Şimdi Ara

L2 Exilium'da oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boş zamanlarımda oyun oynamayı severim l2'de oynamışlığım var biraz takılmak istedim ve DH'nin reklamını aldığı bu serverda oynayan kişiler varmı varsa nickleri levelleri vs paylaşırsa sevinirim beraber takılabiliriz.

• Biz oynuyorduk ama bıraktık...Orası güzel server ama orjinal bence daha mantıklı...Çünkü orada herkes uzun yol almış herkes neredeyse full...İtem yapmak biraz zaman alıyor...Ona vereceğin zamanı orjinale versen daha iyi olur...Hem orda türk hiç yok ya 2 yada 3 tane var onlarda yunanistanda yaşıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinale emek vercek zamanım yok 4-5 ay kasmakla uğraşamam diye başladım zevk almak mesele adamlar kral olsa ne yazar :D ben başladım gerçektente emek serverı diyebilirim memnunum gelenleride beklerim.Bırakanlar itemlerini aktarabilir bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Orjinale emek vercek zamanım yok 4-5 ay kasmakla uğraşamam diye başladım zevk almak mesele adamlar kral olsa ne yazar :D ben başladım gerçektente emek serverı diyebilirim memnunum gelenleride beklerim.Bırakanlar itemlerini aktarabilir bana :D

Emin ol orada harciyacagin emekle officalde ayiracagin emek zaman ayni :D
    Gelirsen linkler asagida Bu ay icinde Valiance clienti geliyor Dagger classlar Op oluyor :D Yakişir sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 3 Şubat 2014; 17:13:21 >
  • Ben Exiliumda 1 yıl oynadım itemleride nerden baksan 7 ayda filan yaptım...Ara verdiğim zamanlar oldu ama orada item yapmak zor ayrıca birde +20 yapman gerekiyor...Birde oradakiler hep ırkçılar şerefsizler Türksün diye dışlarlar seni...Benim bir takımım vardı o yüzden 1 yıl kadar oynadım...Sen teksen eğer tat alamazsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: J4F

Ben Exiliumda 1 yıl oynadım itemleride nerden baksan 7 ayda filan yaptım...Ara verdiğim zamanlar oldu ama orada item yapmak zor ayrıca birde +20 yapman gerekiyor...Birde oradakiler hep ırkçılar şerefsizler Türksün diye dışlarlar seni...Benim bir takımım vardı o yüzden 1 yıl kadar oynadım...Sen teksen eğer tat alamazsın...

işte orjinalde kimse kimseyi aşağılayamas support bir mail birde ekran görüntüsü direk ban.

her fani l2guru sunun dönüp dolaşacağı yer officaldir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 3 Şubat 2014; 20:49:53 >
  • Valla uzun zaman oldu lineage oynamayali özledim gerçekten...Birde evlenince işin boyutları biraz daha değişiyor :) Bir arkadaşım vardı L2 Elite de oynarken pragli bir kızla tanıştı sonrada gitti onunla evlendi :) Şimdi Çek cumhuriyetinde fotomodel adam :) Bizde onun gibi yapamadıkki şimdi rahat lineage oynayalım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla orjinali yükledim level kasmak hiç öyle orjinal gibi gözükmüyor officalde 5 6 saatte en fazla 40 olabildim oda zorla baktım bunun 99 u 4-5 ay eder gerek yok ben almım :D.
  • Sen bilirsin...Ben o serverda 85 level ve sub certificationu. Yarım günde bitiriyordum ama itemleri toplamak 7 ay sürdü...Sen olayı anlamamışsın...Orjinalde bu süre içinde hem kasıyorsun hemde item yapıyorsun...

• L2 amerikaya basladm bende seviye item kasmasi vs hhersey kolay cevrede yaptim ama oyundan tam anlamiyorum +25 silah yaptim iki tane daggerci actm ona bakiorum ama karar veremedim tam olarak ne oynayacagimi adamlar cok fazla vuruyor benden ki bende daha iyi item olmasina rahmen ben kaybediorum aklim almiyor hawkeyemi acsa. Ne acsam karar veremiyorum item sknti degl bi gunde full item yapabiliom en iyi class hangisi yaw damagesi iyi olan spellhowler yaptim 21k attack var ama adamlara 900 1000 vurabiliyom en fazla onlar 4 5k vuruyo cogunlukla rehberler yetersiz kaldi sanirim

• Lineage level 85 yapıp +25 item basmak demek değil...Olay sadece silah ve armorlarla bitmiyor...Bir serverda bende senin gibi olmuştum...Sonra araştırdım baktım çok ayrıntı var gerçekten...
    Öncelikle level 81 ve 82 de gelen skillere sahip olman gerekiyor...Sonrasında subclass certification ile gelen skillere sahip olman gerekiyor...Sonra silah ve armorlara element basman lazım...Fame kasıp silahını ve armorunu Pvp yapman lazım...Sonra skill enchant yapman gerekiyor...
    En iyi karakter meselesine gelince en iyi diye birşey yoktur.Her karakterin bir antisi vardır...Düşmanına göre değişir...Mesela dagger classları magelere karşı biraz zayıf kalıyor okçular daggerlara karşı zayıf...Ama okçular tankları öldürebiliyor...Doombringerda mageleri doğruyor...Dominator çoğu karakteri yenebilir ama okçuya karşı şansları yok mesela...Bu daha uzun anlatılabilir ama önemli olan tabiki strateji...Ben dagger kullanırım mageler beni acayip zorluyordu ama subclass certificationdan bir skill alınca onlarda biraz kolaylaştı benim için...Tricksterlere ben normalde yetişemem ama fortress içinde benden hızlı giden karakter yoktu...Tankları dagger classlar çok zor öldürürler ama Dynasty Jewel set ile durum dengeleniyor...Bu arada Dye lerde çok önemli...

• Telefondan yaziyorumda bunlari ve yapmam gerekenleri sirayla yazabilirmisin daggerci icin dyeleri pvp item yapmayi vs herseyi nerde bulabilirim tam pvplik karakter yapmayi istiyorumda item yapmak zor degil pvp itemde yapmasu zor olacagini sanmiyorum bu sub skilli nedir subclass mi kastn tam olarak net bilgi nerden alabilirim 25gunluk bi zamanim var eglencesine takilmak istiyorum takilirkende ogreneyim hic olmazsa mumkunse tabi yardimci olabilirmisin

• Önce karakterini 85 yap sonrahttp://lineage.pmfun.com/ bu siteden (certs) bölümüne bak istediğin skilin classini subclass yap 6 level Emergent skill ve 3 tanede senin secimine bagli olarak master ability ve class spesific skilleri alabilirsin...Master ability skillerini 3 level yapabilirsin ama class-spesific skillerini tek level yapabiliyorsun...Benim tavsiyem Emergent skilinin 6'sinida m.def ver...Master ability alma hiç çünkü az veriyorlar...Class-spesific ten 3 skill al...Biri Wizard classtan Anti Magic,digeri Knight classtan Counter defense,digeride rogue classtan Boost evasion...Level 65 ve 70 ten emergent ability gelir 75 ten class spesific skili level 80 dende Divine transform sertifikasi alirsin...Bu leveller subclass levelleri...(Bundan sonrakileri sırasına göre yapmana gerek yok çünkü uzun vadeli şeyler)
    Sonra fame kas armoru ve silahi pvp yap...Fame Fortress ve kale savaslarindan gelir bu biraz uzun sürer...Birde Olympiattan Medal of Glory ile yapabilirsin ama o 100 fame veriyor...Hergün 5 medal of glory kazanma şansın var...
    Sonra silahına ve armoruna element bas...Buda senin skillerine bağlı ama armor karşındakine bağlı...
    Sonra clan leveli 11 olan bir clana gir skillerinden faydalan...Silahına Augment bas Dagger icin en ideal augment under atacklarda sana atack verenin skillerini kitleyen bir augment var onu bulmaya calis genelde tutmuyor bunlar ama tuttugu zaman hayat kurtariyor...Birde talisman kullan bildigim en iyi 2 talisman var biri hp fulluyor digeri 10 saniye divine shield veriyor...Birde critical demage veren talisman kullanirsin zaten 3 aktif talisman kullanabiliyorsun...En son skill enchant kaliyor onuda zaten serverda hersey var diyorsun alirsin codex mastery basarsin skillere...Yanına birde okçu ile tank aldınmi tamamdır :)

• onları nasıl yapacağımıda söyleseydin iyi olurdu baştaki bilgiler yeterlide mesela

fame fortress sonra kale savaşlarına klanla giriliyor diye biliyorum bunları biraz daha açabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler. bide itemleri pvp itemlerine nerden takas ediliyor açık bilgi verebilirsen sevinirim :)
  • quote:

Sen bilirsin...Ben o serverda 85 level ve sub certificationu. Yarım günde bitiriyordum ama itemleri toplamak 7 ay sürdü...Sen olayı anlamamışsın...Orjinalde bu süre içinde hem kasıyorsun hemde item yapıyorsun...

Merhaba. Exilium serverde noblesse görevini nasıl tamamladınız? Subclas otomatik olarak seçilebiliyor ama noblesse görevi için Talien'e gittiğinizde görevi alamıyorsunuz. Nasıl bir özellik eklemişler bunun için? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

quote:

Sen bilirsin...Ben o serverda 85 level ve sub certificationu. Yarım günde bitiriyordum ama itemleri toplamak 7 ay sürdü...Sen olayı anlamamışsın...Orjinalde bu süre içinde hem kasıyorsun hemde item yapıyorsun...

Merhaba. Exilium serverde noblesse görevini nasıl tamamladınız? Subclas otomatik olarak seçilebiliyor ama noblesse görevi için Talien'e gittiğinizde görevi alamıyorsunuz. Nasıl bir özellik eklemişler bunun için? Teşekkürler...

Yanlış hatırlamıyorsam NPC'nin ismi Morgomir di...Onda satılıyor görevin 4. Kısmının itemi...Adı Caradine's Letter...itemi aliyorsun caradineye gidiyorsun direk Nobless oluyorsun...Subclassinla gidiyorsun onu biliyorsundur zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.