Şimdi Ara

Lan Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Benim 2 adet pc var, biri laptop diğeri masaüstü. İkiside win7 ultimate. Bunları tek ethernet çıkışı olan wireless modemle bir birlerine bağladım. Bilgisayarım- sol tarafta ağ sekmesine tıkladığım zamanda res1 deki gibi 2 bilgisayarda gözüküyor karşıdanda aynı görüyoruz hatta orada ki bilgisayarlardan birine tıkladığımda user-ortak klosöründe veri paylaşımında da bulunuyorum fakat oyunlarda nasıl lan kurup oynanır? mesela most wanted'ta lan oynamak,counter-strike ta lan oynamak istiyorum ama oyunu kuran pc gözükmüyor neyi nasıl yapmam gerekiyor bu işin protokolünü bilmiyorum yardım ederseniz sevininrim
    İyi Formlar...

Lan Bağlantısı

• Bilen kimse yok mu arkadaşlar ?
  • bu iki bilgisayarın IP numarasını öğrenip ping at. Eğer cevap geliyorsa bu iki bilgisayar sorunsuz görüşüyor demektir.Ama win7 nin bazı özellikleri mesela network discovery , parolalı paylaşım gibi özellikleri ile oynaman gerek. Bazen birbirini görmeme olabilir , yeniden başlatında sorun çözülebilir ..
  • ping atmak nedir bilmiyorum ben elektronikçiyim bu konularda fazla bilgim yok :) oradaki bilgisayarlardan herhangi birine tıklayıp çıkan user klasörünün içinde veri paylaşabiliyorum fakat counter'ı açtığımda oyun kurduğumda diğer pc beni görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzalp -- 5 Şubat 2012; 19:55:05 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.