quote:Orjinalden alıntı: Yaoxsun ben maneste humanım :( gece 4 deki savastan sonra GoLemlerde bulusaLım
quote:Orjinalden alıntı: aLLKoLik quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: aLLKoLik quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe bugün manestede dioarlardı. humanlara burdan selamımı iletiyorum bir günde 2 baskın. aynen gece 4 e de beqleriz sen human mısın? Human oLmak manes de bir ezikLik we reziLLiktir 4ever Orc
Evet , Bu bir H0rtlatma değiLdir yanLış anLamayın ! Aradan 1 hafta gecti büyük savaslara gire gire Şunları anladım ; BeLirLi monumentler war, oraları aldıkca 2 puan verio, 14-0 da bitiyo (ama 100 puan a ulasması Lazım) Keeper ı kesnce Direk biter ! Eğer 1 saatte Keeper kesiLmez , MonumentLer de üsüNLük sağlanamaz iSe Puan cok oLan Traf kazanır
quote:Orjinalden alıntı: aLLKoLik quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: aLLKoLik quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe bugün manestede dioarlardı. humanlara burdan selamımı iletiyorum bir günde 2 baskın. aynen gece 4 e de beqleriz sen human mısın? Human oLmak manes de bir ezikLik we reziLLiktir 4ever Orc size katılıyorum ve ben maneste malesef humanım