Şimdi Ara

L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zoey ile "vocalize player_death, zoeyin yeri göğü inleten ölüm çığlığı...
    olay ne diyosan, klavye tuşlarını oyuncuların oyun içi diyaloglara atama olayı...
    konsoldan yapıyorsun "bind" komutu ile...

ben açıkçası olmayan özel infectedların sürekli oyun içi teleffuz edilmesine ayar oluyorum...
    yapay zeka sen özel infected'ı gördüğün mü hemen bağırıyor...
    ekstra söylenmesi özellikle versusta karmaşaya neden oluyor...
    ben "stick together" diyaloğunu atadım misal F3'e, onun gibi şeyler daha çok lazım...
    ve de gülme sesi

neyse yeni eklentileri denemeye devam ediyorum yakın zamanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Arkadaşlar oyun içinde millet durmadan nedensiz tank ve diğer birçok ilginç kelimeyi kullanıp duruyor bunu nasıl yapıyorlar karakter ses dosyaları ilemi oynuyorlar ben birara denedim oldu ama arasıra sorun çıkarıyor başka basit yolu varmıdır.

http://woodio.net/gaming/8-pc/24-left-4-dead-vocalize-commands-list.html

buradaki liste çok az.http://kopyala.org/f6df82ab2 buraya bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Zoey ile "vocalize player_death, zoeyin yeri göğü inleten ölüm çığlığı...
    olay ne diyosan, klavye tuşlarını oyuncuların oyun içi diyaloglara atama olayı...
    konsoldan yapıyorsun "bind" komutu ile...

ben açıkçası olmayan özel infectedların sürekli oyun içi teleffuz edilmesine ayar oluyorum...
    yapay zeka sen özel infected'ı gördüğün mü hemen bağırıyor...
    ekstra söylenmesi özellikle versusta karmaşaya neden oluyor...
    ben "stick together" diyaloğunu atadım misal F3'e, onun gibi şeyler daha çok lazım...
    ve de gülme sesi

neyse yeni eklentileri denemeye devam ediyorum yakın zamanda...

bunu bilmiyordum ama güzel oluyo denedim saol
  •  L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com
    http://www.l4dmaps.com/details.php?file=76
    http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_joomloads&view=package&Itemid=2&packageId=156

inen rarın içindekileri

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons klasorüne atın
    camping seçerken add-ons seçeneğinde yeni haritaları görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 6 Ağustos 2009; 11:09:35 >
  • dead abroad güzel harita...
    dün de back to school'u oynadık, o da baya güzel ve dead abroad gibi uzun soluklu bi harita olmuş...
    bugün de versusunu oynadık, versusu daha bi sardı :)

xkafeye eklenecek sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 6 Ağustos 2009; 18:29:20 >
  • konuşma atama kısmını anlamadım yani tam olarak ne yazıyoruz
    bind F3 "vocalize player_death" mi yazıcaz ve zoey karakteri olduğumuzda yeri göğü inleticez ölemi??
  • death abroadı coopda tek geçerim

+ back to schoolda versusda iyi lakin haritayı bilmeden versus oynamak hiç zevkli değil.iki takımda bilmiyosa yine ortaya karışık bişey çıkıyo.

ama iki takımdan birisi mapı biliyorsa ki geçende versusda oynadığımız oyunda yatmamızın sebebi apartman içi yol var iken hepimizin aşağı teker teker düşmesine sebep olan yolu seçmemiz idi.o şekilde pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum.

ama değişik maplar değişik hava veriyor oyuna özellikle death abroad coopda gerçekten zevkli.
  • güzel şeyler var 1.0.0.8 yamasıyla dead abroad otoamatik olarak geliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

güzel şeyler var 1.0.0.8 yamasıyla dead abroad otoamatik olarak geliyor zaten

o rLy?

:D içine eklemişler ripin. güzel bir düşünce..
  • çarşı nonsteame karşı :D
  • quote:

left 4 dead için yine l4dmods.com dan yeni haritaları denedim...
    denediklerim:
    dead abroad (68 mb)
    dam it (48 mb)
    escape from toronto (75 mb)
    ve re3 streets (90 mb)

boyutlarını yazdım, kotalı arkadaşlar için indirmeye değip değmediğine siz karar verin diye...
    *en kötüsüyle başlayalaım escape from toronto. oyundan bi kere bi yerde attı, bi yerde de grafik yüzünden sıkıştım,
    açıkçası bitiremedim, 3 bölümüne bakabildim. ama yorumum vasat. aralarındaki en vasatı bu...
    mantıklı bir bölüm tasarımı hemen hemen hiç bir yerinde yok, gereksiz uzun yollar ve çok sade mekanlar. 5 üzerinden 1.
    dosyayı sildim steam addons içinden...
    *dam it normal seviyede 20 dakikada biten tek bölümlük bi harita, fena değil,
    oyun ormandan başlayıp bi baraja girmemiz ve onu geçmemiz, sonrasında ise helikopteri beklememiz ve dayanmamız çizgisinde.
    5 üzerinden 3 verilir, kurulup oynanabilir, versus destekliyor mu bilmiyorum.
    *dead abroad en uzun soluklu olan, 6 kısımdan oluşuyor, bölümlerin biri karaya oturmuş bi gemide de geçiyor. gemi kısmı eğlenceli.
    son kısımda baya yukarda bi yerde savunma yaptığımız için de son bölüm zombileri sağlam bastıramıyorlar.
    ayrıca balonla kaçıyoruz, ve çıktığımız onca yüksekliği geri inmek zorunda kalıyoruz, biraz absürt olmuş ama olsun, eğlenceli sayılır.
    versus destekliyor mu bilmiyorum. 5 üzeirnden 3.5 verilir...
    *re3 streets, resident evil 3 oynayanlar bilir, onun ilk polis istasyonuna kadar ki kısmı içeriyor...
    re fanı arkadaş neredeyse bire bir modellemiş re3 oyununun haritasını, sanırım devamını da getirecektir.
    yaptığı yere kadar ki kısma 5 üzerinden 4 (ben de bi re fanıyım)

haritaları nasıl yüklüyoruz? çok basit.
    dosyayı çekin, rardan çıkarın, vpk uzantılı dosyaya çift tıklayın, kurulum otomatik gerçekleşiyor...
    oyuna girdiğinizdeyse map seçimi kısmında en altta (4 kendi haritasını seçtiğimiz menü) addon campaign altınta gözüküyorlar...

deawn of dead'i merakla bekliyorum...
    eleman yetiştiremedi sanırım, 1 temmuzda çıkması gerekiyordu...
    o da güzel olacak eminim...

Kardeş ben format attım pc ye. oyun d: de kaldı bu vpk dosyalarını belirsiz dosya gibi görüyor bunun başka yükleme yolu yok mu?
  • steam kurulu ve çalışır durumdayken vpk dosyalarının ikonları steam ikonu olarak çıkıyor, yani o dosyaları steam tanıyor,
    steam kurulu mu? değilse kurup onları öyle çalıştırmayı dene...
    tabi l4d de kurulu olsun, onları çalıştırmak, l4d içindeki addons klasörüne kopyalamak demek zaten...
  • quote:

steam kurulu ve çalışır durumdayken vpk dosyalarının ikonları steam ikonu olarak çıkıyor, yani o dosyaları steam tanıyor,
    steam kurulu mu? değilse kurup onları öyle çalıştırmayı dene...
    tabi l4d de kurulu olsun, onları çalıştırmak, l4d içindeki addons klasörüne kopyalamak demek zaten...

Teşekkür ederim kardeş. Yaptım addons klasörünü kopyalayıp oyunu açınca gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

L4D 1-2 için ek içerikler (addon) suicide blitz 2 ww.l4d.com
    http://www.l4dmaps.com/details.php?file=76
    http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_joomloads&view=package&Itemid=2&packageId=156

inen rarın içindekileri

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons klasorüne atın
    camping seçerken add-ons seçeneğinde yeni haritaları görebilirsiniz

arkadaşlar bunu steam olmadan acamaz mıyız?
  • açarsın tabiikide diğer mapları oynar gibi sadece o mapın ismini yazman gerekiyor hiç bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

açarsın tabiikide diğer mapları oynar gibi sadece o mapın ismini yazman gerekiyor hiç bir farkı yok.

peki nasıl eklicez mesela orada steam klosoru demiş ben de steam yuklu değil?bir yardımcı olabilirseniz
  • dostum senin nonsteam olduğu için yüklenim itibarı ile değişik klasörler olabilir lakin sende oyunun kurulu olduğu klasöre girip ilgili yerlere atıcaksın bu dosyaları bu kadar basit.

bak adam steamdeki klasör sıralamasını yapmış sende senin nerde oyunun yüklüyse orda bulcaksın addons klasörünü ve map dosyalarını içine atıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Eylül 2009; 20:42:11 >
  • bi çok l4d oyuncusunun sabırla beklediği dead before dawn haritasının zorrent linki yayınlandı...
    map 1.10 gb.
    http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_content&view=article&id=280:dead-before-dawn-torrent&catid=67:dead-before-dawn&Itemid=15

haritanın yapımcısı "dawn of the dead" filminden esinlenerek, haritaları filme birebir uygun şekilde tasarlamıştı.

yorumlar haritanın optimizasyonunun kötü olduğu yönünde bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 1 Kasım 2009; 12:29:02 >
  • zurraniye ek olarak

ayrıca ben yeni custom maplardan biri vienna calling isimli mapı öneririm.çok güzel ve iyi düşünülmüş bir map.
  • vienna calling adlı mapi oynadım, çok dengeli ve güzel bi harita imiş, uzun soluklu da, versusu da sarar...
    zaris ne güzel bu maplerde versus atardık, nerde kaldı o ruh? :)

bu arada dead before dawn vpk harita değil, read me dosyası ise pek açıklayıcı değil,
    dosyaları kopyalıyorsun sonra snd_rebuildaudiocache komutu ile kuruluyor, ama sonra addons listesinde oyunda gözüküyor.
    tamamını oynayamadım, ama fena değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.