Şimdi Ara

L2 high five ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum artık interludeyi bıraktım high five ye geçtim burada milletin omzunda petler var. Bende aldım ancak bir türlü çıkaramıyorum. taktıgımda skili geliyor skile tıklıyorum va soldaki yazı çıkıyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 11 Eylül 2011; 12:35:56 >

• ona basmıyacaksın item skilsdeki yeteneklerden biri summonu açıyor biri kapatıyor onlara basacaksın.
  • Başlamamanı tavsiye ederdim,ama geç olmuş
  • hala yapamadım
  • Falken benim o swde +16 Jade Claw + güzel itemli bi charım var istiyorsan sana verebilirim .. bıraktım o serveri :) baya yardımcı olur itemler sana

İtem skillslerde turuncu olanla açacaksın summonuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivanov12 -- 12 Eylül 2011; 3:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

Falken benim o swde +16 Jade Claw + güzel itemli bi charım var istiyorsan sana verebilirim .. bıraktım o serveri :) baya yardımcı olur itemler sana

Çok işime yaradı çok sağol dostum ama sana borçluyum umarım bir gün öderim :)

Turuncuya bastım cıktı yaratık :) Ne işe yarıyor bilmiyorum ama biraz daha zevk aldım bu hi5 den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

Falken benim o swde +16 Jade Claw + güzel itemli bi charım var istiyorsan sana verebilirim .. bıraktım o serveri :) baya yardımcı olur itemler sana

Çok işime yaradı çok sağol dostum ama sana borçluyum umarım bir gün öderim :)

Turuncuya bastım cıktı yaratık :) Ne işe yarıyor bilmiyorum ama biraz daha zevk aldım bu hi5 den :)

Omzunun üzerindekiler agathionlar pek fazla işe yaradıkları söylenemez petler gibi ama bazı pro agathionlar var onlarda skiller var blessed soe giib yada prophet buffları gibi buflar var var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.