Bildirim
L2LOYAL KAMAEL WEAPONS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tebrikler abi Cok Guzel OLmush
-
o bowun +16 parladığını düşünemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 16 Eylül 2007; 14:08:14 > -
Eline saglık abim gene döktürmüşün:) -
ALLAH diyorum abi walla HLL olsun ya OK bitirdi beni sirf o ok icin gelirim loyal e be
eeee abi herif l2 master silah bile yaratio
c5 mi suan bilgi werirsen sevinirim gunes... -
Buda Benim zauhahh Carizma
-
Evet şu anda C5 Serverımız ancak C4 bir süre daha açık kalacak bütün kullanıcı bilgilerini sorunsuz biçimde aktarıyorum artık çok büyük sorunlar çıkmadı hepsi bir kaç saat içinde halledilebilir şeyler. Sırada aşağıdaki silahlar var :D
-
ne bu abim Counter Strike Mi Oynuyacagiz? Zevkli olur valla adam aramak
-
Kamael Weaponları Donate etmek isteyenler için özel bi ön görüntü...
-
bunu koymayı unutmuşum yaf :D
-
ELİNE SLIK ABİCİM DE Bİ SU SERVERİN LİNKİNİ ATABİLİRMİSİN BİDE SİTEDE PACH YUKLU DEMİ CİLENT İNDİREMEM HADİ ŞİMDİDEN SAOL -
quote:
Orjinalden alıntı: gunesahmet
Kamael Weaponları Donate etmek isteyenler için özel bi ön görüntü...
Shining Bow Forever :DD Site linkidewww.l2loyal.com
http://www.l2loyal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=118 <--- Patch
http://l2loyal.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=116 <--- Register
-
Evet şimdi asıl Bomba haber geliyor az önce Ct1 Clientından bu silahlar ve kalkanla birlikte diğer 37 silahın görüntülerini çıkarttım clienti side ve server side ini hazırlamam 1 hafta kadar anca sürer serverımız diğer bütün serverlardan farklı olacaktır emin olunuz :D
Sizin desteğinizle L2LoyaL sürekli kendini yenileyen server olarak kalacaktır...
NOT : Serverımızın C5 e geçmesi ile ilgili sorun ve görüşlerinizi lütfen Adminlerimiz ve gmlerimize sorunuz bu konu onlarla ilgilidir benimle ilgili değildir ben sadece serverı kurar yapılandırır hizmete açmakla görevliyim ilgilniz ve anlayışınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 17 Eylül 2007; 14:25:46 > -
tapancanın parlaması idare eder ama emeğe saygı .!.!. -
super olms eline saglik gunesahmet basarilarin devamini.... -
abi elf çok tatlı olmuş yaw (MİEPHONOS)
-
Gerçekten çok nefes kesici bir andı resimlere bakmak.. çoookkk çoooookkk teşekkurler -
dewami qelir merak etme -
bow a hasta oldum -
kardes bende kamaelim level 50 bu spellbookları nasıl kullanacagım bir turlu beceremedim.birde soulshots D iksirini nereden bulabilirim hicbir dukkanda satılmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 22 Şubat 2008; 20:42:38 >
Benzer içerikler
- wow private servers
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- oyunindir club güvenilir mi
- aion 2
- unblocked games 76
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X