Şimdi Ara

Lamisil AT Ayak Mantarı Spreyi * Resmi NBA Ürünü*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Lamisil AT Ayak Mantarı Spreyi * Resmi NBA Ürünü*

Ürün orijinal ABD malı Lamisil(Novartis® bünyesindedir) markalıdır.Ürün NBA resmi partneridir ve bu ürün NBA oyuncularının kullandığı mantar spreyidir.

Şimdiye kadar ayak mantarı tedavisinde kullanılan kanıtlanmış en etkili üründür. Ayak ve tırnak mantarı tedavisinde kullanılır ve içindeki patentli "Terbinafine hydrochloride" maddesi sayesinde diğer mantar tedavisi ürünlerinden 4 kat daha etkilidir.Aynı zamanda kaşıntı,çatlama,deri soyulması ve yanık larda da kullanılır.

ABD'de 17 Dolar gibi bir ücretle satılan bu ürüne sadece 15 YTL vererek sahip olabilirsiniz.

Özellikler:
    *Ayak ve Tırnak Mantarı Enfeksiyonları Tedavisinde
    *Kaşıntı, Çatlak, Deri Soyulması ve Yanıklarda Etkili
    *Ayrıntılı Kullanım Talimatı
    *Terbinafine hydrochloride İçerir

Sürat kargo ile anlaşmam var Tüm Türkiye'ye 4.50 ytl civarı gönderebiliyorum ürünü.

FİYAT:15 YTL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO® -- 1 Temmuz 2008; 18:27:11 >

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: vgulgec

pm

Pm cevaplandı.Çoraplar tükenmiştir
  • Kardeş mantar benimde ciddi sorunum ne yaptıysam fayda etmedi...kaç kullanımlık bu ne kadar idare eder yani koku giderir mi?Açıktan yazdım herkes okusun diye bir tane almak önemli değil alırız...Eczahanelerde satılırmı bu ve kaç paradır?
  • bunun kremide var hangisi daha keskin
  • TIRNAK MANTARINA ÇARE BULUNMUŞ HABERİNİZ OLA....
    slm. bendede aynı dert vardı. 7 yıldır çekmediğim kalmamıştı. bu formda yazan ne varsa denedim fakat ya çok uzun sürmesinden dayanamadım yada ayaklarımı temiz tutmayı başaramadım yeniden tırnak manratı geri geldi..

2 ay önce google ÇAMDER adlı bir ürün ile karşılaştım...

ürünü inceledim.. yetkili ile görüştüm.. bana sonuç alamazsanız hiçbir ücret talep etmeyeceklerini ama sadece 4 gün akşamları düzenli olarak bu ürünün su içinde kaynatıldıktan sonra 1 saat ayağınızı bu suda tutmamı istediler. zahmetsiz geldi.. yaklaşık 36 günde sorunlu tırnakta düzelmeler ve mantarın yok olduğunu gözlemledim...

bu çamder denen şeyin güzel tarafı zahmetsiz olması ve fiyatıda çok makul geldi...fiyat standart değil kişinin durumuna göre değişken benimki 180 tl tuttu...allah razı olsun...geçen gün yine görüştüm eğer yeniden çıkarsa bu fiyattan çok daha düşük koruma seti gönderebilirz dediler... çok memnun oldum.... valla ben faydasını gördüm...ama sadece mersin de olanlara kendileri uyguluyorlar..ben ankarada ya göndermeleri konusunda biraz ısrar edince gönderdiler...

ürünü incelemek isterseniz adresi bu.... boşuna sağa sola para kaptırmayın ... açmder bitkisel (iki tane ürünü var biri esanas birdie kreemi yanında su kürü veriyorlar)

http://tirnakmantaribitkisel3gundeson.blogspot.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.