Şimdi Ara

Lada Samara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    En az 1 yıl en çok 1.5 yıl boyunca getirip götürecek bir araca ihtiyacım var.
    Bütçeyi minimumda tutmak istiyorum ve aklıma ilk olarak Lada Samara geldi, 5bin en fazla 6bin civarına iş görecek durumda olanları alınabiliyor ama motoru nasıldır, kullanımı nasıldır, çekişi nasıldır, hararet yapar mı uzun yola gelir mi nedir ne değildir bilmiyorum. Beni sanayiden çıkarmaz alma başına bela olur mu dersiniz yoksa?

Lütfen farklı öneriniz varsa EN FAZLA 8 BİN TL olsun, 8.0001 TL bile olmasın.

• 10 yıldır babam la birlikte afedersiniz eşşeğe biner gibi biniyoruz. 4 kez su kaynatti ve sonuncusunda conta yakti. ( İlk üçü genlesme kabi kapağından. Sonuncusi fan müşürü arızasından ). Dediğim gibi arabayı normal de kullanmıyoruz su an 360000 de falan ve sürekli sıkıştırarak kullanıyoruz. Yol tutuşu, motor performansi yaşıtlarına göre gayet iyidir. Konforu yoktur ama o gıcırtılardan cartlamalardan ( 2. Vites senkromec arizasi. Yüksek devirde 2. Vitese geçerken cartlar) ( 5. Viteste ucak kaldirir gibi öter bu da kroniktir ) bir yerden sonra zevk alırsınız. Girmediği yol kalmadi yoluda geçtik düzlemiş tarlalarda bile sürdük ama hala ruhunu teslim etmedi inadina yaşıyor. Gayet sağlam bir araçtır. Ben o fiyat bandına kesinlikle tavsiye ederim

Ayrica hararet sorunu yaşamak istemiyorsaniz alir almaz fan müşürü, devirdaim, termostati kesinlikle degistirin. Akliniza takilan her türlü soruyu pmden sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Nivalar Bursada
    8 yıl önce açıldı
    Taunus vs Şahin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.