Şimdi Ara

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
32
Favori
94.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi bitirdim ve an itibariyle boşluktayım tarlası yanmış köylü gibi ekranla bakışıyorum acil yeni dizi önerisi.
  • 2. sezon neden netflix de yer almıyor ?
  • 6 nisanda yayınlanacak 2.sezon netten izleye bılırsınız. Dizi bitti soundtrack dinleyerek kendimi avutuyorum 2 günde izlerseniz boşluğa düşebilirsiniz benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 1 Mart 2018; 18:24:59 >
  • Merhaba arkadaşlar. Netflix almayı düşünmüyordum, altyazı olduktan sonra torrent bana her şekilde yetiyordu. Ancak La casa de papel'i bir an önce izlemek istediğimden ve dehttp://www.turkcealtyazi.org'daki 1. sezon altyazıları iyi olmadığından Netflix'i denemeye karar verdim. Şu an 5. bölümü izledim. Yalnız aklımı karıştıran bir şey var. IMDB'ye göre 5. bölümün ismi El día de la marmota ve ben bu bölümü izlemediğimi görebiliyorum fotoğraflarına baktığımda. Yine IMDB'ye 4. bölüm de ismi Caballo de Troya olan ve benim şu an Netflix'te izlediğim 5. bölüm oluyor. Bu Netflix kafasına göre bölüm mü numaralandırıyor, ne yapıyor? Ben anlamadım. Aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• koyun tünelin başına tokyo sürtügünü yada sinek suratlı nairobi yi.En tilt oldugum tipler kaçtı berlin reis elek oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunforgettable

6 nisanda yayınlanacak 2.sezon netten izleye bılırsınız. Dizi bitti soundtrack dinleyerek kendimi avutuyorum 2 günde izlerseniz boşluğa düşebilirsiniz benim gibi

İkinci sezon çok kısaydı karakterlere alıştım dizi bitti. Şimdi onları özlüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadawada

Merhaba arkadaşlar. Netflix almayı düşünmüyordum, altyazı olduktan sonra torrent bana her şekilde yetiyordu. Ancak La casa de papel'i bir an önce izlemek istediğimden ve dehttp://www.turkcealtyazi.org'daki 1. sezon altyazıları iyi olmadığından Netflix'i denemeye karar verdim. Şu an 5. bölümü izledim. Yalnız aklımı karıştıran bir şey var. IMDB'ye göre 5. bölümün ismi El día de la marmota ve ben bu bölümü izlemediğimi görebiliyorum fotoğraflarına baktığımda. Yine IMDB'ye 4. bölüm de ismi Caballo de Troya olan ve benim şu an Netflix'te izlediğim 5. bölüm oluyor. Bu Netflix kafasına göre bölüm mü numaralandırıyor, ne yapıyor? Ben anlamadım. Aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Dizi İspanyada 15 bölüm olarak yayınladı tek sezon şeklinde. Netflix ilk 9 bölümü aldı bölüm sürelerini kısalttı 13 bölüm şeklinde sezon 2 diye lanse etti yani aslında sezon iki diye birşey yok. Normal bölüm süreleri 1 saat civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Başrol oyuncularından Tokyo çok kötü oyuncu bence. Resmen gözümü tırmalıyor yapmacıklığı. Kadının sadece seksapalitesini kullanmışlar. Hakkını vermek lazım kadın güzel ve seksi. Bizim Türkiye Hande Erçel ne ise bu kadında aynısı.

3 bölüm dayanamadım o oyunculuğa. Tam tersi Denver, Berlin ve Profesör on numara oyunculuk sergilemişler.

Dizi boyunca kaşlarını indirdiğini görmedim, içimden kaşlarını traş etmek geldi o derece itici bir oyunculuğu var ama karakteri de beyinsizin teki zaten bence bu yönden uyumlular. Neredeyse herşeyin içine etti ama herşey güllük gülistanlık olunca da drama, aksiyon nasıl yapacaklar değil mi.
  • Bende diziyi bugün bitirdim, sonu tatmin edici değildi. Sosyalizm propagandası da içeriyor ama fena değil ilginç bir konusu var.

İki sezon boyunca karakterlerin hayallerini dinledik ve dizi finalinde profesör hariç hiçbirinin nasıl bir hayata kavuştuklarını ucundan bile göstermediler. En azından film sonunda kısa anektodlarla nasıl bir hayat sürdükleri anlatılabilirdi.
  • Merak ettiğim bir şey var. İçerde ortalama 12 gün kalacaklardı ve 2.4 milyar euro para basacaklardı.
    5. günde çıkmak zorunda kaldılar ve 982 milyon euro basabildiler. Bildiğiniz üzere hepsi 50 € olarak bastılar parayı.
    Bi ara 100 ve 200 € bastılar, Nairobi 500 basmak istedi ama Berlin izin vermedi. 500 euro basmak vizyonsuzların işidir gibi bir şey dedi. Bunun sebebini bilen varmı acaba? Sonuçta paraların seri numaralarını bilen yok hiç.
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    500 piyasada pek yoktur muhtemelen, iz bırakmamak içindir. Benim anlamadığım 50likte neden ısrar ettikleri? Bas 100-200 geç
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    500 lük için haklısınız hocam.

100 € bassalardı 1.9 milyar €
    200 € bassalardı 3.8 milyar € para basmış olacaklardı. Sonuçta bu parayı, paranın nerden geldiğini önemsemeyen ülkelerdeki bankalara aktaracaklardı.
  • Dizi gerçekten çok güzel akıcı fakat bu kadar sükse yapacak neyi vardı şaşırıyorum.Herhalde diziyi Türkiyede ilk izleyenlerdenim çünkü ben izlediğimde henüz altyazısı Türkçe olarak yoktu.Dizinin bi şekilde daha popüler olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar ilgi bu dizi için fazla bence.

Oyunculuklar efsane senaryo mükemmel ama bi aptallık havası var dizide ve beni kendinden uzaklaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Aynı yerdeyiz :D hiç sıkılmadan geldim bence bütün bölümler güzeldi. Ben de izlerken mantık hataları dikkatimi çekmedi ama bi yerde kutunun üstünde bayrağımızı gördüm bir de hurdalıkta t stoplu murat :D

Acaba gözden kaçırdığımız daha neler var

• etrafımda birden bu diziye hayranlık patladı. tek bölüm bile izlemedim henüz. ne dersiniz bağımlılık yapıyormu acaba
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Sezon 1 diye lanse etti mi demek istedin? Yani orijinaldeki ilk 9 bölümü kısım 1 diye sundular, kalan 6 bölümü de kısım 2 diye sunacaklar galiba. Çünkü kısım 2 diye bir şey yok Netflix'te. Bence saçmalamışlar, ben bir şeyi olduğu gibi seyretmek isterim. Sırf altyazısı var diye katlanıyorum. Yoksa bir anlamı yok bence. Bazen seyir esnasında kalite düşüyor, sonra tekrar geri geliyor.
  • Soluksuz bitirdiğim bir dizi,bende westworld etkisi yaptı.2nci sezonu mecburen malum sitelerden izledim.Netflixe bir kaç ay sonra gelecekti.Çok güzel bitti. :)
    Soundtracklarıda çok iyiydi hemen attım spotify hesabıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 2 Mart 2018; 17:0:9 >
  • wadawada W kullanıcısına yanıt
    hocam dizi 15 bölüm ve tek sezon. her bölümde 1 saat orjinalinde.

netflix bunun ilk 9 bölümünü alıp 40'ar dakikalık parçalar halinde yayınladı ve 13 bölümden oluşan ilk sezon yazdı.

geri kalan 6 bölümüde aynı şekilde 40 dakikaya falan bölüp 10-13 bölüm arası 2. sezon olarak yayınlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Dizi gerçekten çok güzel akıcı fakat bu kadar sükse yapacak neyi vardı şaşırıyorum.Herhalde diziyi Türkiyede ilk izleyenlerdenim çünkü ben izlediğimde henüz altyazısı Türkçe olarak yoktu.Dizinin bi şekilde daha popüler olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar ilgi bu dizi için fazla bence.

Oyunculuklar efsane senaryo mükemmel ama bi aptallık havası var dizide ve beni kendinden uzaklaştırıyor.

iyi dizi ama ilk izleyen netflix bağımlısı tayfa inanılmaz hype yaptı, ilk sezonu herhalde lost ilk sezon gibi bir şey çıkacak diye baktım bu kadar insan delirdiğine göre alakası yok,konudan değil etkiden bahsettiğimi yazayım lost la alakası ne diyen biri çıkar mutlaka. 2.sezon yağ gibi akıp bitti
    binbir tane mantık hatası mevcut dizide saymaya kalksak forum çöker
  • geçen hafta sonu başlayıp 2 günde bitirdim. içimde bir boşluk oldu. 30 civarı yabancı dizi bitirdim. hiçbiri bu kadar kendine bağlamadı.

var mı başka dizi veya film önerisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.