Şimdi Ara

Lamborghini SUV'in ismi URUS! Concept Basına sızdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Traktör ile araba sektörü arasında nasıl bir bağ kurdunuz onu çözemedim.İnsanlar Ferrari,Lamborghini gibi araçları sürekli asfalt canavarı üretirken görmek istiyor.Yaptıkları araçlar onları eşsiz kılan fakat bu kadar piyasanın içine girerseniz ne anlamı kalır ki amblemin,ruhun ? Zaten şu son 10 senedir yapılan araçlara bakınca sonrada öncesine bakınca artık ne Ferrari ne Lamborghini varsa yoksa Pagani. :)

spor araclar ureten bir markanin, spor bir suv arac uretimi ile, piyasanin icene girmek ile amblem ve ruhun anlamsizlasmasi arasinda nasil bir bag kurdunuz onu cozemedim.

Hayret traktör ile araba sektörü arasında inanılmaz bir bağ kurabildiniz fakat benim yazdığım ile kuramadınız.Ferrari,Fiat ile aynı civatayı kullandığı için;Lamborghini,Audi'yi andıran kokpit tasarımı yaptığı için bile inanılmaz tepki alırken gerisini sen düşün ve sonra tekrar bir bağ kurmaya çalış.

• Tamam lamborghini bu kitleye hitap etmiyor ama bu nedir arkadas namlu kaynat savasa gir mubarek saheser olacagi asikar.
  • BMW X6 tarzı bir şey çıkacak ortaya heralde o tarz SUV araçlardan nedense nefret ediyorum. SUV dediğin (Premium SUV araçlardan bahsediyorum) Audi Q7, BMW X5, Mercedes-Benz M Klasse gibi olmalı bence tip olarak.
  •  Lamborghini SUV'in ismi URUS! Concept Basına sızdı.

mars'a inen keşif aracı fotoları geldi bi an aklıma

bence ruh,bir model üretip diğer bir modelden uzak durmak değildir.marka ruhu,o markayı marka yapan unsurların her modelde korunmasıdır.lambo karakteristik özelliklerini bu suv araca aktarırsa o zaman ruh tartışmasına gerek kalmaz.ama kalkıp da 3.0 tdi koyarsa ruh falan kalmamış diyenlere katılırım.

yine bence cayenne de 6 silindir ve benzinli motorun altına inmemeliydi.hatta boxer bir motor kullanmalıydı.

sonuç olarak lambo'nun marka ruhunu koruduğu bir karavan tasarımı bile iyi bir haberdir benim için.

• alışın artık piyasaya ferraride tahminimce yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ducati suv isteriz.

ben tam Man suv yazacaktım
  • Herkes kendi alanin da isini yapsa nasil olur acaba ?
  • işte ferrari bu yüzden farklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

işte ferrari bu yüzden farklı...

ferrari bağımsız bir marka değil yalnız hocam bildiğiniz üzere.fiat grubunun maserati'ye suv yaptırmasının sebebi piyasayı yoklamak bence.eğer kubang tutarsa ferrari için de bu tarz bi proje başlatılabilir gibi geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

bence ruh,bir model üretip diğer bir modelden uzak durmak değildir.marka ruhu,o markayı marka yapan unsurların her modelde korunmasıdır.lambo karakteristik özelliklerini bu suv araca aktarırsa o zaman ruh tartışmasına gerek kalmaz.

net.

"gözler italyan hakemde" hala kendi bildiğini okumaya çalışıyorsun.Bunu siz düşünüyorsunuz diye öyle ya da ben düşünüyorum diye böyle değil.Olayı kişiselleştirirsen olayın içine "Bence" eklemesini yaparsan kimse ensene vurmaz.Bahsetmeye çalıştığımız mevzu "Genel kanı."Gir bugün yabancı S.S araçlar ile ilgili sayfalara kaç tane olumlu kaç tane olumsuz yorum geliyor bu olay ile ilgili.Ferrari,Fiat ile aynı civatayı kullandı diye yerin dibine sokuldu.Lamborghini ile yıllardır dalga geçiliyor diyorum bu Suv işi radikal S.S çiler tarafından dışlanan bir durum diyorum sen Alice harikalar diyarında diyosun.Neyse bak işine.

Ayrıca Ferrari bu yüzden farklı diyen arkadaş Ferrari'nin 4 Kapı ve SW araç yaptığını bilmiyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bu ne saçmalık böyle?

Audi, Porsche, Bentley markasıyla yapıp sattıkları yetmemiş de, Lambo'yu da bu işe dahil ediyorlar. Çok ihtiyacınız vardı, değil mi?

VW'le alakası olan bir durum değil. Lamborghini'de yıllardır konuşulan bir şey SUV yapmak.
  • tasarimlar artik uzay araclari gibi olmaya basladi.eskiden filimlerde izlerdik simdi hayata geciyor.

X6,Evoque cizgileri tasiyor ve bu soyledigim 2 arac da cok garip cizgilere sahipler
  • Fazla abartmaya gerek yok Lm002'yi de Lamborghini üretti.

Lamborghini SUV'in ismi URUS! Concept Basına sızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Bu ne saçmalık böyle?

Audi, Porsche, Bentley markasıyla yapıp sattıkları yetmemiş de, Lambo'yu da bu işe dahil ediyorlar. Çok ihtiyacınız vardı, değil mi?

VW'le alakası olan bir durum değil. Lamborghini'de yıllardır konuşulan bir şey SUV yapmak.

LM002 diye daha öncede bir arazi aracı yaptı.
  • Hayvan gibi olmus, benim tarzım deil ama illaki böyle arabalara ilgi duyanlar vardır. Marka imajı zedelenmis fln hikaye, manyak birsey olacak
  • quote:

Fazla abartmaya gerek yok Lm002'yi de Lamborghini üretti.

Bende bunu yazacaktım, LM002 6 senede 301 tane üretilmiş 53 LT/100km yakıyormuş kötü rekor sahibi, bu 2015 çıkacak, hedef senede 3000 araç.

Profiti neden başkalarına bıraksınlar, müsterisi çıkar sıradan olmak istemeyen çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Fazla abartmaya gerek yok Lm002'yi de Lamborghini üretti.

Bende bunu yazacaktım, LM002 6 senede 301 tane üretilmiş 53 LT/100km yakıyormuş kötü rekor sahibi, bu 2015 çıkacak, hedef senede 3000 araç.

Profiti neden başkalarına bıraksınlar, müsterisi çıkar sıradan olmak istemeyen çok.

Yukarıda bahsedildiği gibi marka imajının zedelendiği falan da yok SUV Lamborghini'nin tarihinde olan ve uzun yıllardır konuşulan bir proje.

• quote:

quote:

quote:

Bu ne saçmalık böyle?

nitelenen nedir sacmalik olarak?

Lamborghini amblemi altında, Aventator ve Murcielago'nun yanında bir SUV görmek...

O amblemin altında bu da var

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ozcan
    O amblemin altında bu da var

Ona bayılıyorum.
  • Land rover Evoque terk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.