Şimdi Ara

L200 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gün önce Mistubishi L200 model bir araba aldım. Alırken müşteri temsilcilerinin davranışları ve araba tanıtımları oldukça iyiydi ve aracı alırken bunu da göz önünde bulundurdum. Fakat arabanın kaporasını ödedikten sonra tüm davranış şekli değişti ve alırken verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Bunlar;
    Kasko dışında hiçbir ücret ödemeyeceğimi ve düşük faizli ve 3 ay sonra ödemesi başlayan taksitlerle ödeme yapabileceğim söylendi.
    Aracın kaporasını ödedikten sonra firmanın bana tavsiye ettiği kredinin aylık faiz oranı 1.05 di. Diğer bankaların 0.74 den faizle kredi verdiğini düşünürsek oldukça fazla bir fark oluşuyor. Bu krediyi kabul etmeyince 0.95 den ve ödemeleri hemen başlayan bir kredi önerdiler.
    Bunu da kabul etmeyince başka bir bankadan 0.85 faiz oranı ve 3 ay ertelemeli bir kredi kullandım. Sonuç olarak benim buradan çıkarmış olduğum sonuç firma müşterilerini yüksek faizle kredi veren bir finans şirketi aracılığıyla kandırıyor. Tabiki bu işlemler için iş yerimden dört beş defa izin almak zorunda kaldım.
    Daha sonra aracın kalan kısmını ödemeye gittiğimde aracın mtv'sini benim ödeyeceğimi belirttiklerinde başta böyle bir masraf belirtmediklerini ve ödemek istemediğimi belirttim. Bunun üzerine aracı geçici plaka ile verebileceklerini ve böylece yıl sonunandan sonra ruhsatı çıkacağı için iki defa ödemem gerekmeyeceğini söylediler. Bende bu şekilde kabul ettim. Sonraki gün işime giderken polis tarafından durduruldum ve bana verilen geçici plakanın servis çalışanları tarafından kullanılmak üzere tahsis edildiğini ve benim o plaka ile aracı kullanmaya yetkili olmadığımı belirterek; 550 TL ceza, 83 TL çekici ve otopark parası vermeye mahkum edildim ve hiç bir hatam ve bilgim olmadan verilen cezaları ödemek zorunda bırakıldım.
    Ayrıca aracı teslim almaya gitmeden her seferinde telefon ettiğim halde gittiğimde aracın hazır olduğunu servise gittiğimde ise hazır olmadığını belirtip beni geri yolladılar ve bunu tam 4 kez tekrar ettiler. Sonuç olarak bunun için de 4 defa izin almak zorunda kaldım.
    Yeni yıla girdiğimizde aracın ruhsatının çıkarılması konusunda çok fazla sıra olduğunu ve 4-5 gün süreceğini belirttiklerinde bir tanıdığım olduğunu ve kısa sürede çıkaracağımı belirttim. Firma tarafından olumlu karşılandı ve aracın belgelerini bana vereceklerini belirttiler. Şu an aracın belgelerini almak istiyorum yada ruhsatının çıkarılmasını ama firma tarafından dosyanın bulunamadığını söylüyorlar yada telefonlarıma cevap verilmiyor.

Firma yetkililerinin bir çoğu sorununuzla ilgileneceğiz biz size döneceğiz diyerek başından savma formatında, tabiki bir dönüş olmuyor. Hiç bir işleri tam ve net değil. Söz verdikleri 450 TL yi ödemedikleri gibi banada fazladan 650 TL ödettiler.
    Bu firmadan araç aldığım için gerçekten çok pişmanım. Araç alacaklar bunları göz önünde bulundurup başlarına ne geleceğini bilsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow00 -- 3 Ocak 2011; 15:16:23 >

• gecmis olsun, insallah en kisa zamanda sorunlar cozulur.
  • Arkadaşım büyük geçmiş olsun aracı nereden aldığınızıda söyleyin ki başkalarınada bir nebze faydası olsunbaşkasının da ağzı yanmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.