Şimdi Ara

L200 Lastik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada$lar yeni l200 aldım .. ancak lastik olayı gerçekten canımı sıktı .. aldıgım bayii kendilerinin dei$tirebiliceğini söyledi ve 245/70/16 ile dei$tirmek kar$ılıgında 800 lira fark istediler .. bu ebatla dei$tirsem iyimi olur artıları eksileri nelerdir ve verdikleri fiyat uygun mu ?

sürücü kapısının içindeki etikette lastiklerin ne ebatta olması gerektiği yazılı. oraya bakın.
    2006 Kia Cerato 102 hp
    Nokia 5800
  • 70 yanak konusuna tamamen katılıyorum. Ve tabii fabrika verilerini de umursamakta fayda var.Kullanım amacı da iyi belirlenmeli.Sadece gösteriş olsun diye MT sınıfı asfaltta tutunma kaybı yaşayacaktır.Gereksiz heyecan yaşanmasına neden olabilir.Benim jantlar orjinalinde 17 geldi.Lastik desen seçimi çok zor.15-16 jantlar bu tip araçlara daha uygun bence.Neticede jip değil.Alt aktarma organlarının konforu,yük taşıma,kaldırım atlama,arazide cozutma vs hususlarını iyice tart derim.Benim orjinal Michelinler iyiydi ama desen değiştirelim dedik 245x65x17 Pirelli ATR aldım. Memnunum ancak ileride jant+mt sınıfı lastik de almam gerekecek ayıca.Gerçi şimdiki yanak 70-75 olsaydı daha da memnun olurdum.O zaman da bütün dinamikler karşı yönde gelişiyor.
    Eğer fabrika çıkışı üzerinde 17 varsa devam et fark verme derim, ilerde 16 jant alır bunları da yazın kullanmak üzere koyarsın bir kenara.1500tl civarı takım lastik+jant bulmak mümkün.

Keyifli kmler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuck -- 13 Mayıs 2011; 11:01:07 >

• Bayılıyorum şu olmaz, zarar verir, yapılmaz, kaldırmaz yorumlarına

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2008 MITSUBISHI L200 185 HP
  • 275/55/20 Ebatında lastik ve 20 inc jant kullanıyorum,6000 km oldu daha bir zararını görmedim,şu anda tek olumsuz görünen şey yakıt tüketiminin artmasıdır.Olumlu yanı ise mükemmele yaklaşan yol tutuşu ve aracın görünüşü.Bundan öncede 255/60/18 ölçülerini kullandım 85000 km yol yaptım,en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
    Citroen C5 Lastik Hava Basıncı?
    17 yıl önce açıldı
    Polo lastik basınçları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence Temsa Altunizade'deki yedek parça bölümü ile konuşun. bulursa onlar bulur..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.