Şimdi Ara

Lacia ve diğer hdd kutularının içindeki diskler hangi marka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 160 gb 2.5 inç hdd almayı düşünüyordum ama içlerindeki hdd lerin hangi marka olduğunu bilmeden almak istemiyorum bilenleriniz yazabilrimi ? ayrıca bunlar arasında HIZ ve DAYANIKLILIK (aliminyumların daha sağlam olduğu kesin demi?) ve BOYUT kaşılaştırması yaparsanız sevinirim

ELEMENTS (bu westerndigitalın ürünü kullananınız varmı memnunmusunuz)
    Lecia
    Thermaltake
    Freecom
    formac
    smartdisk

500 gblik hdd tavsiyenizi de bekliyorum FIREWIRE almam avantaj sağlarmı bende labtop var yani 4 PIN li normalde 6 pinli diye biliyorum da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 12 Eylül 2007; 3:14:27 >

• Bendeki 500 GB LAcie harici sabit diskte samsung marka hd kullanmışlar HD500LJ olarka geçiyor. Araştırdığımda tam ürün modeli Spinpoint t166 sata olarak gözüküyor. Ürün adresi :http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ&ppmi=1087

Verdiğim bağlantıdaki ürün hd501 modeli. Tek fark HD500'de 8 Mb tampon bellek varken,501'de 16 mb. Bunun dışında aynılar.

• ya benim anlamdıgım lacie disklerin yanında bi kalem var ne bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 12 Eylül 2007; 11:53:57 >
  • bi msjmı weriyolar acaba
  • ne gibi
  • ihtiyaç anında kullanın gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

ya benim anlamdıgım lacie disklerin yanında bi kalem var ne bu

Valla kutudan öyle bir şey çıkmıyor. Yani en azından benimkinden çıkmadı. Ama gerçekten sade ve kibar bir tasarımı var Lacie'nin. Fazla da büyük sayılmaz kalemden boyutunu kıyaslayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyüklüğü anlaşılsın diye konuluyor arkadaşlar.Bu tip nesnelerin böyle fotoğraflardaki amacı bu
  • tavsiyelerinizi de bekliyorum
  • hepsiburada'dan codegen 2.5" 160 gb 8 mb cache 5400 rpm usb hdd aldım (gümüş).şu ana kadar oldukça memnunum.ürün şu anda kampanyada, yanında şirin bir de webcam hediyesi var peşin fiyatına maksimum karda 4 taksit kargo bedava seçeneğiyle aldım toplam 167 ytl ye mal oldu hediyesiyle birlikte.ürün saniyede 25 mb yazıyor test verilerine göre.ürünün içinden toshiba disk çıkıyor hdd olarak.üstelik tasarım olarak bahsedersem boyutunu anlayabilnmen için söyleyeyim ürün gömlek cebine sığıyor o derece ince ve küçük.ayrıca aşırı derecede sessiz çalışıyor ses yok sanki ve şu ana kadar da ısınma problemiyle karşılaşmadım.ayrıca oldukça sade ve şık bir dış görünümü de var ürünün.yanında gelen webcam hediyesini de kız arkadaşınız varsa hediye edebilirsiniz veya kendiniz de kullanabilirsiniz çok kötü değil ama çok da iyi bir görüntüye sahip olmayan şirin bir webcam geliyor yanında.f/p olarak kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 14 Eylül 2007; 2:05:18 >

• hayırlı olsun patron
  • teşekkürler
  • Samsung diye biliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.