Şimdi Ara

L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

çarşı nonsteame karşı :D

Tamam burak abi orjinal oyunun varda hava atma indirimde yakaldın hepsini bende girsede oyunlar indirime donatsam steamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLe0xX -- 29 Haziran 2010; 0:33:19 >
  • i hate mountains'i steamin left 4 dead sayfasında gördüm, ilk çok düşük bir konfigürasyonda oynadım (320-240)
    az önce de anacon, sharp, xanty oynadık campaign şeklinde...
    expertte son mapi bir kaç deneme sonucu bitiremeyince advanced'a çekmek zorunda kaldık yatıp uyuyalım diye.

map uzun soluklu, 5 parça, büyük emek verilmiş, kendini tekrarlamıyor, 5 parça da farklı yerlerde geçiyor.
    tasarımlar iç dış gayet iyi, estetiği yüksek; ve gayet karanlık
    versusa uygun stratejik noktaları ve bol spawn konumları var.
    isminden de anlaşıldığı gibi dağlık bir alanda geçen senaryoya sahip,
    ormanda başlıyorsunuz,
    ikinci mapte bir kilisenin tepesine çıkıp yardım sinyali veriyorsunuz, helikopter aşağı iniyor ve ulaşmaya çalışıyorsunuz.
    (siz ulaştığınızda helikopter sizi almadan kaçmaya çalışıyor zombilerden ve düşüyor)
    Bir mahzen girişinden devam ediyorsunuz 3. haritada, buradaki mimari tasarımlar çok güzel.
    (sizi bir demir yoluna çıkarıyor ve vagonda bitiyor)
    4. harita yine ormanlık alanda başlıyor ve bir kereste fabrikasının içinden geçiyorsunuz.
    5. map kaçış, yine ormanlık alandan ilerleyerek bir göl kenarında son buluyor.
    (bu mapte savunmada hemen her sote köşenin duvarı yıkılıyor, götü dayayacak duvar bulamıyorsunuz.)

son map hariç diğer maplerde iki alternatif yol var, ikisinden birini seçerek ilerleyebiliyorsunuz.
    kaybolmamanız için tabelalar konulmuş.
    (kilisede çıkış ve iniş zor, mahzende doğru yolu bulmak zor.)
    campaign olarak sakin sakin inceleyerek giderseniz bir çok detayın konulduğunu göreceksiniz.

özetle çok iyi bir addon map kendisi...
    Dp klan 1. serverında yüklü (cfg ile f5), fun serverda stabil çalışmadı, yüklemedik (f6)
    oyun haritaları çok geniş ve detaylı, yer yer fps düşüşü yaşayabiliyorsunuz.

http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_content&view=article&id=329:i-hate-mountains-for-l4d1-released&catid=2:news&Itemid=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 10 Haziran 2010; 3:31:23 >
  • Emre oyunun tüm önemli sinematiklerini anlatmışsın, oynayanlar hiç zevk alamaz bunları okuduktan sonra...
  •  L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com

of çok güzel bi tshirt ,bunu alabilceğim veya yaptırabilceğim bi yer varmı
  • hala oynuyormusunuz l4d, ekleyin benide steam id : designr
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

hala oynuyormusunuz l4d, ekleyin benide steam id : designr

listemin hemen hemen yarısı her gece bu oyunu oynuyor, sen ne diyorsun
    (liste 100+, ortalama gece açılan versus lobi sayısı 10, ortalama bu oyunları dolduran kişi sayısı listemden 30-40)
  • Left 4 Dead temalı t-short almak isteyen arkadaşları butiğimize beklerim. Böylece sağda solda araştırmadan oldukça güzel ürünlere sahip olabilirsiniz. Sık sık ziyaret edin, yeni ürünler devamlı eklenecek

Death Poke Butik!

L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com  L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Left 4 Dead temalı t-short almak isteyen arkadaşları butiğimize beklerim. Böylece sağda solda araştırmadan oldukça güzel ürünlere sahip olabilirsiniz. Sık sık ziyaret edin, yeni ürünler devamlı eklenecek

Death Poke Butik!

L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com  L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com

southpark iyiymiş
  • oyun çok güzel ama keşke ilerlemeli olsaymış re serisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

oyun çok güzel ama keşke ilerlemeli olsaymış re serisi gibi

Biz bu oyunun versus una bittik ama İlerlemeli olsa bi oyunu 700-800 saat oynamak mümkün olurmuydu ? İlerle ilerle nere kadar
  • quote:

arkadaşlar biliyorum yeri değil ama konu kirliliği olsun istemedim
    ben oyunun 1.0.1.4 patchını yükledim addons klasörü geldi şimdi ben city 17 adlı bi campaing indirdim içinden çıkan vpk dosyasını addons klasörüne attım ama oyuna girince extras/addons da gözüküyor ama single playerde ve versusta görünmüyor şimdi ben ordakini singleye veya versusa nasıl aktabilirim???

tmm arkadaşlar sorunu çözdüm sorun city 17 deymiş başka bi campaing yükledim oldu
    ama city17de niye extras da göründüde singlede göründü anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelz -- 10 Temmuz 2010; 3:36:54 >
  • Arkadaşlar l4d2 içinde bildiğiniz skin varmı. Mesela en azından karakterlerin üzerindeki kıyafetleri falan değiştiren bir şey olsa kafi.
  • Gerçekten hoşuma gitti. TF2 haritasında oynanan bir co-op haritası. İncelemeye değer.
    Sitesi
    İndir
    Resimler
     L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com
     L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com
    Videolar

• http://www.fpsbanana.com/skins/72353

Skins İndirilir

"Steam\Steamapps\common\left4dead\left4dead\pak01_dir.vpk " Dosyası Notepad ++ ile acılır

Ctrl + F İle Hunter Aratılır

"$baseTexture "models\infected\hunter/hunter_01" Yazısı" $baseTexture "models\infected\hunter/hunter_02" İle değiştirilir

İndirdiğimiz klasörler

" Steam\Steamapps\common\left4dead\left4dead\ " İcine atılır

Yapamadıklarınız bana sorulur
  • çok güzel haritalar var aslında ikinci oyun için de, denemek gerek.
    deneyip ekleyem bir tane daha.
  • Map eklemek için orjinal oyunmu gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

Map eklemek için orjinal oyunmu gerek ?

Konuyu biraz okusan bu soruyu sormana gerek kalmazdı.

Orjinal korsan farketmez. İndirilen mapler left4dead/addons klasörü içine atılır ve oynanır.
  • harbidende beyaz tişort şekil olmuş, konu içinde teşekkürler işime yaradı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.