Şimdi Ara

LADA TAVRiA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lada Tavria nasıldır? Yakıt sarfiyatı, arızaları ??? Bilen varsa yazsın lütfen. Kulaktan dolma ve uzaktan görme bilgiler vermeyiniz... Deneyimlerinizi yazmanızı rica ederim.

• sonuçta bu arabayı birinci elden kullanan arıyorsanız zor. çünkü çok tutulan bir araba değildi.
    Ben de kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım vardı.

kaportası çok kötüydü. pas tutmamışyeri kalmamıştı. resmen samandananadolları aratır bir arabaydı.
    motoru problemliydi sürekli arıza yapardı. ben bile 2 kere onunla yolda kaldım.
    Ladanın neden ürettiğini anlayamadığım bir arabadır.
    almayı düşünüyorsanız bence uzak durun.
  • TAVRIA zaten Lada'nın ürettiği bir araç değildi. ZAZ diye bir marka üretiyordu. Ben 1991-1993 arası kullandım. Birçok defa yolda kaldım. Ama çok masraf çıkarmadı. Genellikle ya benzin filtresi tıkanır ya da benzin göstergesi bozulduğu için yolda kalırdım. Öğrencilik döneminde beni okula götürüp getiren hatta bazen güneye tatile gittiğim bir araçtı. Rampalarda hep su kaynatırdı. Bir de daha bir buçuk yıllıkken boyatmak zorunda kalmıştım. Her tarafından boya kusma yapmıştı. Bazen İstanbul'da görüyorum da kullananların sabrına hayret ediyorum. Bence uzak durun.
  • UZAK DUR BENCEDE AKIL İŞİ DEGIL TAMAMEN BENIM FIKRIM YANLIS ANLAMA KARDES
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.