Şimdi Ara

Labirent Ölümcül Kaçış Filmini İzleyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmi izledim. Sonunda bazı insanlar kurtuluyor. Kadın bişeyler anlattı ama fazla anlamadım. Bu kadın bunları neden oraya tıkmış ve çıktıklarında neden sevindi? Bu insanlar kadın için neden değerli?

• filmin devamı var seneye ve 3. bölüm de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayJupiter

Filmi izledim. Sonunda bazı insanlar kurtuluyor. Kadın bişeyler anlattı ama fazla anlamadım. Bu kadın bunları neden oraya tıkmış ve çıktıklarında neden sevindi? Bu insanlar kadın için neden değerli?

Kardeşim ben kitaplarınıda aldım 3 aşama var 2. aşamayı anlatacak 2. film 3.de son aşama artık neyse bilemiyorum ama kitabı acaip sarıyo tavsiye ederim.
  • Serinin 2. Filmi: Labirent: Alev Deneyleri Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2015
  • beyler lütfen spoiler özelliğini kullanalım hoş olmuyor izlemeyenler ve izleyecek olanlar için
  • İyide sorularımı kimse cevaplamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

beyler lütfen spoiler özelliğini kullanalım hoş olmuyor izlemeyenler ve izleyecek olanlar için

Ne saçma sapan bir yorum bu . Spoilerde ne ? Adam yazmış bu filmi izleyenler diye bu konuya giren biri izleyen biri olmalı zaten . Yok izlemediyse girmesindeki amaç ne ? Spoileri göze almalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyide sorularımı kimse cevaplamadı?

Anladığım kadarıyla bir testdi . Kadında zaten söyledi bu çucukda bilmem ne falan filan . Beni etkilemeyen filmler pek aklımda kalmıyor . Bir daha izle inan herşeyi açıklığa kavuşturursun . Nasıl desek güçsüzler öldü güçlüler testi geçdi gibi bir şey . Ha bu arada film güzel film . Ama etkilenmedim . Sıkılmadan izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyide sorularımı kimse cevaplamadı?

Kardeş orda labirentten kaçtıklarında çıkış oda gibi bir ortamda digital görüntüden kadın dünyanın sonu siz seçilmişsiniz felan filan derken aslında dünyaya birşey olduğu yok onlar deney ürünü insanlar, bir oyun var ama neden bu oyun içindeler onu bizde bilmiyoruz, yani o sarı saçlı kadın bu ekip ile resmen bir oyun deney içerisinde anladın onu 2+3 filme anlarız neden oyun içerisindeler neden deney ürünleri bu gençler vs vs ..
  • Teşekkürler filmden bişeyler anlamaya başladım.
  • quote:

Teşekkürler filmden bişeyler anlamaya başladım.
    quote:

Orijinalden alinti: BayJupiter

Tesekkürler filmden biseyler anlamaya basladim.

Çok basit aslynda orda olan ekip tamamen labaratuarda beyinlerine bilgi yüklenmesi sonucu bir oyun içerisindeler, aslynda onlarda hiç bir?eyin farkynda de?il nasyl oraya geldikleri felan, i?te özgürlük labirent'ten kaçy?, sona do?ru hepsi çykyyor zati hemen hemen o sary saçly kadyn anlatyyor dünyanyn sonu geldi siz seçilmi?siniz özelsiniz ama bu bir yalan + sona do?ruda 2.etap için kadyn oyunu tekrar ba?latycak filmde, zaten açyk ara neyin ne oldu?unu tam anlatmadylar,mesela neden ordalar o gençler? neden bir oyun içerisindeler? önüzümde 2 film daha var tam anlyyaca?yz i?te

• İzlemeye değer mi beyler bu film başlıyayım mı
  • Banamı öyle geldi yoksa kitapla film arasında dağlar kadar fark mı var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.