Bildirim
L2 high five ile ilgili bir sorum var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ona basmıyacaksın item skilsdeki yeteneklerden biri summonu açıyor biri kapatıyor onlara basacaksın. -
Başlamamanı tavsiye ederdim,ama geç olmuş -
hala yapamadım -
Falken benim o swde +16 Jade Claw + güzel itemli bi charım var istiyorsan sana verebilirim .. bıraktım o serveri :) baya yardımcı olur itemler sana
İtem skillslerde turuncu olanla açacaksın summonuda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivanov12 -- 12 Eylül 2011; 3:06:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ivanov12
Falken benim o swde +16 Jade Claw + güzel itemli bi charım var istiyorsan sana verebilirim .. bıraktım o serveri :) baya yardımcı olur itemler sana
Çok işime yaradı çok sağol dostum ama sana borçluyum umarım bir gün öderim :)
Turuncuya bastım cıktı yaratık :) Ne işe yarıyor bilmiyorum ama biraz daha zevk aldım bu hi5 den :) -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
quote:
Orijinalden alıntı: ivanov12
Çok işime yaradı çok sağol dostum ama sana borçluyum umarım bir gün öderim :)
Turuncuya bastım cıktı yaratık :) Ne işe yarıyor bilmiyorum ama biraz daha zevk aldım bu hi5 den :)
Omzunun üzerindekiler agathionlar pek fazla işe yaradıkları söylenemez petler gibi ama bazı pro agathionlar var onlarda skiller var blessed soe giib yada prophet buffları gibi buflar var var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X