Şimdi Ara

LAMER NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lamer kendini hacker sanır, hacker kendini lamer bilir..
  • Lamer = Hacker yane..
    Ok saolasın
  • Lamer Karadağlı

Ben hacker oldum lan diye ortalıkta afacanlık yapar bunlar.
  • hacker'ın yandan yemişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

Lamer = Hacker yane..
    Ok saolasın

Yoo,, lamer; kendini hacker sanan kişilere denir.

veledin biri gider gizli sorudan birinin msn sini çalar, kendine hacker der.. aslında lamerlık bile sayılmaz bu
  • Çakma yani....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu lgbt furyası nedir ?
    4 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    20 yıl önce açıldı
    Nedir Bu WISDOM?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çömez
  • Lamer:
    Hacker olmaya özenen ancak yetenek bazında yetersiz kişilerdir. İnternette belli başlı sitelerden veya dökümanlardan öğrendikleri üç beş numarayı ezberleyip, nedenini nasılını bilmeden, bu işleri yapıp, hava atmaya çalışırlar. Bilgi bazında da, ezbere bildikleri hariç olmak üzere yetersizlerdir. Programlama veya scripting bilgileri yok denecek kadar azdır. varsa bile güvenlik mantığına sahip olmadıkları için, güvenlik alanında program geliştiremezler. Genellikle, konuştuklarında bilgi seviyeleri herkes tarafından anlaşılır. Amaçları eğlenmek, hayranlık uyandırmak veya ün gibi kavramlardır. Yaptıkları her işi ellerinden geldiğince herkes önünde yapmaya çalışırlar ve insanlara işin bitmiş halini sunarlar, nasıl yaptıklarını ise anlatamazlar. Saygı duyulmak isterler.
  • Lamer bir serserinin hayata isyanıdır
  • Lamerların %70 i gay dir, %30 u da meyilli..
  • insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • prorat gibi programları kullanmaya çalışıp server oluşturacağım diye yakalanan kimse csde wall veya daha başka hile programları açan kişilere söylenen şey... ama gerçek tanımı kendini hacker sanan.. daha tam anlamıyla birşey bilmeden msn çalmakla hacker olunacağını sanan kimse
  • Kendini ben biliyorum aaağbi demeleriyle ünlüdür:D ama işe gelince bi zort tan çakmazlar.Ama Hacker illa ki kötü kişilik değildir.Hacker illa ki Pc nize virüs atmaz.Mesela Bill Gates bile bir Hacker niteliğindedir.Hacker demek PC nin içini dışını bilen öğrenmiş bunları hava atmak için değil yardım veya çıkar olsun diye yapar.Ama Lamer online oyunlarda hile yapan kendisi bi şeyden çakmadığı hâlde hep önde olmak isteyen veya toplum içinde konuşup konuşup duran arada bir Hacker gördüğünde pısırıp kalan (onun yanında konuşamaz moraracağını bilir :D) bir kişiliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 6 Ocak 2008; 12:40:43 >
  • lamer enter tusunun yerini bilmeyen ancak hackerların yaptıgı yazılımlarla msn patlatan ya da site hacklemeye calısan velet tir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 6 Ocak 2008; 12:55:45 >
  • Lamer=Hacker'ın Yandan YemişiHatta Yandan Yememişi Diyebiliriz.Genelde Evine Yeni PC Giren Genç Liseli Arkadaşlar Yapar Bu İşi.Dil Papuç Gibidir Yap Dersin Arazi Olur VeletDNS,Proxy Ne Dersin Meslek Sırrı Derler

• Tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.