Şimdi Ara

Laguna III 2.0dci EXECUTİVE sipariş verdim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin düşüncesine-tercihine saygı duymak gerek arkadaşlar, üsluplara biraz dikkat lütfen.

iyi forumlar.
  • bence lagunaya haksızlık ediliyor. eğer 2. el v.s. hesaba katılmazsa passatla çok rahat kıyaslanacak bir araç.
    passatında bir süre sonra tıkırtı ve kapı kolu soyulması gibi şikayetleri olabiliyor...
  • bize tek düşen alan kişiye hayırlı olsun demek yoksa passatmış,yok indirimli alındığından 83bin verenler enayi mi,o para lagunaya olur mu falan.
    var 3 tane bizim özel idarede güzel arabalar ama içi boş yani orta konsolda bir cd çalar var o kadar.
    dayanamayıp bende şahsi düşüncemi söyleyim bende o paraya almazdım nedeni ise üstte yazdığım iç taraf sorunu dışa lafım yok...
    neyse hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdoruk

screech arkadaşım öncelikle aracınız tekrar hayırlı olsun. Gördüğüm kadarı ile 2008'den buyana LagIII kullanıyorsunuz. Memnunsunuz ki ayınısını aldınız. Yaptığım test sürüşü yorumunu okumuşsunuzdur yukarıda. Direksiyonun sert olması ile ilgili bir görüşünüz ve yorumunuz var mı?

Direksiyonla ilgili hiçbir şikayetim olmadı gayet yumuşak ve tepkileri mükemmel.
  • laguna'nın passat'tan aşağı kalır yanı dizaynıdır. ne dış tasarımı, ne de iç tasarımı passat'la yarışır. ama geri kalan her şeyi yarışabilir hatta üstün gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: screech_

zengin donanım-fiyat oranı açısından, 2.0 dizel motor açısından, iç işçilik ve malzeme kalitesi açısından, ferahlık, konfor, yol tutuş açısından passat lagunanın yanına bile yaklaşamaz. geriye ne kaldı? ha passat ta 7 ileri DSG şanzıman var doğru. ama onun için de passat alıpta kendimi kazıklatmam...

Bakın ben yukardaki cümlemde sadece donanımdanmı bahsediyorum. almışsınız ağzınıza bi donanım lafını geveleyip durmuşsunuz diğer değindiğim üstün yanlarını sizde kabul etmişsinizki hiç lafını bile etmemişsiniz. ek olarak şunuda söyleyeyim passatın garantisi 2 sene lagunanınki 3+3 sene. vw passatına güvense oda 3+3 verse ya. bide şikayet sitelerine bakın lagunamı daha çok arıza çıkarıyor passat mı. bnm aldığım lagunayla aynı özelliklere sahip passat 2.0 tdi 140hp Highline versiyonudur. dikkatinizi çekerim 10hp daha az yani lagunanın yanında at arabası. Fiyatını görebildinizmi passatçı arkadaşlar 99.300TL. Ha bide 170 hp lik olanı var buda lagunayla kafa kafaya gelir performansta, onun fiyatına bi bakınız passatçı kardeşlerim görebildinizmi 103.900TL. ben lagunayı 68.000 e almışım 99binler 103binler niree 68bin niree. haa unutun o aldığım indirimi hangi bayiye gitsem o arabayı bana en kötü ihtimalle 80bine verirlerdi. 80bin niree 99binler 103binler nireee. Laguna dururken passata bi ton fark verecek kadar enayi değilim. parasını yolda bulan gitsin passatcık ını alsın güle güle de kullansın hayrını görsün...
     Laguna III 2.0dci EXECUTİVE sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screech_ -- 28 Mart 2010; 14:03:22 >

• quote:

Arkadaşlar tekrar selamlar teşekkürler. Bu indirimi arkadaşım bir tek bana yapıyor aslında akraba sayılırız hemşerim çocukluktan beri tanışırız. aracı kendi renault bayisi adına alıyor parasını ben ödüyorum ve 6 ay sonrada ben üstüme alıyorum aracı. yani kendine alıyomuş gibi yapıyor bu sayede renaulttan tam indirimli alıyor ayrıca bayi adına aldığı için belli oranda vergiside düşüyor ve bu fiyata geliyor. bunu bitek bana yapıyor. bu şekilde hep lagunaya bindim 3 laguna değiştim. eskiden indirim oranı daha fazlaydı şimdi o kadar değil. (mesela 2006 model 1.6 privilege full almıştım 50.000tl idi 30.000e vermişti bana) bayi ismini veremem çünkü duyulursa bayiliğini alırlar elinden.

Ayrıca arkadaşın biri bu fiyata daha iyi arabalar var demiş ama 68.000tl ye SIFIR 2.0dci otomatik bu sınıfta, navigasyonlu, bluetoothlu, full deri döşeme, bi-xenon viraj aydınlatmalı farlı, panaromik açılır komple cam tavanlı ve daha sayamayacağım envai çeşit özellikleri olan (executive full'ün 7 ceddi demektir:)) daha iyi bi araba göstersin bu gelecek arabayı binmeden ona veririm:)

bu tip durumları burda açıklamanız çok vahim olmuş.Burası internet,göz kapayıp açana kadar nasıl yayıldığını anlayamazsın bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

VW fanatikleri dolmuş gene marka değil Peygamber sanki altı üstü bir otomobil firması eleştiriyi hazmedin biraz herkes beğenmek zorunda değil.

Ha evet polonun en boşu 45.000 lira diye sallayıp coşanlar,Passat Lagunanın yanına bile yaklaşamaz diye aşka gelenler de vw fanatiği olmalı
  • quote:

quote:

zengin donanım-fiyat oranı açısından, 2.0 dizel motor açısından, iç işçilik ve malzeme kalitesi açısından, ferahlık, konfor, yol tutuş açısından passat lagunanın yanına bile yaklaşamaz. geriye ne kaldı? ha passat ta 7 ileri DSG şanzıman var doğru. ama onun için de passat alıpta kendimi kazıklatmam...

Bakın ben yukardaki cümlemde sadece donanımdanmı bahsediyorum. almışsınız ağzınıza bi donanım lafını geveleyip durmuşsunuz diğer değindiğim üstün yanlarını sizde kabul etmişsinizki hiç lafını bile etmemişsiniz. ek olarak şunuda söyleyeyim passatın garantisi 2 sene lagunanınki 3+3 sene. vw passatına güvense oda 3+3 verse ya. bide şikayet sitelerine bakın lagunamı daha çok arıza çıkarıyor passat mı. bnm aldığım lagunayla aynı özelliklere sahip passat 2.0 tdi 140hp Highline versiyonudur. dikkatinizi çekerim 10hp daha az yani lagunanın yanında at arabası. Fiyatını görebildinizmi passatçı arkadaşlar 99.300TL. Ha bide 170 hp lik olanı var buda lagunayla kafa kafaya gelir performansta, onun fiyatına bi bakınız passatçı kardeşlerim görebildinizmi 103.900TL. ben lagunayı 68.000 e almışım 99binler 103binler niree 68bin niree. haa unutun o aldığım indirimi hangi bayiye gitsem o arabayı bana en kötü ihtimalle 80bine verirlerdi. 80bin niree 99binler 103binler nireee. Laguna dururken passata bi ton fark verecek kadar enayi değilim. parasını yolda bulan gitsin passatcık ını alsın güle güle de kullansın hayrını görsün...

Edit:gitarın teli koptu değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotota Colorra -- 28 Mart 2010; 14:15:00 >

• ya sadece gülüyorum size passatın son kasası çıkalı kaç sene oldu söyleyin ben hatırlamıyorum bayatladı artık kokmaya başladı ya. ve siz bu bayatlamış passatı daha yeni çıkmış lagunayla karşılaştırıyorsunuz ya helal olsun. şu anki laguna yeni teknolojilerle yapılmış arkadaşlar bayatlamış passattan tabiki üstün ama şunuda çok açık yüreklilikle söyleyeyim YENİ ÇIKACAK PASSAT EMİNİMKİ ŞİMDİ TARTIŞTIĞIM LAGUNADAN İYİ OLACAKTIR (ama yinede o kadar farka değermi tartışılır). lütfen sizde böyle açık yüreklilikle yorum yapın ilkokul çocukları değiliz. benim demek istediğim şey lagunanın kasası şu anki passattan iyi ama passat yeni kasayı çıkarınca sıralama değişecektir. eski teknolojiyle yeni teknolojiyi karıştırmayın anlatmaya çalıştığım bu
  • Passat varken Laguna'ya araba bile demem be.36 bine alıp 2 sene sonra 20 bine satıyor adam.Eski teknolojisi bile kat kat üstün Passat'ın.10 senedir ESP standart Passat'ta
  • Benim zevkime göre sizin bayatlamış dediğiniz passat hatta ondan önceki kasa passat bile lagunadan 10 kat daha güzel.Haa gidip 80-100 bin passat a vermem ama lagunaya da o parayı vermem.Çok uçuk paralar bana göre.

Ben olsa 2. el temiz 50 bine bulur alırım 2.0tdı passatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Passat varken Laguna'ya araba bile demem be.36 bine alıp 2 sene sonra 20 bine satıyor adam.Eski teknolojisi bile kat kat üstün Passat'ın.10 senedir ESP standart Passat'ta

emin misiniz 10 senedir standart olduğuna? laguna'da standart genelde onu biliyorum da passat'tan emin değilim yok diye biliyorum
  • Şurda aracınızı yeni almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer diyoruz,gelmiş Laguna Passat'tan iyi diyorsunuz.Araba diye tenezzül bile etmem Passat varken.Fanatiklikle alakası yok,gün gibi ortada Vw'nin kalitesi.
  • ben olsam ben olsam

bence de aradaki fiyat farkını görünce insanın yapası geliyor
    Fransız estetiği ve sağlamlığı ile taa rönesanstan gelen estetiğinin buluştuğu en üst sınıf sanat eseri laguna'dan bahsediyoruz o kadar basit değil fransanın en köklü firması renaulttur renault'un da vitrini lagunadır
    yani öyle şeyler yazıyorsunuz ki cevap vermemek mümkün değil 18 binlik 20 binlik fiyatından bahsedenler olmuş laguna privlage nin evet doğrudur ama bizim berber çırağında bile var passat artık bu da doğrudur.
    Bana göre passat sokakta gördüğümüz herhangi bir araçtan bir tanesidir ama laguna lagunadır.Liftback d sınıfı farklı bir tasarıma ve güzelliğe sahip bana göre
    lagunaya bindiğim zamanı çok iyi hatırlıyorum içine oturdum arka koltuğa bu ne bee dedim içim gitti vallahi ,o genişlik ,o hız ,o konfor ,o görüş açısı, tam deri koltuklar yol akıyor resmen ,tık ses yok ,özellikle yol tutuşu ve aracın otoyolda akışı çok etkilemişti beni.Passat da güzel arabadır(en az laguna kadar) elbbette zevk ve beğeni meselesi ama ben olsam asla almam göz göre göre kazıklanmak istemem çünkü.
    Forumlara özellikle de şikayet vara yıllık servis verilerine bakacak olursak passatın sorun çıkarma anlamında lagunadan çoooook daha sorunlu bir araç olduğunu sanırım söylemeye gerek yok.Servis ve bakım maaliyetleri de tavan uyapmış durumda.ya ben aracı rahat etmek için alıyorum d sınıfı bu demek çünkü Laguna her koşulda passattan daha sorunsuz ve daha konforlu bir araba.

EK:hemen habertürkü açın birazdan laguna III tanıtılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Passat varken Laguna'ya araba bile demem be.36 bine alıp 2 sene sonra 20 bine satıyor adam.Eski teknolojisi bile kat kat üstün Passat'ın.10 senedir ESP standart Passat'ta

emin misiniz 10 senedir standart olduğuna? laguna'da standart genelde onu biliyorum da passat'tan emin değilim yok diye biliyorum

Yanlış biliyorsunuz efendim,Passat'ta 2001 yılından beri ESP standart.
  • quote:

Şurda aracınızı yeni almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer diyoruz,gelmiş Laguna Passat'tan iyi diyorsunuz.Araba diye tenezzül bile etmem Passat varken.Fanatiklikle alakası yok,gün gibi ortada Vw'nin kalitesi.

sağolun da yapılan yorumlara istinaden yazdım ben onları. laguna sipariş verdim diye konu açtım ne passattan bahsettim ne başka arabadan. ama VW'in Türkiye deynekçileri yine yaptılar yapacaklarını passat kavgasına dönüştürdüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screech_ -- 28 Mart 2010; 15:21:06 >
  • quote:

quote:

quote:

stajda 130 beygirlik dizel sondan bir önceki kasa manuel vites telefon donanımı falan olan bir passat kullanmıştım, onda esp off tuşu falan görememiştim de ondan söyledim, doğrudur tam bilmiyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

stajda 130 beygirlik dizel sondan bir önceki kasa manuel vites telefon donanımı falan olan bir passat kullanmıştım, onda esp off tuşu falan görememiştim de ondan söyledim, doğrudur tam bilmiyorum ben

Belki ben de yanlış biliyorumdur,2001 diye biliyorum ben.

• Passatta geneli privilegi güvenlik donanımı felan yok 10 yıldır Esp ve en az 8 hava yastığı direk standart
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.