Şimdi Ara

L2 GoD Ncsoft ve 4game ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. L2 god offical client e başlamayı düşünüyorum, ancak bu 2 si arasındaki farkı tam olarak anlayamadım. Ncsoft ve 4game? sizce hangisine başlamalıyım, ilerde türkçe dil paketi ikisinide geliyormu? Türk oyuncular çoğunlukla hangisinde bulunuyor? aralarındaki + ve - nedir? şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxRüZGaRxXx -- 14 Nisan 2012; 16:17:49 >

• eu.4game.com başlamalısın biraz zor olabilir ilk zamanlar ama gerçek oyun innovada ncsoft türkçe dil paketi için bi açıklama yapmadı ama innova yapti ve bu dillerin ilki olan almanca için çalışmaya başlayalı 1 ay oluyor her ikisindede oyuncu çok ama şöyle özetliyim ncsoft = bot + pay to win üzerine kurulmuş tshirtler packler para verdikçe storeye karakterin zengin oluyor ncwestde para vereceğin tek şey aylık premium oda 12 € indirim oluyor arada 3 4 kere oldu o civardada 7 euroya düşüyor tabi bunlar uzun süreli düşünenler için ben bi bakıp çıkcam diyorsan ncsoftun serverlerinde oynamalisin orda mentor sistemi ile 86 ya kadar rahatça kasarsn ama sonrası allah kerim :D
  • 48 lvl summoner yaptım 4game deki clientte. burda oynuyorum ve acaba geniş bir türk klanı varmı bildiğiniz ? güzel bir ortam olamsını istiyıorum yanlız sarmaz böyle
  • hangsinde türk daha çok ve ncsoft damı aylık para veriyoruz¿
  • İkiside parasız..Parali olan tek şey daha fazla Exp..Pa 3 kat exp saglıyor..100 alcakken mobtan 300aliyosun..

L2 storeda %50 exp paketleri..%50 exp Potionlar..Vitalty dolduran potlar filan var..

Hiç para vermicem diyosan..

Rahat 1 günde 60-65 olursun (solo)

İss pesinde*pa exp paketleri vs ile 3-4 saatte 61 yapiliyor..(parali solo)

İkisi içinde acicagin chr önemli..

Mage olursa 70den sonra FoG partileri var 80e kadar..80den sonra privemal isle veya swamplandde powerlvl..

1 Healer*1 iss*1 tank*3 mage vs..giriliyor..

Archer olcam diyosan Toi partileri 60dan sonra girersin..75-76 ya kadar toi gruplarinda kasip
    76dan sonra swampland partileri var..1 iss gerisi archer giriliyor..

İss kasmak istiyosan biraz karisik ve sans işi partiyi kendin kurarsin iss almazsın partiye dancer alirsin..gerisini DD alirsin..

Summoner solo kasabilirsin veya 76dan sonra ayarlayabilirsen swampland partilerine girersin..Cat buffi atarsin..
    Fogda seraphimde atabilirsin..

Su anda en degerli class bana göre Tank veya Healer..85 sonrasi partilerde cok az bulunuyor cünkü CP partileri yani..Sabit partileri oluyor..

Tüm hero chat ve normal chatlerde tank veya healer arandigini görebilirsin..

Piyasa bakımından, euroyu adenaya cevirmek örnegin innovada cok kolay..Hero chatlerde WTB l2store items görürsün genellikle..

Hangisini secicegine gelirsek..İnnova için benim oyum..3 chr kastim orda..85yul*85iss*88feoh wiz.
    Simdi sublari yapiyorum Healer ve tank..Destek istersen veya buff pm atabilirsin..

Türk clanı var..Girmek istersen..epyhon kardesime söylersen memnuniyetle alicaktir sanımca..

• bilgileri için sağol innvoya gelicem
  • Bilgileriniz için teşekkürler, şuan 4game yüklü pc de innova için clienti indirince clan için kime pm atmalıyım oyunda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedemek ben sadece detay ve görüşümü sundum..Anatolian clanı var bu forumda konusuda mevcut ordan bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.