Şimdi Ara

L2 free server kitlesi, AION a geçiş yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2 nin devamı gözüyle bakılan AION Türkiyede satışa sunuldu, sizce L2 deki kitle AION a geçiş yaparmı ? Açıkcası artık ben L2 den sıkıldım... AION da çok iştah açıyor free serverlar cıkmaya başlarmı sizce ?

Nedersiniz artık l2 yi bırakmanın zamanı gelmedimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 27 Eylül 2009; 17:14:10 >

• Aynı konuyu dün açmaya düşünüyordum.. Aion serverleri çıkmaya başladı şu an 2 adet sağlam server var saglam kitleli. Oyunu indirecektim ama 9 gb oldugu için pek indiresim gelmedi..Oyun boyutu çok yüksek o yüzden biraz sıkar. Dvdsini alırsa o ayrı
  • yeni oyun yeni macera edemektir hemdee çok kaliteli bir oyun ama gelin görünki pc kaldıracağını hiç sanmıyorum
    şuda var lineage2 tadını AION verebilceğini inanmıyorum kendi görüşüm
    pvp pk olayını lineage2 deki gibi daha kimse tuturamadı
    l2 devamını l3 olduğuna inaniyorum araştırıyorum ve bir kaçç resim buldum ama l3 olduğuna tam inanmadim tetra online benziyor karakterler

şuna inanıyorum l3 çıktığında piyasadaki tüm oyunlar bayağı bir sarsılaçak tabi çıkartırlarsa :D
  • Geçenler illa ki olur ama çoğunluk geçmez diye düşünüyorum.Ben de bu çoğunluğun içindeyim.
  • bütün online oyunları gördüm arkadaşında dedigi gibi pvp pk sistemi bu kadar güzel olan başka bi oyun bilmiyorum
  • Aion'u denemek istiyorum ama Lineage2'yi tamamen bırakmam pek mümkün değil. Tabi l3 çıkarsa bilemem
  • L2 nin yrini tutcağını snmyrm free serverlar açlsn dnemek isterm indrmsi srn dğl greblmek onemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben denemek amaclı gecebılırım ..Ama 9gb dedı özkan.
    Öyle setup mu olur bea.ama ındırırız bıras kasarsam.durdurup dewam edebılıcegımız bı sunucudan lınk bulabılırsem ındırırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

Ben denemek amaclı gecebılırım ..Ama 9gb dedı özkan.
    Öyle setup mu olur bea.ama ındırırız bıras kasarsam.durdurup dewam edebılıcegımız bı sunucudan lınk bulabılırsem ındırırım..

http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5
    Link burda ama ben 250 mb sini indridim sonra vazgectim durdurmada yoktu. 2mbit veya daha hızlı bağlantısı olanlar uyurken indirirse anca öyle iner diğer türlü inerken internette yavaşlıyor ve sıkılıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 28 Eylül 2009; 13:21:42 >

• Sizin için games.rapid--share.com dan 200 mb lık partlar halinde buldum 47 part dır. rapidin kendi upload ı sorun olcağını sanmıyorum part larda. aşağıki linkten partların linkini içeren dosyayı indirebilirsiniz aradaki(-) yi kaldırın.

http://rapid-share.com/files/286316021/Aion_RS.txt
  • 9gb ne ayrıntı vardir ne harita vardir o oyunda uff be
  • L2 Gracia final setup 3.5 Gb civarındaydı oyunu Pc ye yükleyince 8GB lik bi alan kaplamıştı, maşallah diyorum, 9 Gb sadece setup ise bi 20 GB falan kaplar bu tahminimce oh oh Lineage 2 bile bize çok detaylı gelirken bu oyun bizim aklımızı alır...
  • güzel oyunda bnm emektar kasar bunu setup 9 gb bi kere zaten kotalı ya geçtiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

güzel oyunda bnm emektar kasar bunu setup 9 gb bi kere zaten kotalı ya geçtiler

2 ayda indirirsin sende kotalıysa ilk ay 6 gb sini 2. ay 3 gb sini :P
  • aıon cın serverında oynadım,lıneage2 pvp sını ve oyun sıtılını bılenler kesınlıkle aıon oynadıklarında hayal kırıklıgına ugrayacaktır.
  • R apid ın gunluk 5gb kota sınırı var premıumlar ıcın olmasaydı sırkette bı gunde ındırırdım bunu 4mbit baglantı ıle kolay ınıyor.
    Ama 9GB setup bana bıras abartı geldı oyunun kurulu halını rarlamıs olmasınlar.
  • Rar içerisinde oyunun setupı var yaklaşık 9gb. Oyunu kurduğunuzda boyut 11.5 gb. Grafikler ve oynanabilirlik harika fakat private serverlarda baslıcaksanız bir çok sistemin henüz çalışmadıgını söylemek isterim. Herşeye rağmen 9gb ın hakkını veriyor oyun. Ben şuan private serverda oynuyorum server da player cap 1600 ve server sürekli full. Ayrıca developerlar sistemleri he geçen gün biraz daha çalışır hale getiriyorlar. AION şiddetle tavsiye edilir...
  • ben indirdim henüz kurmadım. free serverların yoğunlaşmasını bekliyorum. tabi rapidpremium saolsun hemen indirdim
  • şahsen yaptım.ama l2 efsanedir benim icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

ben indirdim henüz kurmadım. free serverların yoğunlaşmasını bekliyorum. tabi rapidpremium saolsun hemen indirdim

indirdiğin rapid linklerini paylaşırmısın?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.