Ben futbolcuyu gözünden tanırım. Nasıl ki Messi'nin Ronaldo'yu geçeceğini söylediysem ve haklı çıktıysam bu adam da Messi'yi geçecek. Daha yetenekli. 15 sene sonra yaşarsam bu konuyu hatırlatacağım. ![]() Lamine Yamal https://www.fcbarcelona.com/en/football/barca-b/players/3673478/lamine-yamal |
Lamine Yamal, Messi'yi geçecek.

-
-
Geçmesi çok büyük bir süpriz olmaz zaten,
Yamal'ın 17 yaşında gösterdiği performansı dünya tarihinde 17 yaşında göstermiş başka bir oyuncu daha yok. Messi bile 17 yaşında kariyerine yeni başlamış, Ronaldinho'nun arkasına saklanıyor boş kaleye falan top atıyordu en fazla.
Tabi kariyeri nasıl ilerleyecek kendini ne kadar geliştirecek veya geliştiremeyecek hep birlikte göreceğiz ama şuan için geçmeye en yakın aday olduğu tartışmasız bi gerçek. Futbolcu olmak için doğduğu günden beri özel yetiştirilmiş bi çocuk sanki 17 yaşında değil de 17 yıllık futbol tecrübesi var gibi oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 13 Mayıs 2025; 4:1:24 > -
17 yaşında beklenenden iyi performans göstermesi Messi'den iyi olacağını göstermiyor.Messi 17 yaşında bu performansları gösteremedi çünkü önünde Brezilya tarihinin en iyi 10 numarası vardı.Yamal ise baskısız ortamda herkesin üzerine titrediği ortamda gösteriyor bu performansı.Evet bence de çok yetenekli, lakin ne messi'nin kalitesi ne de ronaldonun fiziği yok kendisinde.
Bence karıyerinde geleceği nokta en fazla Henry'nin yarım adım üstü olacağını düşünüyorum.Medya'nın Messi-Ronaldo sonrası boşluğu doldurma şişirmesi gibi geliyor bana.
-
Bu Yamal bebesi Messi gibi degil
Messi ot gibi yaşayan adamdi, futbol ev arasinda mekik dokuyordu, Gerçi buna ragmen tembeldi
Bu Yamal bebesi şimarik, partici, ortamci
Biraz parayi bulsun alemlere akar
Messinin geçilmeyecek bir kariyeri yok, 2009-2013 arasi prime dönemi, Neymar ve Suarez sayesinde birkaç yil da idare etti
Son 10 yildaki kariyeri getirin ordan Leganes, Elche Messi şov yapacaktan ibaret oldu
Ronaldoysa 2014tan itibaren inanilmaz bir seviyeye çikti ve 2018e kadar bu seviyeyi korudu, Messi Ronaldonun o 4 senedek kalitesine asla yaklaşamadi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X