Şimdi Ara

LADA VEGA YI NASIL BİLİRSİNİZ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
309.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam millet bazı üyelerimiz birazcık boş yapmış Ben gerçekçi bir şekilde bu otomobil ise anlatayım ilk olarak 1999 ile 2004 gelenler ilk parti vegalardır 2004-2005 2006 2007 ve 2008 modeller ikinci parti vegalar olup hafif makyajlıdır ve 2004 üstü olanların çok büyük bir bölümünde klima ile hidrolik direksiyon mevcuttur.

    Bu araçlar sırasıyla 1.5 motor 8 valf 1.5 motor 16 valf ve 1.6 motor 8 valf 1.6 motor 16 valf olarak geldi.

    Ülkemize ilk gelen 2000 modellerinden bir tanesi ben de mevcut Bu araçta arka koltuk sırtlıkları 3 parça olarak katlanabilir arka kol dayama vardır arkada oturanlar için kafa yaslama başlıkları vardır kaput hidroliği vardır kaput halısı vardır tek tuşla açılan bagaj kapağı vardır far yükseklik ayarı mevcuttur hidrolik adaptörlüdür Işıklı ikaz göstergesi mevcuttur kapılar açıksa cam suyu bitmişse herhangi bir ampul patlamışsa onu size söyler tavanda sağ tarafta aynalı sol tarafta cepli Güneş siperliği mevcuttur önü ve arka tamamlanması mevcuttur ısın sensörlü kaloriferi mevcuttur sıcaklık soğukluk ayarı elektronik kontrollüdür Işıklı torpido gözü vardır merkezi kilit vardır önüme arka kapı üstlerinde yumuşak deri kaplamalar vardır göğüs yumuşak plastiktir ön ve arka kapılarda tam boy kadife döşeme vardır.

    Motor 1.5:8 valf Olup demir döküm bloktur 78 beygir güç ve 122 Newton metre tork üretir. Bu motorun en önemli özelliği triger kayışı kopunca motor subaplarına zarar vermemesidir.

    Araç dolu ve güzel bir otomobildir yol tutuşu İyidir dinamik sürtünme katsayısı güncel otomobillerden daha azdır.

    Güncel fiyatları 150.000 liradan başlar yani blok patlak olmayan şanzıman delik olmayan vegalar 150.000 liradan başlar 2004 üstü olanlarda 250.000 liradan başlar çok temizleri 300 bin liradır.


    Işletme maliyetleri çok düşüktür ağır Bakımlarını 5000 liraya yaparsınız sigortası ucuz durumu ÖTV'si düşüktür aracın Allah muhafaza motor şanzımanına ön paneline tamponlarına bir şey olsa hepsini 50.000 liraya sıfır olarak çizebilirsiniz parçaları dolarla değil ruble ile gelir.

    Arabanın içi hayvan gibi geniştir Tofaş kuş serisinden Fiat tipodan Fiat tempra'dan çok daha sağlam bir şaseye sahiptir kafadan kazada Golf 4 ayarında bir sağlamlıktadır. Yan direkleri ve kapı panelleri birazcık incedir.

    Bagaj hacmi sedan'da da hiç bekle de Station vagonda da devasa'dır 60 litre simitten sığacak kadar büyük devasa bir stepne havuzu mevcuttur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aviregal kullanıcısına yanıt

    Ben vega'ya aldığımda üzerinde kabak kış lastikleri vardı o haliyle direksiyon dönmek bilmiyordu Ondan sonra funtoma'ya geçtim funtomalar yumuşacık direksiyonda pamuk gibi oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.