Şimdi Ara

Lady Gaga - Alejandro Klibi Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA

Bu kadın çok farklı klipler yapıyor buda bence çok hoş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 10 Haziran 2010; 16:35:55 >

• yenimi cıktı bekliyordum klibi. youtube açamadım bir türlü
  • Ladygaganın klipleri çok iyi ama bi de şu iğrenç elbiseleri giymese daha da iyi olucak...
  • 10 20 sene sonra çok dalga geçilecek bu şeylerle
  • bu erkek değil miydi ya
  • 1080p'sini indirdim güzel şarkı ve yine ilginç bir klip.
  • şimdi izledim beğendim tam lady gaga tarzı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu şarkısı harika zaten.. eğer tarzı klipleri iğrendiriyosa sadeceyaptığı şarkıları dinleyin bu size yeter... müzikleri hakkaten çok başarılı ama....
  • Yine tarzını konuşturmuş. Biraz itici bir kadın; ama şarkıları bence muhteşem.
  • Açık ara şu anda piyasada olan en iyi sanatçı. Madonna'nın gençliği gibi
  • Albümünü ilk indirdiğimde bu şarkıyı en az 10 kere dinlemiştim.

Klibide mükemmel olmuş
  • Şarkıları ve danslarıyla çok başarılı bir SANATÇI. Shakira, Beyonce hatta Rihanna'nın isimlerini gelecekte unuturuz ama Lady Gaga başarısına devam eder ve seneler geçtikçe de kariyerini güçlendirecektir. Çünkü sağlam adımlarla gümbür gümbür ilerliyor.

Ha çirkin bir kadın, vücudu iğrenç. İyiki de öyle. Şarkıları ve dansları bu haliyle daha da çok dikkat çekiyor belkide.

Küçük bir istatistik vereyim belki saçma olabilir ama;
    Facebook'ta

Lady Gaga
    8.239.740 Kişi Bunu Beğendi

Rihanna
    4.215.826 kişi bunu beğendi.

Beyonce
    3.586.394 Kişi Bunu Beğendi

Shakira
    2.566.959 Kişi Bunu Beğendi

Lady Gaga başarısını sadece müziğine borçlu ama Rihanna, Shakira ve Beyonce aynı zamanda görünümüyle de prim yapıyor ve Lady Gaga kadar başarılı değiller.

• Boş yere klibi uzatmışlar güzel ama sıkıcı alıştı artık uzun klip yapmaya
  • Benim de dikktimi çekmişti.. oha nasıl olur daha Ladygaga dünkü isim demiştim... Christina Aguileradan daha fazla hayranı vardı... şuanda yine açık ara fazladır...

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

Şarkıları ve danslarıyla çok başarılı bir SANATÇI. Shakira, Beyonce hatta Rihanna'nın isimlerini gelecekte unuturuz ama Lady Gaga başarısına devam eder ve seneler geçtikçe de kariyerini güçlendirecektir. Çünkü sağlam adımlarla gümbür gümbür ilerliyor.

Ha çirkin bir kadın, vücudu iğrenç. İyiki de öyle. Şarkıları ve dansları bu haliyle daha da çok dikkat çekiyor belkide.

Küçük bir istatistik vereyim belki saçma olabilir ama;
    Facebook'ta

Lady Gaga
    8.239.740 Kişi Bunu Beğendi

Rihanna
    4.215.826 kişi bunu beğendi.

Beyonce
    3.586.394 Kişi Bunu Beğendi

Shakira
    2.566.959 Kişi Bunu Beğendi

Lady Gaga başarısını sadece müziğine borçlu ama Rihanna, Shakira ve Beyonce aynı zamanda görünümüyle de prim yapıyor ve Lady Gaga kadar başarılı değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Haziran 2010; 18:01:05 >

• 3 gündür sürekli izliyorum. Lady Gaga çok güzel dans ediyor. Kliplerinin uzun olması bende iyi.
    Internette 25 GB Lady Gaga videosu buldum. Indirmeye başladım bile.

quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

Boş yere klibi uzatmışlar güzel ama sıkıcı alıştı artık uzun klip yapmaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.