Şimdi Ara

L820 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ekran kilidine girince wifi çekmiyor bu arada ayarlardan wifi arka planda calışşın acık onu aç demeyin , yani wifi çekiyor gösteriyor yukarda ama google girmiyor mesela sonra wifiyi tamamen kapatıp açtığımda düzeliyor her ekran kapandığında aynı şey oluyor sorun ne acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de oluyor ama fazla takmıyorum kendi kendine düzeliyor bir süre sonra
  • Devam ediyor sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sorunu yaklaşık 6 aydır yaşıyorum. Amber güncellemesi gelmeden hemen önce başladı bu durum.

NSU ile telefona tekrar yazılım yüklemeyi dene, başka türlü bu sorundan kurtulamıyorsunuz.

Ayrıca 820'de aynı soruna yaşayan bazı tanıdıklarım da var. Wifi konusunda ne yazık ki 820 sorunlu bir telefon.
  • Bendede bir sorun yok son erişim noktası guncellemesini yaptınızmı acaba.
  • Evt güncellemeler tam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Tablet GPS Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de yaşadım bunu birkaç kere..sorun tamamen yazılımsal..yapacak pek birşey yok gibi.. 8.1 de düzeltilmesini bekleyeceğiz
  • Güç Tasarruf Modunda olunca tel. wifi kesiliyor sanırım sizinki GTM da değil.Belki belli bir süre wifi kullanmıyınca modemden kaynaklı bir sorunda olabilir...
  • GtM değil derken ?

• güç Tasarruf Modunda degilsiniz yani burası kapalı zira acık olursa otomatik kesiliyor wifi, kilit ekranına çıkınca.
  • Gtm kapalı, wifi arka planda çalışsın seçeneği açık ,

• Yukledigin yazılımlardan biri bazı seyleri degistirmis olabilir zira bende sorun yok buraya yazan arkadaslarda var bu sorunu olmayan...
    Birde farklı bir wifi üzerinde test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 13 Şubat 2014; 16:52:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.