Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

http://www.l2sublimity.com/?id=account:cp account icin link

http://www.putlocker.com/file/2C10CDBC1217BAE0 patch linki

Teşekkür ettim hocam oyunu indirdiriyorum sonrasında sana ihtiyacım olcak bilgin olsun :)

• oyuna girer girmez donuyor neden acaba ?
  • **Ben_X görüntü ayarlarini l2 officaldan calmaya calismislar yani private olanından..Görüntü kasmasi ordan geliyor..

**Ercn kanka bende ayni düsüncedeyim bu arada gm kafasına göre shopa silahlari koymus yani ne offical c6 ne diger swler gibi sacma salar ve silahlar ekli..A grade mage silahlarının en pahalisi Am acumenden yüksek mattacki var :) artisi daha ucuz vs vs..

+16li adami imp tompta gördüm setimi kasarken..adam durdu attack vermeyince yürüdü asagi adam takmisti pesine..imp tombun dibindeki max para max exp veren moblara summoner bırakolar diger chr isinlamak için

***OrcHestrated Memnuniyetle yardim ederim kardesim..Ben servera girdigimde kimseye ulasamadıgımdan yeni chr ac kapa yapa yapa 10dkda 15kk yapmistim :)
  • ...xxSoykanxx kardeş sorunun nedenini yazmişsin bide nasil çözecegimizi yazarsan tadindan yenmez :) girer girmez yasadığım donma sorunu hiç düzelmiyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.
  • nasıl +16? donate kapalı şu an
  • Adam kendi mi bastı acaba dicem, imkansız değil veledin teki şansına basmıştır. Sitede reboot falan diyor zaten patch v2 de koymuşlar acaba o yüzden mi ..
  • enchant pek zor değil aslında bence yapabilir adam bizde 16 olmasada +9 bastık :D
  • ****Ben_x Kardesim benim pcde En son cözünürlükte lower detail degilken giranda yürülmüyodu..Lowera alinca depar atiyor chr bildigin..Ama sorun devam ederse yeni bi yere c6 kurup patchi bi daha at..

****BlindBandit Gm donate 1-2 güne acicam dedi dün sordugumda ne kadar bagıs yapicagimi soruyodu..Yapanların olduguna inaniyorum :)

****Ercn Ya adamin biri 10k yeni setin malzemesinden kasmis o beyaz tastan..bunun gibi kişiler için +16 sanmıyorum zor olsun clanca kasiyodurlar direk..

****S3rwanteS Helal kardesim ben basarim bir iki güne ama s grade e hayatta basmam sacma..
     L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik !
    Daimon Crystal 177Mattack..Buna basicam hemde A grade enchantida ucuz..Blessedida kolay..

Queen Ant (80)
    Dead: 2d 05h 34m, Respawn: 7 to 9h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 23 Nisan 2012; 14:14:06 >

• Beyler slm. C6 yı indirdim kurdum. pacht i yaptım. oyuna girerken newyork serveri tıklıyorum confirm diyorum , disconnet diyor atıyor beni sürekli. ne eksik olabilir sizce
  • Pc kastigindan dolayı gecikme yasaniyor serverdan düsüyosun direk..Senin için msjı yazmak için giriş yaptım oyundayım suanda...

Dosyaları bidaha at eskilerinle degiştigine emin ol..ve acc sifre girdikten sonra beklemeden newyorkta enter bas..Hala sorun varsa ya cok fazla pingin var yada indirirken yanlis veya bozuk indi senin patch
  • daimon crystalin m atk i 177 olamaz
  • Two handed Blunt oldugu için yüksektir herzaman Tek elden..C6da hep böyledi hata gmin onuda satisa koyması :) Itemde bi hata yok :)

Arcane mace ile imperial staff arasindaki mattack farki gibi ayni :)

Arcana Mace **Type: Blunt, P.Atk/Def: 225, M.Atk/Def: 175
    Daimon Crystal **Type: Bigblunt, P.Atk/Def: 245, M.Atk/Def: 177
    Imperial Staff **Type: Bigblunt, P.Atk/Def: 274, M.Atk/Def: 193

Tek sorun surda..A grade enchant ederken 4-4-4 artar damage...S grade enchant 6-6 artar :)

+16 Arcane Mace Acumen ==>175+96=271M.Atk
    +16 Daimon Cry. Acumen ==>177+64=241M.Attack

Eklemeyi unuttugum bişey var.. 30kk para veriyosunuz Daimon Crystali Acumen yapmak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 23 Nisan 2012; 19:44:31 >
  • normalde olmamalı diye söyledim ama bi bakayım olmamalı yani öyle bişey

edit: herhalde sorun benim oynadıgım java larda, interludede hiç görmedim böyle birşey arcana ile imperial hep aynıydı m atak ları. 2h weaponlar ın fazla bu serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 23 Nisan 2012; 17:08:14 >
  • Oyun içi ve oyun disi destek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 23 Nisan 2012; 19:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

normalde olmamalı diye söyledim ama bi bakayım olmamalı yani öyle bişey

edit: herhalde sorun benim oynadıgım java larda, interludede hiç görmedim böyle birşey arcana ile imperial hep aynıydı m atak ları. 2h weaponlar ın fazla bu serverda

Oldum olası Two handed fazlaydı :) Nedeni kalkan kullanamaman :)
  • Oynayan yok galiba fazla Sublimity??

Servera her girişimde 30-40 Turk görüyorum ama dhden cikmiyo genelde..Yokmu kimse bizden??

Nickler?
  • sub class görevini baştan yapmak mı gerekiyor. butun bossları falan keseces mi simdi :S
  • Ben bıraktım, bu saatten sonra ne quest yaparım nede mss kasarım. Mageler zaten OP .. 1k player olsa dahi ben 2 ay ömür veriyorum. Oynayan arkadaşlara başarılar. Bizim için hayal kırıklığı oldu.
  • Innovada dalga geciyolardı dün gece adende :D L2sublimity ile ilgili herkez birakiyo birakmalar sürcek diye :D

All Quit Game o vakit..Kanka quit attirdiysalar sana o zaman bi bokluk vardir bende yokum :D FirePoint devam
  • Bende mi gelsem FirePoint oynasam kanka
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.