Şimdi Ara

l2 ınterlude server arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dediğim gibi c5 ınterlude server arıyorum uzun zaman ara vermıstım sımdı yenıden baslamak ıstıyorum fakat high rate olcak bı kere extrem den yediğim kazığı tekrar yememek ıcın low rate ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 21 Haziran 2008; 20:01:39 >

• C5 veya interlude mi ? Araya virgül koymadığın için garip bir cümle olmuş.C5 interlude (:
  • ınterludu yanı haklısın :D heyecanlandım bı an l2 ye tekrar donuceğim ıcın camelity baktım yazına fakat orda bı serverla ılgılı bısey yok sende arıyosun sanırım benım gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 21 Haziran 2008; 19:51:33 >
  • server muhabbetine girmedim hiç :D
    ben tek oynamayı sevmem,
    dedim önce bi oyuncuyu bulayım, server gerçekten çok kolay...
    sana 500 600 tane server linki atarım sorun değil ama yabancı olur 99% u.
    Acele etmiyorum, beraber oynamaya birisini bulamazsam oynamaya başlamam zaten :D
    c3 c4 c5 setuplar hazırda bekliyor, :D oyuncu bekliyorum ben.

türk server;
    l2wolf
    l2kings
    lineageturk.gen.tr
    google a
    lineage türk veya türkiye falan yazarsan bi dünya çıkar karşına :D
    Ama çoğunda eşe dosta torpil olacağından şüphem yok,
    o yüzden hiç acelem yok :D
    Private server zaten, adamlar keyfine göre açıyor keyfine göre kapıyor :))
    oyuncu bulayım hele, server hakkında bilgi de toplayağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 21 Haziran 2008; 20:23:27 >
  • istersen beraber baslaya bılırız :D bıldığın bı server varsa olur pk party lerını cok severım yaparız yanı
  • ben turk serverında oynamam bı kere gırdım mıllet bırbırıne kufur edıyo gm araya gırıyo bısey yapmıyo bı yanda arkı bı yanda player olmuyo yanı turk serverında tabikide torpil vaz gecılmez ^_^ yabancı olursa ıyı olur baslarız yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akoyba

ınterludu yanı haklısın :D heyecanlandım bı an l2 ye tekrar donuceğim ıcın camelity baktım yazına fakat orda bı serverla ılgılı bısey yok sende arıyosun sanırım benım gıbı

Çökme, batma, kapanma tehlikesi olmayan en kaliteli free server :

www.fogofwar.eu

Biz x300 deyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

ınterludu yanı haklısın :D heyecanlandım bı an l2 ye tekrar donuceğim ıcın camelity baktım yazına fakat orda bı serverla ılgılı bısey yok sende arıyosun sanırım benım gıbı

Çökme, batma, kapanma tehlikesi olmayan en kaliteli free server :

www.fogofwar.eu

Biz x300 deyiz

benım bu serverda bı acc vardı bunu nasıl gerı alabılırım 300x de hemde

• quote:

ben turk serverında oynamam bı kere gırdım mıllet bırbırıne kufur edıyo gm araya gırıyo bısey yapmıyo bı yanda arkı bı yanda player olmuyo yanı turk serverında tabikide torpil vaz gecılmez ^_^ yabancı olursa ıyı olur baslarız yanı

tamam sen benim msn i ekle,
    ayrıntıları konuşuruz...
  • Merhaba Eğer Gm Bizim Gibi Olursa Böle Şeyler Olmaz Türkler Derken Adam Olamayanlar Diye Bi Parantes Kopyarsanız Seviniriz...First
  • rateler yüksek ama bakmak istersen
    Tıkla
  • ne tesadüf bende server ariorm c6(interlude)35x-150x (ama 150x olursa biraz zor olsun)abyss oynuordm 300x 45x loyaldan çooook daha zor 3.class isi bozuo.bana da yardmci olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.