Şimdi Ara

L920 Tema Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün itibariyle 1.5 haftalık note 2 imi kardeşime verip l920 aldım. Arka planı beyaz temayı siyah yapmak istiyorum arka planı beyaz yaptım ancak siyah tema renklerinde yok cihaz siyah renkli . Yardımcı olur musunuz nasıl edinebilirim siyahı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar-erişim kolaylığı-yüksek kontrast açık hale getir istediğin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

Ayarlar-erişim kolaylığı-yüksek kontrast açık hale getir istediğin olur.

Eyvallaah sağ olasın peki klavye rengini değiştirip canlı kutucukları siyah bırakamıyor muyuz?

• Klavye rengi değişmiyor dediğim şekilde yaptıysan klavye siyah oluyor. Diğer durumlarda orijinal rengi değişmiyor benim bildiğim.

• quote:

Klavye rengi değişmiyor dediğim şekilde yaptıysan klavye siyah oluyor. Diğer durumlarda orijinal rengi değişmiyor benim bildiğim.

İşte klavye siyah olmasın istiyorum ben

• Onun çaresi yok maalesef.

• quote:

Onun çaresi yok maalesef.

Rehberdeki alfabetik arama şeysini uygulamaların bulunduğu kısma nasıl ekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    iphone 7plus kapanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlasılıksıZz

quote:

Rehberdeki alfabetik arama şeysini uygulamaların bulunduğu kısma nasıl ekliyoruz

Uygulama yükle biraz uygulama sayısı çoğalınca kendisi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuczykaze

quote:

quote:

Konu kirliliği olmasın sorayım buradan sorularıml

önereceğiniz uygulamalar veya oyunlar var mı ? Kredi kartım sorun çıkardı onaylatamadım ücretsizleri söylerseniz ilk etapta daha iyi olur. Teşekkürler şimdiden

• rehberdeki arama motorunu rehber için olanı mı uygulama listesinde istiyorsun. Böyle bir şey olmuyor bildiğim kadarıyla..

Diğeri ise arkadaşın dediği gibi uygulama yükleyince arama motoru çıkıyor..

İyi ve ücretsiz olarak kullanabileceğin çok uygulama yok.. Ücretli de yok.. Buradan yazıyorum

Amazing Weather HD (ücretli ancak ben indirirken ücretsizdi.. Güzel uygulama )

Ayarlara Hızlı Erişim ( Basit ve kullanışlı işimi görüyor şimdilik kısayol uygulaması ancak biraz eksiği var.. Ve en önemlisi reklam yok uygulamada..)

Battery+ ( tasarımı güzel bir uygulama basit ve güzel olsun istiyorsan iyi ancak reklam var ve açıp kapatırken her seferde satın almak istermsiniz falan diye soruyor.. Yani para vermessen can sıkıcı bir şey ve de ben tavsiye etmiyorum ücretsi olanı )

Camera360 ( güzel bir camera uygulaması.. Çektiğin resimleri düzenleyebiliyor ve tarihsel olarak kaydedebiliyorsun)

CNN TÜRK ( güzel yapılmış bir haber uygulaması en başarılısı sayılır )

Facebook Beta ( beta sürümündeki facebook uygulaması genelde bildirim sorunu olan bir uygulama gayet akıcı ve en iyi facebook uygulaması NOT: markette arama yaparak bulamassın wp8 telefonlar bölümünde arkadaşın incelemesinde link var oradan gir istersen )

Flashlight ( flashı fener olarak kullanabileceğin bir uygulama uygulamada pin ni bir kaç farklı resimden seçebiliyorsun. Diğerlerinden artı bir kaç zelliği var bence en iyisi.. Siyah bir fener ve siyah bir arka planda beyaz ışık olan aynı isimli başka uygulama da var )

Foursquare ( pek kullanmam işe yarar bir uygulama.. Bildirrim geliyor ama düzgün çalışıyor mu emin değilim.

gMaps (google maps i kullanabileceğin en düzgün ve yararlı uygulama bazı durumlarda nokianın haritaları yetersiz kalabiliyor.. Güncel google haritaları en iyisi ancak çevirimdışı çalışmıyor şu an için )

Level Meter Pro+ ( cihazınızı kalibre etmek için kullanabileceğiniz nokia uygulaması.. )

Lyrics ( dinlediğiniz şarkının sanatçı adı veya şarkı adı düzgün yazılmış ise otomatik olarak sözlerini buluyor ve şarkıyı değiştirdiğiniz zaman tekrar otomatik olarak sözleri buluyor.. Ancak karaoke yok yani sözleri elinizle takip etmek durumundasınz.. Şarkı tanıma özelliği de mevcut .. Güncel yabancı şarkıları mikrofon yardımıyla tanıyor ve buluyor..

Mackolik ( kullanmıyorum ama var eki işinize yarar )

Namaz Vakitleri ( belki yarar işinize )

Photosynth ( 360 derece panaroma foto çkebileceğiniz mükemmel bir uygulama en iyi 920 de çalışıyor ve 920 sahibisiniz :) )

Recorder (ses kaydı yapıyor )

SkyDrive ( skydrive dosyalarınıza erişmenizi görüntülemenizi upload ve dowload yapabilmenizi sağlıyor.. Ancak müzik ve video da dowload yapamıyorsunuz bilmyorumm. Document için iyi..

Skype ( iyi sayılır şu an için video görüşme yok kullanıyorsanız lazım olur

Splashtop2 ( aynı wifi ağındaki bilgisayarı kullanabileceğiniz partik bir uygulama çok güzel çalışıyor ve gayet basit.. Her yerden bilgisayarınıza erişmek için para talep ediyor yalnız )

Tuneln Radio ( internet radyosu bayağ iyi.. biraz eksiği var ama bir bug var ama bilmiyorum güncelleme gelir mi )

Tureng Dictionary ( çevrimiçi sözlük )

Twitter

UC Browser ( güzel ancak 620 de ie 10 kadar düzgün çalışmıyor kullanmıyorum deneyebilirsiniz )

Unit Converter ( birim dönüştürücü tr dil desteği yok ancak ing biiosanız biraz sorun değil.. Bazı birimler de yok )

VEVO ( internetten vevo videolarını izlediğiniz bir uygulama. Greksiz olabilir :)

Viber ( skype gibi gayet kullanışlı )

WhatsApp ( internet mesaj

YouTube

biliosunuz bazılarını tabi ama yine de yazayım dedim

Oyunlar

Flowerz

Monster Burner

Shuffle Party

Classic Rune Master

Drag Racing

Ragdoll Run

The Light Game

OYUN OYNAMIYORUM AMA BAZI ÜCRETSİZ VE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK OYUNLARI YAZDIM... 920 için bir çok oyun var 1gb ram gerektiren onları denebilirsiniz ancak ücretli ve pahalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuczykaze

quote:

quote:

Konu kirliliği olmasın sorayım buradan sorularıml

önereceğiniz uygulamalar veya oyunlar var mı ? Kredi kartım sorun çıkardı onaylatamadım ücretsizleri söylerseniz ilk etapta daha iyi olur. Teşekkürler şimdiden

Ah keşke başkaları da aklına getirebilse bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.