Şimdi Ara

Lada olayı ne oldu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rozetmen

yahu sen ne bakıyorsun millete kardeşim ,bu aralar lada işi yaş.üstteki arkadaşların yorumuna bakacak olursak sadece kore arabalarını almamız gerek.almanlar pkkya yardım ediyor,fransızlar ermeni soykırımını kabul etmeye çalışıyorlar,italyanlar desen onlar bizi ab'de istemiyor.bi korelilerle japonlarla kavgalı değiliz.herkesin bütçesi belli.

lütfen şeytanın aklına taş düşürmeyin... yarın kore ve japonlarla da kavga ederler.
  • Hağla vatan millet diyen var.Siz uyuyun siz onları duşünürken birileri su altından uçuruyorr.Milyonluk arabaalrı ciklet alır gibi alıyorlar.Akıllı olun kendi yararınızı düşünün.Hangisi hesabınıza geliyorsa onu alın.
  • 29.900 liraya o aracın buraya geleceğini beklemek bile bence abesle iştigal.
    yedirmezler...
  • yıllarca pkkya destek veren alman hükümetinin arabaları yok satıyor ya..
    hemde bu ülkeye gram yatırım yapmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Valla vatani milleti bilmem. Benim kărima hangisi uygunsa onu alirim arkadas. Iki iki daha dort. Sanki digerleri yerli araba. Sanki biz gurur yapinca adamlar batacak.

Birazcık Milli duruşunuz olsun be birazcık. O zaman senin mantığınla terör örgütü araba yapıp ucuza verse onu bile alırsınız, neden çünkü kar yapacaksın değil mi???
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Devlet vatandasini dusunuyor mu? Bana bir dolu vergi dayiyor. Petrol kac dolara dustu benzin mazot kac tl bizde. Devletin sacma sapan politikalarinin ceremesini ben neden cekmek zorundayim? Eskiden sifir sorun olan dis politika simdi herkesle kavgaliyiz. Tepedekilerin yaptiginin sonucunu neden vatandas ceksin? Devlet beni dusunmuyor. Ben cebime bakarim. Paranin dini imani irki yoktur. Duygusal olmanin alemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan millet edebiyatı ile işim olmaz gelsin Lada Xray uygun fiyata oynaya oynaya alalım. Yoksa reno clioya 70bin mi verelim :) Stalin motorlu gelir zaten takarız LPG yi vururuz kırbacı :) Bu arada Vesta'nın da Xray inde stepneleri var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 30 Aralık 2015; 14:54:30 >
  • Gelse iyi olurdu. Putin reise destek olsun diye alırdım. Ruslar gerçek Türklerin dostudur. mevcut yönetim bu aralar israil ile kanka oldu. sözde vatan edebiyatı kasanlar israil malı alsın
  • Gelecegi varsada bizimkiler sokmasin ulkeye

• quote:

Orijinalden alıntı: dowland33

Görende diğer araçları Türkiye üretiyor sanacak arkadaşlar ne geri kafalısınız. Vatanseverlik demek üretmek demektir rus malı alacağına fransız malı almak demek değildir. Peygamber efendimiz sav'a sorarlar neden bu önemli işi Yahudi olan bir adama verdin, Rasûlullah ekrem cevap verir işin ehli kimse ona verilmeli. Yani adamlar sağlam araç yapmışsa kalitesiyle bizim ekonomi pazarımızda yarışabiliyorsa tabiki tercih edilmesi gayet doğaldır.

Rus malı almayın fransız malı da almayın yerli araba 2017 2018 gibi çıkınca onu alın neden düşmanlara para kazandırıyoruz ki ikinci el bakın
  • Komedyen dolu forum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Gelse iyi olurdu. Putin reise destek olsun diye alırdım. Ruslar gerçek Türklerin dostudur. mevcut yönetim bu aralar israil ile kanka oldu. sözde vatan edebiyatı kasanlar israil malı alsın

Ruslar Türklerin gerçek dostu he ? ruslarla kaç savaş yapıldı haberin varmı ? rusyanın türkmenleri vurduğundan haberin varmı ? sırf hükümeti sevmiyosunuz diye ülkeyi satacaksınız
  • Rus malı almayın diyen arkadaşlar ve hatta yerli malı alın diyen arkadaşlar. Aracınız arızalandığında orjinal parça da taktırmayın siz. Yağı petrol ofisinden filtreleri geri dönüşümcülerin topladığı kartonlardan yapan merdiven altı Türk firmalarından lastikleri petlastan diğer mekanik aksamlarıda Çin malı alın. Çin bize düşman değil nasıl olsa. Bu arada evlerinizde kullandığınız doğal gazıda one minute İsrailden alın. İsrail dost ve müttefik ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 30 Aralık 2015; 15:29:31 >
  • quote:

Valla vatani milleti bilmem. Benim kărima hangisi uygunsa onu alirim arkadas. Iki iki daha dort.

Vallahi Putin de bunu yapıyor. Ülkemize ambargo uyguluyor. Ama her tarafı delik ambargo. Bize Lada göndermiyor. Ama buğday satıyor. Çünkü elindeki buğdayın yanılmıyorsam %80'ini bize satıyormuş. Hatta indirim bile yaptı. Tonu 215 dolardan 200 dolara indi.

Dün bir haber okudum. Rusya Türkiyeden 10 şirketi ambargo dışı bırakmış. Yani 10 şirkete ambargo yok. Bahsi geçen 10 şirketin ürettiği ürünlere Rusya'da şiddetle ihtiyaç duyuluyormuş.

Bu nasıl ambargo böyle. Her tarafı delik deşik.

Sizi eleştirmek için yazmadım. Sakın böyle anlamayın. Ben hesabıma bakarım dediniz ya. Onun için. Putin de hesabını iyi biliyor. Aklıma yukarıdaki örnek geldi birden.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    O is oyle. Adamlar bize muhtac. Bakma ambargo falan uyguluyorlar sozde. Dedigim gibi sadece sozde. Iki ulke de gostermelik birseyler yapiyor. Zamanla duzelir hersey.

• quote:

Devlet vatandasini dusunuyor mu? Bana bir dolu vergi dayiyor. Petrol kac dolara dustu benzin mazot kac tl bizde. Devletin sacma sapan politikalarinin ceremesini ben neden cekmek zorundayim? Eskiden sifir sorun olan dis politika simdi herkesle kavgaliyiz. Tepedekilerin yaptiginin sonucunu neden vatandas ceksin? Devlet beni dusunmuyor. Ben cebime bakarim. Paranin dini imani irki yoktur. Duygusal olmanin alemi yok.

Demagoji yapma Biraz Milli gururun, biraz vatan sevgin olsun. O zaman 3 kuruş kar yapacağım diye git vergi kaçır, kaçak sigara sat veya iç vb sonra vicdanım rahat Devletin saçma sapan politikaları bıdı bıdı diye edebiyat yap oh ne güzel

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Birsey yaptigim yok. Devlet neden milliyetci degil o zaman? Kendi vatanimizda yabancilarin bizen daha cok hakki var. O zaman alman arabasi da fransiz arabasi da almayin arkadasin dedigi gibi. Bir tek japonlarin satmasi lazim. Ayrica 30binden lada satilsa kosa kosa gidersin almaya. Kimse kimseyi kandirmasin simdi Ayrica vergilerimi hep gununden once odedim. Devlet malini sonuna kadar korurum. İsraf etmem hicbir seyi. Devlete karsi icim rahat.. Hem savasa girmiyoruz yahu neyin milli duygusu bu. Alti ustu araba iste. Sen alma usta ucuzsa alirim ben. Fransiz da alirim alman da ingiliz de farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Demagoji yapma Biraz Milli gururun, biraz vatan sevgin olsun. O zaman 3 kuruş kar yapacağım diye git vergi kaçır, kaçak sigara sat veya iç vb sonra vicdanım rahat Devletin saçma sapan politikaları bıdı bıdı diye edebiyat yap oh ne güzel

kardeşim bunların daha beterini yapanları "aman istikrar bozulmasın" diye 13 yıldır başımıza musallat etmediniz mi?

• 50 kağıda ege al, ohhh beleş araba çok ucuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.