Şimdi Ara

Labrada Iso Lean Pro Whey İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Optimum yerine yakın fiyatlı alternatif arıyordum. 6 kutu bitirdikten sonra tadı fena baymıştı. Tekrardan Dymatize Iso 100 almak istiyordum ama 230 lira vermek çok geldi. Bayvitamin de promosyonları incelerken bunu gördüm, 300 liradan 210 liraya düşmüş. Müthiş fiyat, diğer sitelerde hala 300 lira olduğu gibi ABD satış fiyatı da Dymatize dan daha pahalı. Wheylerin fazla şeker içermemesine rağmen abartılı tatlandırıcı kullanımından dolayı şerbet gibi olmasından hiç hoşlanmıyorum. Bu açıdan Labrada piyasadaki en hafif whey diyebilirim. Performans ve etki bakımından henüz bir şey söylenemez ama tat ve çözünme açısından şöyle bir karşılaştırmam var:

Muscletech Nitrotech:

Tat: 5/10 , Çözünürlük: 5/10 , Tatlandırıcı miktarı: Aşırı fazla , Etki: 10/10 , Fiyat: 200 lira (1816 g)

Dymatize ISO 100:

Tat: 9/10 , Çözünürlük: 9/10 , Tatlandırıcı miktarı: Gereğinden fazla , Etki: 8/10 , Fiyat: 230 lira

ON Extreme Milk Chocolate:

Tat: 8/10 , Çözünürlük: 8/10 , Tatlandırıcı miktarı: Gereğinden fazla , Etki: 9/10 , Fiyat: 180 lira

Labrada Nutrition ISO Lean Pro:

Tat: 9/10 , Çözünürlük: 10/10 , Tatlandırıcı miktarı: Kararında , Etki: - , Fiyat: 210 lira

http://www.bayvitamin.com/LABRADA-ISO-LEAN-PRO-2270-Gr,PR-1070.html

Ayrıca katkı maddesi miktarı olarak da TR piyasasındaki en katkısız whey gibi duruyor içindekilere bakınca. Dymatize dan daha az katkı var. Fiyatı uygun gibi duran Grenade Isole Whey in içinde katkı olarak yok yok mesela, aşırı kanserojen bir ürün.

Son kullanma tarihi: Şubat 2016. En az 1 yıllık ürün olduğu için promosyon olabilir diye düşünüyorum ama hiç topaklanma yok.

• Etki ye nasıl 8/10 ve ya 10/10 verebildiğini aklım kesmiyo. Yok yani gerizekalıyım sanırım. Algılayamıyorum. Aminoasit dizilimlerinin etkisini hissedebiliyo musun mesela ? Yada arjinin diğerinden %5 fazlaysa bunu anlayabiliyo musun ?

Büyük başarı ne diyim.
    Arjininden sonrasını okumadım. Bence de ikinci cümlen doğru olabilir. Kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım, bilgilerini gözden geçirmelisin.

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Almak için linke tıkladım ancak fiyatı artmış .

Elden alırsan yine 210 lira, alamıyorsan da yine diğer yerlerden daha ucuz.

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Arjininden sonrasını okumadım. Bence de ikinci cümlen doğru olabilir. Kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım, bilgilerini gözden geçirmelisin.

Proteinin ne olduğunu nelerden meydana geldiğini araştır. Asıl sen bilgilerini gözden geçir demek isterdim keza mümkün değil. Çünkü bilmiyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 16 Nisan 2015; 17:50:25 >

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Proteinin ne olduğunu nelerden meydana geldiğini araştır. Asıl sen bilgilerini gözden geçir demek isterdim keza mümkün değil. Çünkü bilmiyosun.

Şu an için ihtiyacım yok. Bu konuyu açma amacım mesajımdaki yoğunluktan da anlaşıldığı gibi tat ve tatlandırıcı miktarına değinmek ve haberi olmayanlara yeni bir alternatif sunmaktı. Benzer antreman ve benzer beslenme programlarıyla da kendimde gördüğüm etkileri böyle belirledim. Muscletech rezalet bir tada sahip olmasına rağmen, zengin içeriğiyle beni en çok geliştiren whey şimdiye kadar ama bana göre değil. Dymatize ın ON a göre etkisi daha az oldu gibi. ON hakkında da açıklamaya gerek duymuyorum.

Konunun özünden uzaklaşıp boş eleştiri yapmanda ve beni bilgisizlikle suçlayıp daha da üste çıkmaya çalışmanda kötü niyetten başka bir şey görmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hardline Pro gainer kullananlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.