Bunlar hile değil, karakterlerin konuşmalarını manuel olarak yapabiliyoruz. Tabi benim önerim her bir konuşmayı bir tuşa atamak. Mesela;
bind j "vocalize PlayerDeath"
yazarsanız konsola, bundan sonra her J tuşuna bastığınızda ölüm çığlığı atar karakteriniz. =)
Böylelikle bunu sürekli biçimde yaptıkça oyun içinde oynadığınız karakter tam anlamıyla bir soytarıya döner,oyun seviyesizleşir ve çığrından çıkar AMA yerinde kullanılırsa yararlıdır bu komutlar
Özür dilerim hile sandım daha yeniyimde
Vocal değilde Voice Command olmasın.. :D Aslında hiçbirine gerek yok mikrofon varken :)
Buradaki komutlar aslında eğlence için, mikrofon ile alakalı değil yani.
Burak abi gece 1 de hunter kullanmayı öğretcem gurur abiye felan sende gel
quote:
Orijinalden alıntı: XxLe0xX
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Bunlar Sanırım hile çok ayıp
ha ne bana ne öğreticen anlamadım bide niye gece iki ben l4d1 ide 2 yide sildimki olm sana ne ara gece 2 de oynayalım diye söz verdim ben yauv :/:S
quote:
Orijinalden alıntı: Magical Zero
l4d2 de altyazıyı nasıl açabilirim?
Ana menüde Options --> Audio --> Captioning --> Eğer sadece konuşmaları istiyorsan Subtitles Only- Bütün seslerin yazmasını istiyorsan Full Captioning'i seçeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: HighDamagE
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Bunlar Sanırım hile çok ayıp
ha ne bana ne öğreticen anlamadım bide niye gece iki ben l4d1 ide 2 yide sildimki olm sana ne ara gece 2 de oynayalım diye söz verdim ben yauv :/:S
Sen nie sildin la oyunları?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme