Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkıadaşlar sanal kart kabul ediyor değil mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ralphboy

Arkıadaşlar sanal kart kabul ediyor değil mi???

ediliyor ben sanal kartla aldım. Fakat direk alıyolar parayı açık provizyonda bile beklemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmc02

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=243625008

arkadaşlar burada peşin 171ytl kredi kartına 176ytl + kargo bedava...

bence gayet cazip en azından elinize ne geçiceğini biliyorsunuz
  • hadi siparişi verdim bakalım eğer yarın elime geçerse ki geçmesi lazım yani verilen vaatlere göre estore de birşeyler değişiyor demektir...bekleyip göreceğiz....Herşeyi an be an aktarıcam arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

kargolanan ürünlerdeki diskler 16 mb cacheli sata2 samsung marka diskler mi ?

hayır maalesefki değil.

http://img208.imageshack.us/img208/230/laciekv3.jpg
  • estoreden siyah spariş edene gri gri spariş edene siyah yollamıyolar inşallah bi arkadaş öyle yazmış çünki inşallah 1 adet de yanlışlık olmulştur
  • ya anlamadığım şey bu kadar mı zor siparişlere doğru dürüst yanıt vermek ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventsr

estoreden siyah spariş edene gri gri spariş edene siyah yollamıyolar inşallah bi arkadaş öyle yazmış çünki inşallah 1 adet de yanlışlık olmulştur

evet bana bu şekilde gelmişti, gri istemiştim siyah kutu gönderdiler.

@Estore, geri gönderin değiştirelim demiştiniz.

Siz gri kutu yollayın, ben siyah kutuyu aynen geri yollarım
  • valla bana siyah gelirse direk iade ben o kasaya o parayı vermem 30 daha veririm wd alırım
  • Greenflash bey anlamıyorum siyah gonderecegimi solemiştim bir önceki siparişte size neden boyle bir karalama işi gdüyorsunuzki levent beys sizede ben ne olursa olsun gonderin degisimini yapalım dedim. Green beyde 16 MB cacheli aldıgınızı zannediyorum sizin.
  • -

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

Siyah olan ürünün Design by F.A Porsche la alakası yok. Sitede hala öyle belirtilmekte.
    SEAGATE Barracuda 7200 rpm- 8MB ara bellek
    Kapasite: 465 GB boş alanla geliyor (FAT 32)
    Hız: 9.41 GB veriyi 7dk 23 sn de kopyaladı. (14 tane film dosyası)
    Isı: Aşırı bir ısınma durumu yok.
    Ses seviyesi: İyi sayılır. Arada bir tıkırdama sesleri geliyor.
    Ağırlık:900 gr
    Boyut:41*113*194

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beto -- 15 Kasım 2007; 18:17:22 >

• dursun bey ben size değişimle ilgili herhangi bi mesaj çekmedim diye biliyorum çünki ürün daha elime geçmedi bu rada eline ürün gelipde yorum yapan arkadaşlar üzerine eğer bende aynı sorunu yaşarsam iade ederim dedim burda size olumsuz yorum yapılmasının sebebi insanlara istekleri ürünün gitmemesi bunun sebebide sizin ilk sparişlerde 16 mb lik hard diskler göndermeniz şimdi aynı diskler gitmeyince haliyle kabak estorenin başına patlıyo birde sizin 16 mb lik disk yollıcanızı söylemeniz
  • Ben sorun yasıyorsanız grisi ile değiştirin diye geri gondermeniz oldu. Dursun değil ismim Haydar. Kabakda cıkmamıstır içerisindeki diskler hezaman değişmektedir. Baska Yerlerde ürün arayan arkadaslarada duyrulur sadece eksa bilgisayarın elinde olması gerek. oda çok az bir adet. Suan pisyasadaki butun lacieler aynı özelliklere sahiptir.
  • eğer önceki mesajlarımı okuma zahmetinde bulunursanız neden gri kutu istediğimi anlardınız!

benim için gelen kutudaki diskin süper olması önemli değildi. Ne sipariş verdiysem söz verilen günde ve söz verilen ürünün teslim edilmesiydi.

Tekrar hatırlatmamı isterseniz: Kasa ve monitörüm gümüş renkli olduğundan tasarıma önem verdiğim ve uyumlu olmasını istediğim için ürünü sipariş ettim. Ve gelecek olan ürün Porsche dizayndı. Yani sitede öyle yazıyordu.

28 Ekim 2007 tarihinde Gri kutudan sipariş verdim. Aynı gün kargo ibarisi vardı.

Sonra sizin yaşadığınız sorunlar nedeniyle siyah ürün gönderileceği söylenildi. Aynı gün kargo aldatmacasıyla onlarca sipariş aldınız. Ürün 31 Ekim'de elimde olması gerekirken 5 Kasım'da elime geçti.

Sonra nasıl bir sisteminiz varsa sonra sipariş verenin ürününü önce gönderdiniz. Onu da geçtim, sorunlu ürün varsa geri gönderin değiştiririz dediniz.

Buradaki tüm kullanıcılar sordu, 16 MB bellekli ürün mü gönderilecek diye, siz müjde verdiniz. Yok şöyle gelecek, yok böyle gelecek diye. Ama görüyorum ki, ne söylediyseniz ilgisiz alakasız sonuçlar çıkmış.

Bu arada söylediklerimin hiç birini karalama amaçlı olarak söylemiyorum. Sadece kullanıcıları ve satıcıları bilinçli hareket etmeye davet ediyorum.

Bu kadar aldatmacadan sonra nasıl hiçbir şey olmamış ve herkesi memnun eden bir alışveriş yaptığımızı düşünebilirsiniz?

Ayrıca bundan sonra iyinetli konuşmayacağım.

Siz beni karalama yapmakla suçluyorsunuz.

Ben de sizin buradaki büyük çoğunluğu aldattığınızı düşünüyorum.

Çalışanlarınız "sorunla ilgili olarak size geri dönüş yapılacak" diyor. Sonra arayıp sorduğumuzda "daha önce kiminle görüşmüştünüz" diyebiliyor. Arayacağız diyorsanız arayın. Bu millet bir sipariş verip günlerce peşinden koşmak zorunda değil. En azından ben değilim.

Bu foruma üye olan ve bu bölümü takip eden kullanıcılar az çok internetten alışverişin nasıl yapılacağının bilincinde. Karşınızda saf insanlar yok. Lütfen ticaret ahlakına uygun davranın.

Gerçekleri söylemek ne zaman karalama yapmak olmuş acaba?

İlk partide sorun yaşandı onu anladık. Sonraki partide de mi sorun yaşanır. Hiç mi önlem alınmaz.

Ha bu arada, dağıtımcısı ile yaşadığınız sorunlar sizi ilgilendirir. Müşteri dağıtımcıyla değil satıcıyla muhattap oluyor.

Biz sizinle yaptığımız yazışmalarda nasıl ciddi davrandıysak, sizden de müşteri ilişkilerinde aynı ciddiyeti ve dürüstlüğü bekliyoruz.

Bundan sonra Estore denilirse bir kez daha düşüneceğim. Üç beş kuruş ucuza ürün almak elbette güzel, ama dahil olduğumuz tartışmaya bakın hele. Resmen "karalama" yapmakla suçlanıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Ben sorun yasıyorsanız grisi ile değiştirin diye geri gondermeniz oldu. Dursun değil ismim Haydar. Kabakda cıkmamıstır içerisindeki diskler hezaman değişmektedir. Baska Yerlerde ürün arayan arkadaslarada duyrulur sadece eksa bilgisayarın elinde olması gerek. oda çok az bir adet. Suan pisyasadaki butun lacieler aynı özelliklere sahiptir.

siz bize gelecek olan ürünlerin 16mb cacheli olacağını söylemediniz mi? şimdi neden çıkıpta piyasadaki bütün lacieler aynı özelliklerde diyorsunuz?

buyrunuz:

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr 2 Kasım 2007; 19:06:46

Arkadaslar yeni gelecek olan ürünlerinde müjdesini şimdiden vereyim 16 MB cache ye sahip bilginize.

• size ürününüzü değişebileceğimi belirtmiştim eskidende sorun olmayacağınıda söylemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

size ürününüzü değişebileceğimi belirtmiştim eskidende sorun olmayacağınıda söylemiştim.

kastettiğiniz içindeki harddiski 16 mb cacheli ile değiştirmek mi kutuyu griden siyaha cevirmek mi? bence siyah kutuda gayet güzel tam olarak bilmiyorum ama gordugum fotoğraflarda grinin buyuk adaptoru vardı laptop adaptoru gibi siyahınki sadece prize takılanlardan benim için siyah daha uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: beto

-

Siyah olan ürünün Design by F.A Porsche la alakası yok. Sitede hala öyle belirtilmekte.
    SEAGATE Barracuda 7200 rpm- 8MB ara bellek
    Kapasite: 465 GB boş alanla geliyor (FAT 32)
    Hız: 9.41 GB veriyi 7dk 23 sn de kopyaladı. (14 tane film dosyası)
    Isı: Aşırı bir ısınma durumu yok.
    Ses seviyesi: İyi sayılır. Arada bir tıkırdama sesleri geliyor.
    Ağırlık:900 gr
    Boyut:41*113*194

Ürün bugün elime geçti.Yukarıdakinin aynısı. Müjdelendiği gibi cache16mb değil!!!.

• lanet olsun ya bende samsung hdd gelcek diye sipariş verdim tüh biraz daha bekleyeydim, sipariş aşamasında görünüyor bari kargoya verilmediyse griyle değiştireyim kasası daha güzel ve on off düğmesi var en azından. arada fiyat farkı olmamasından anlamalıydım
  • beto dostum bi yanlışlık olamaz mı dahili hdd nin ss ini almış olamaz mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.