Şimdi Ara

labtobu acinca internete girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kablosuz modem kullaniyorum ve surekli acik telefonumdan wifi yi istedigim zaman modeme bagladigimda aninda internete grebiliyorum ama laptobda sabah aciyorum laptobu masa ustu filan hersey geliyor wifiside zaten otomatik acik masaustu geldiginden itibaren en az 3-4 dakka bekliyorum internete girebilmem icin bu 3-4 dakka icinde sayfa bekleniyor diyor tarayiciyi acinca arkadasin laptobundada denedim getirdim laptobu acinca hemen internete girebildim ama bneimkinde gec giriyor ne yapmam lazim

• Bana DNS problemi gibi geldi. DNS değiştiriniz.
  • Bilgisayarın açılışındaki programları kontrol et Başlat-Çalıştır-msconfig Enter Açılan pencerede başlatma kısmı sana göre gereksiz olanların tik işaretini kaldır.
    İnternet Sorunu hangi tarayıcılarda mevcut (explorer, chrome, mozilla) sadece explorer yüklü ise google chrome kur. Ama İnternet explorerdan hiç bir ayar içe akatarma... Sorun halen devam ediyorsa,

Ramyth ' nin dediği gibi DNS lerinni kontrol et.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını kontrol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamisaga

Bilgisayarın açılışındaki programları kontrol et Başlat-Çalıştır-msconfig Enter Açılan pencerede başlatma kısmı sana göre gereksiz olanların tik işaretini kaldır.
    İnternet Sorunu hangi tarayıcılarda mevcut (explorer, chrome, mozilla) sadece explorer yüklü ise google chrome kur. Ama İnternet explorerdan hiç bir ayar içe akatarma... Sorun halen devam ediyorsa,

Ramyth ' nin dediği gibi DNS lerinni kontrol et.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını kontrol.

aynen katiliyorum arkadaslara... aciklamalar oldukca mantikli..
  • Leptop kapalı olunca mı internete bağlanıyor ? Başlık ilginç olmuş

Gerekli şeyleri söylenmiş , ek olarak kablosuz ağ sürücüsünü güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandexb kullaniyorum ama kullanan diger arkadaslarda bu sorun yok,
    hosts da icinde siteler filan yaziyor nasil kontrol edicegimi bilmiyorum am aoynamis olma ihtimalim bence yok hic kurcalamam oralari : D,
    google dnsyi deniyorum suan onceden dns yoktu simdilik iyi gibi tesekkurler
  • Açılmayan sitelere girmek için program yüklediyseniz onlar hosts dosyasını değiştirir oralara ip adresleri ve sitelerin isimlerini yazıp kaydeder. vs vs

Hosts dosyasının nasıl olması gerektiğine microsoftun sitesinden bakabilir oradaki düzeltme programı ile düzeltebilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/972034/tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Wifi Login Ekranı Gelmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.