaman ülkeyi düzgün yönetemem parçalanırım yani arkadaşımın işine gelir hele 3-4 kişi kafayı yersiniz gözünüz fıldır fıldır döner

Napoleon ve Rome 2 total war maksimum 2 kişi haritada oynanabiliyor. Ama ikiside çok keyif vermeyen oyunlar birde 2 kişi az. Empire 4 kişi oynansaydı harika olurdu...

Ck2yi korsan oynayabilirsiniz ama Eu4 steam bağlantı istemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 16 Aralık 2014; 12:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Bende Eu4 ve Ck2'yi şiddetle öneririm. Ama belirteyim iyi ingilizceniz olması gerekiyor. Özellikle Ck2 muazzam eğlenceli bir arkadaşla uzun süre oynadım sürekli bir gözün arkadaşın ne yapıyor diye bakıyor oyun sırf entrika olduğundan. Ülkenle beraber ailenide yönetiyorsun krallık sen ölünce oğluna kalıyor oğlunla devam ediyorsun. Sonra istediğin karakteri öldürtebiliyorsun krallar biraz zor oluyor ama kralı sevmeyen çoksa onlarda da pek zorlanmıyorsun. Böyle olunca her ölümde insan şüpheleniyor. Oğlum ölüyordu ilk aklıma gelen tuncay öldürtmüş olmasın adama savaş açasım geliyordu

Ne olacak bir çocuktan diye düşünme özellikleri iyi çocuklar ölürse krallık mal çocuğun birine kalır. O zaman ülkeyi düzgün yönetemem parçalanırım yani arkadaşımın işine gelir hele 3-4 kişi kafayı yersiniz gözünüz fıldır fıldır döner

Napoleon ve Rome 2 total war maksimum 2 kişi haritada oynanabiliyor. Ama ikiside çok keyif vermeyen oyunlar birde 2 kişi az. Empire 4 kişi oynansaydı harika olurdu...

Ck2yi korsan oynayabilirsiniz ama Eu4 steam bağlantı istemektedir.

ck2 ve europa universalisi biliyorum siteleride var türkçe yama yapıyorlar bakwww.stratejitr.com

Başka oyun önerisi bekliyorum ck 2 tarzı

• quote:

Orijinalden alıntı: -zombi-

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Neredeyse her strateji oyunu landan oynanabiliyor. Sana europa universalis 4 ve crusader kings 2 öneririm

o oyunları biliyorum ama kablosuz ağ yani landan oynanabiliyormu

oynanıyor
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • Başlık sakat.

Civilization V (BNW)

LAN'dan oynanıyor olması lazım. Çok da zevkli olur. Ama malum yerlerden korsan olarak edindiğinde LAN çalışıyor mu bilgim yok.

Hot Seat diye tek bir bilgisayardan bir çok oyuncunun sırayla hamlelerini yaptığı bir seçenek de var ama sırayla bilgisayarın el değiştirmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Aralık 2014; 17:31:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.