Şimdi Ara

La liga ve Spor Toto Süper Lig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Espanyol-Real Madrid Maçında, Marcelo sol kanattan yardırırken adamın teki bunu biçiyor. Ardından Marcelo hakeme net bir şekilde "kart yok mu kart" diyerek eliyle kart işareti yapıyor, ve hakem rakibe kartı gösteriyor. Bunun örneğini premier ligden de verebilirim çok fazla var, hatta dünya kupası finalinde İniesta aynen bu şekilde kart istiyor.

    Bizde de adamın ayağını kopartırsın kart vermezler, ufak bi itiraz edersin hakem onu bi tarafından anlar ve sana verir sarı kartı 2. sarıdan biletin kesilir ve takımını 10 kişi bırakırsın, yenilirsin..

    Bu lig değil 350 milyon dolar, 1 dolar bile etmez hepsine yazıklar olsun.



  • Hakemlerimiz yetersiz.Pozisyonu yorumlamıyorlar direk kitaba bakarak karar veriyorlar.Robot gibi hakemlerimiz var.Düşünün kümede kalma maçın dakka 85 te gol atmışsın formasını çıkaran adama sarı kart gösterilmesi saçma ki bu dediğim olay wolves - manchester united maçında oldu hakem kart göstermedi keza dün italya ligindeki palermo maçıydı galiba adam golü attı resmen maymun gibi tırmandı tellere hakem kart felan göstermedi.Biraz robocopluktan uzaklaşıp futbolcuyu anlamak lazım.
  • Geçen sezonda Inter'den biri kart isteyip eliyle oyundan atılmıştı ikinci sarıdan. Sonuç olarak Seria A'da da uygulaması var bu işin.
  • Bu kart isteme cezası heryerde uygulanmıyor zaten.
    Onların oyuncuları çok uç örnekler hariç hakemin kararlarına saygı duyar sırtını dönüp giderken
    bizim oyuncular profesyonellikten uzak olduğu için saha içi disiplini sağlama adına böyle uygulamalara baş vuruluyor.

    Mhk yüzünden bu uygulamanın en sert uygulandığı ülke de bizizdir bence.
    Hakemler hiç acımıyor.

    Benim düşünceme saçma bir uygulama değil orda hakem var istediğini verir istediğini vermez
    ama kartın gerekli olduğu pozisyonları es geçince bu olmuyor işte.
  • Böyle bir kural var fakat bunun uygulaması bizim lig dışında hiç bir ligde neredeyse yok. Kaleciler için 6 saniye kuralı var fakat kimse iplemiyor mesela onun gibi bişey bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eneswego

    Dün Espanyol-Real Madrid Maçında, Marcelo sol kanattan yardırırken adamın teki bunu biçiyor. Ardından Marcelo hakeme net bir şekilde "kart yok mu kart" diyerek eliyle kart işareti yapıyor, ve hakem rakibe kartı gösteriyor. Bunun örneğini premier ligden de verebilirim çok fazla var, hatta dünya kupası finalinde İniesta aynen bu şekilde kart istiyor.

    Bizde de adamın ayağını kopartırsın kart vermezler, ufak bi itiraz edersin hakem onu bi tarafından anlar ve sana verir sarı kartı 2. sarıdan biletin kesilir ve takımını 10 kişi bırakırsın, yenilirsin..

    Bu lig değil 350 milyon dolar, 1 dolar bile etmez hepsine yazıklar olsun.

    yaw sizde benım gibi yapın tslyı izlemeyin lalıgayı premıer lıgını izleyin de gozunuz gonlunuz şenlensın
  • Premier ligde daha net bi şekilde uygulanıyor. Kart istemeyi bırak daha yerden kalkmadan elini kaldırıp isyan edene kart verildiğini gördüm. Diğer liglerde aynı şekilde uygulanıyor. Ayda bir maç izleyip de saçma sapan yorumlar yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    Hakemin hatası. Marcelo'ya da sarı göstermesi gerekirdi.


    OK. Görürsem söylerim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hypocrite

    Premier ligde daha net bi şekilde uygulanıyor. Kart istemeyi bırak daha yerden kalkmadan elini kaldırıp isyan edene kart verildiğini gördüm. Diğer liglerde aynı şekilde uygulanıyor. Ayda bir maç izleyip de saçma sapan yorumlar yapmayın.


    Oldu biz kalkalım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.