Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.183
Cevap
248
Favori
1.644.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ses sistemiyle ilgili sorum olacak .. arka bagajdaki cihaz nedir cd çalar değil anladığım kadarıyla , cd çalar nerede
  • Cümleten iy forumlar arkadaşlar. 2004 model laguna 2 privelege aracımı satıyorum. Sahibinden.com İlan No 220383451. ilgilenen arkadaşlar telefondan arayabilri, mesajlara da cevap veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker59

    Arkadaşlar ses sistemiyle ilgili sorum olacak .. arka bagajdaki cihaz nedir cd çalar değil anladığım kadarıyla , cd çalar nerede

    bagajdaki anfidir arabanız 2004-2005 model ise cd çalar 6lıdır ve teybin içindedir
  • evet klima kompressörünü cıkma taktık ses kesilmedi, sıfırını taktık yine kesilmedi.sorun düzelmeyince eskisini yeniden taktırdım. krank kasnagı orjinal değil muadil denildi ondan süpheleniyordum ama 3 servisede sordum 2si ondan yapmaz dedi.trigiyer kayısını 15000km önce değiştirmiştim v kayısı vs komple değişmişti ozamanda ses vardı ama cok onemsemiyordum
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    motor elektro vana derken anlamadım pek bizim araçlarda oluyomu o,bende uğultu şeklinde değil ses zırıltı şeklinde ama bariz yolda belli oluyor 3.500 devirden sonra motor sesini bastırıyor.
  • tncykçtn T kullanıcısına yanıt
    son konumda üfleme sesi geliyor fan motoru çalışıyor sanırım. ben yinede onuda göstereyim servise. siz naptınız o durumda fan motorumu değişti?
  • valek2006 kullanıcısına yanıt
    bayramda istanbulda olacağım 1 hafta falan kalmayı düşünüyorum burda(konyada) bu konu hakkinda bilgi sahibi servis, tamirci bulamadım.klima zırıltısı için istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz klimacı,servis,tamirci varmı arkadaşlar. zorda kalırsam anadolu yakasınada gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: valek2006

    bayramda istanbulda olacağım 1 hafta falan kalmayı düşünüyorum burda(konyada) bu konu hakkinda bilgi sahibi servis, tamirci bulamadım.klima zırıltısı için istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz klimacı,servis,tamirci varmı arkadaşlar. zorda kalırsam anadolu yakasınada gitmeyi düşünüyorum.

    Benim yazdığım parçalar haricinde klima servisinin söyleyebileceği ne olur onu bilemem ama görsün istiyorsanız benim klimamı baştan yaratan İzzet usta'yı tavsiye edebilirim.http://www.guvenotoklima.com/ web sitesinden bilgilerine ulaşabilirsiniz.




  • haftaya uğramaya çalışacağım dediğim gibi v kayışı yeni değişti krank kasnağıda 2 serviste ondan yapmaz dedi ama yine sorcağım
  • valek2006 kullanıcısına yanıt
    kasnak yağlayıcı elektrovalf diğer ismi.bizim araçlardada var.zırıltı sesini iyice baktırmak lazım.inş. kolayca nedeni bulunur.
  • Selamlar arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi ve devam ediyor yarın kurtay oto ya gideceğim konu ne ; klimayı açtığımda çok muhteşem soğutuyor tamam ama araç 2000 devri geçince klima kompresör ü devreden çıkıyor ve soğutmuyor devir 2000 devrin altına düşerse yine devreye girip soğutuyor yolda giderken seyir halinde çalışmıyor çalışması için çok yavaş gitmek gerekiyor : böyle bir sorun başına gelen varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: valek2006

    son konumda üfleme sesi geliyor fan motoru çalışıyor sanırım. ben yinede onuda göstereyim servise. siz naptınız o durumda fan motorumu değişti?

    fan motorunu değiştirdim sorun çözüldü benimkinde klimayı açınca bir müddet sonra o zırıltı sesi yapıyordu
    kapatınca düzeliyordu özellikle gaza yüklendiğim yüksek devir yaptığımda klima açıkken o sesi yapıyordu.Kaputu açık baktığımda klima boruları buz bağlamış oluyordu fan seside gelmiyordu yani üfleme fan sesisi ni iyi dinleyin 2-3 kademelerdede üfleme yapıyormu bir bakın birde o sesi yapmaya başlayınca klima borularını motor bölümündeki olan kontrol edin buzlanmma oluyormu eğer bunlar varsa fan motoru görevini yerine getirmiyor
    fakat klima beyni yüksek devir istiyor bunuda vevap alamayınca klima koprasörüne yük biniyor buda ses yapmasına neden oluyordur.




  • tncykçtn T kullanıcısına yanıt
    dün dinledim fan motoru çalışıyor en son kademede de ses geliyor borularda da bi buzlanma vs görmedim hiç
  • ilker59 İ kullanıcısına yanıt
    En son bakıma bende kurtaya gittim, hamza muhtemelen cihaza bağlayacak ve senin aracın ayarlarını (manuel) elle girecek. benim aracada bunu yaptı. esasen bende problem calışmama değil. sadece ara sıra s-verdiği soğuk havayı kesiyor ve normal üflüyordu yaklaşık 1 dk sonra tekrar soğuk üflüyor. ama şunu soyleyim içerisi hiç bir zaman buzdolabı gibi olmuyor :S
  • Sabah gittim kurtay otoya hamza usta bilgisayara bağlayıp baktı kompresör arızası veriyor değişim gerekiyor muş bayramdan sonra artık yaklaşık 600 tl. Civarında :( masraf masraf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker59

    Sabah gittim kurtay otoya hamza usta bilgisayara bağlayıp baktı kompresör arızası veriyor değişim gerekiyor muş bayramdan sonra artık yaklaşık 600 tl. Civarında :( masraf masraf.

    Özel/Yetkili serviste kompresörün eskisini çıkarıp yenisini takmak sistemin çökmesini sadece erteler. Yazı atlatabilecek durumdaysa yazsonu kompresörünüzü söküp durumuna baktırın kurtarılacak gibiyse revize ettirin, değilse yenisi takılmalı. Yeni kompresör takılmadan eğer eskisi revizyonla kurtarılacak durumda değilse artıklarından sistemin arındırılması, dryer filtrenin ve gerekiyorsa kondanserin değişmesi gerekir. Ben tamamını yaptırdım araçta 5 kişi bile olsa şehiriçi dur-kalk trafikte dahi max. performansta çalışmasına gerek kalmıyor, çoğu zaman çocuklar üşümesin diye ayarını düşürüyoruz. Bu arada foruma daha önce de yazmıştım polen filtresini kesinlikle yan sanayi kullanmayın, serviste orijinaline 65 TL de vermeyin, parçacılarda 30 TL fiyatlı karbonlu valeo filtreler var alıp kendiniz yılda 2 kez değiştirin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker59

    Selamlar arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi ve devam ediyor yarın kurtay oto ya gideceğim konu ne ; klimayı açtığımda çok muhteşem soğutuyor tamam ama araç 2000 devri geçince klima kompresör ü devreden çıkıyor ve soğutmuyor devir 2000 devrin altına düşerse yine devreye girip soğutuyor yolda giderken seyir halinde çalışmıyor çalışması için çok yavaş gitmek gerekiyor : böyle bir sorun başına gelen varmı acaba

    Benim araç da 3000 deviri geçince kompresörü devreden çıkarıyor. Bu güç gerektiği durumlarda kompresörü kapatan bir sistem. Clip cihazında "klima-enjeksiyon ilişkisi" diğe bir başlık gördüm. Oradan muhtemelen ayarlanıyor kapatma devri veya komple devre dışı bırakılabiliyor tahmin ediyorum.




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-super-temizlikte-en-dolu-laguna-220656617/detay/

    Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. Yukardaki ilandaki aracı almayı düşünüyorum. Araç komple yetkili servis bakımlı ve en çok sorun çıkaran bu şanzıman ve motor kaptörleri sensörleri vs hep servisde yenilenmiş. Çalışmayan hiç bir aksamı yok en dolusu. Fakat fiyat biraz yüksek geldi.

    Bundan başka birde aynı donanımda hiç tramer kaydı bile olmayan tüm belgeleri sıfırından beri tutulmuş orjinal bir araç buldum. Fakat onunda 185binde sanzıman komle yenilenmiş. Şuan 210 binde. Onun ilanı yok ne yazıkki.

    Sizce aracı bakmaya gidince öncelikli neye bakmam lazım ve hangi testleri yapmam lazım.Üsttekinin yetkili servisde kayıtları var. Acaba başka bir servisde baktırtmalımıyım? Şimdiden teşekkürler.




  • Arkadaşlar iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-2005-model-laguna-221797778/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hasar-kayitsiz-degisensiz-hatasiz-2005-ranault-laguna-217788163/detay


    Öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar diliyorum yukarıdaki linklerdeki arabaları düşünüyorum bu konuda yetkin arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden çok teşekkürler herkese(ilk arabam olacak )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgurler0 -- 18 Temmuz 2015; 6:38:38 >




  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.