Şimdi Ara

lamarque tam bi o...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler char satıyodum alacam dedi.Charı verde bakiyim dedi.Bende güvenip verdim.Bana bekle gb leri atıyorum dedi.O sırada charı hackliyomus

2 gündür gb alıp vercemu diyo ama oylıyo bu ve bunun gibi adamlara sakın inanıp charınızı vermeyin...

• 100 kere konu açıldı 100 kere uyardık sizi bilinmemiş tanınmamış adamlarla ticared fln yapacaken bi admin/mod yardımı ile yapın aracı olsun bu şekilde hacklenmelerde bence sizin suçunu %99 bir aracı kullansaydın gayet güzel takasın gerçeklenirdi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgh0gy-

100 kere konu açıldı 100 kere uyardık sizi bilinmemiş tanınmamış adamlarla ticared fln yapacaken bi admin/mod yardımı ile yapın aracı olsun bu şekilde hacklenmelerde bence sizin suçunu %99 bir aracı kullansaydın gayet güzel takasın gerçeklenirdi ...

kardes güsel diyosunda adam dolandırıcıymıs gb filan yokmus adamda charları alıp tüyüyomus
  • olum ınsanın 1 anlık dalgınlıgına gelıo guvenıp verıorsun işte geçmiş olsun kardeş
  • anlamadığım birşey var forumda günde en az 2 tane böyle konu açılıyor buna rağmen hala tanımadığınız kişilerle takasa alışverişe kalkıyorsunuz...
    siz hiç akıllanmazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    N'oldu ki şimdi buna ???
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.